Либия...
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Либия...
В случая защитаваш, циганите ти, Кадафито може да е бил диктатор и къв ще, ама не е гледал корана много много има си е негова зелена книжка, /живял съм там/, бил съм и в Алжир и др. /та никой не казва, че не става, ама арабите ако се наложи веднага ше свитедестват
/. Та ако сега си затварят очите за пиенето и к**ва, то ако ги няма диктаторите....бе то утре няма кой да ти разказва, понеже няма кой да отиде там. Щото ше си прилапат сичко, и ше ти резват зелката....
Кефи се за кадафитео, утре може да се кефиш за наще цигани, като кажат, че ти си им диктатор, и почнат да ги освобождават..
п.п. И верно си мислиш, че от 89та на сам си нещо повече, ама БГ като цяло е..ехе

Кефи се за кадафитео, утре може да се кефиш за наще цигани, като кажат, че ти си им диктатор, и почнат да ги освобождават..
п.п. И верно си мислиш, че от 89та на сам си нещо повече, ама БГ като цяло е..ехе

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Сондьора написа:
не мисля. сигурен съм, ма темата не е за комунизма ,а за либия. и тва ,че некой немало да може да бърше арабски задници и да носи долари за корекома изобщо не ми пука. не се кефя ,но малоумника ще си получи заслуженото. да му е честито. след като е решил ,че е толко голем и не си е преценил силите и мераците сега ще му бъде показано по болезнен начин ,че се е объркАл леко.
п.с. и не съм много
.... даже сме повече . иначе съм "насам"....на сам

Последна промяна SKISA на 20 Мар 2011, 23:28, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
Бе имаш ти неква мечта ....заеби
Сипи тая вечер в комбито, че утре мое да е дубъл.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Сондьора написа:Бе имаш ти неква мечта ....заеби![]()
Няма, бате Бойко обеща в "Нека говорят"

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ейййййййййй деба не се научихме, а тоа сценарий ни беше до г*зо. Веднага пример, те ти България, те ти Румъния те ти Сърбия. От сичките сърбите беха най-напред. Нашио го излъгаха и мирно бега - разбирай Египет, румънецо се праи малко на улав ама го изчаткаха - те ти Тунис, ма мангала е богат и се усети навреме и запали джапанките, а мамалигата поне шматка....и кво остана, Сърбия - Либия.......същата раота, тоа тука диктатор шовинист, нарушавал правата на албанците, а народо яко зад него ама айдееееее отмааха го. същата раота и Кадафито, и него ще го отмаат то е ясно. барем поне малко се озорат та да видат че таа раота не е като онаа 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Почнали бе..
Кълба от дим ала бала
Ако стане война-страшно!!
На там отиват нещата малко по малко обаче.
Кълба от дим ала бала

Ако стане война-страшно!!
На там отиват нещата малко по малко обаче.
- ivelintiulev
- Потребител
-
- Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
- Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
- Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
Май Кадафи ше се откаже от нападения няма шанс запорираха му парите,наложиха му строго ембарго,че и половината танкове му взривиха просто няма къде да ходи,май ше си устане само със безпочвените закани!!!
- SKISA
-
-
с таа разлика ,че нас не са ни освобождавали американците ,нито румънците ги освобождаваха. те си се "самоосвободиха" сами червените боклуци...! от отговорност де.
ти беше ли на "ленин" 90та!?!? щото аз бях! и предполагам, че когато 1млн души са се събрали на едно място да искат нещо нема как некой да се направи на тарикат и да реши друго!! или има ,но требва да тръгне с "я по-добре да дойдат танковете" и тогава идва и момента тия танкове да му ги наврът отзад! точно като на приятелчето с шатричката....
ти беше ли на "ленин" 90та!?!? щото аз бях! и предполагам, че когато 1млн души са се събрали на едно място да искат нещо нема как некой да се направи на тарикат и да реши друго!! или има ,но требва да тръгне с "я по-добре да дойдат танковете" и тогава идва и момента тия танкове да му ги наврът отзад! точно като на приятелчето с шатричката....
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Изведнъж 1989 година всички в бившия соц блок се "събудиха" просто ей така и решиха да искат промяна
Случайно ще да е било, случайно 

- ivelintiulev
- Потребител
-
- Кара: ансамбъл Тракия да тропат хоро
- Мечтае да кара: водни ски чисто гол в чест..
- Детайли за колата: Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
Май Кадафи ше се откаже от нападения няма шанс запорираха му парите,наложиха му строго ембарго,че и половината танкове му взривиха просто няма къде да ходи,май ше си устане само със безпочвените закани!!! 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Напук на Скисата, американчетата заявяват това:
Либийският лидер Муамар Кадафи не е цел на авиоударите на коалицията, заяви ръководителят на комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ вицеадмирал Бил Гортни.
Либийският ЛИДЕР....НЕ Е цел....
Либийският лидер Муамар Кадафи не е цел на авиоударите на коалицията, заяви ръководителят на комитета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ вицеадмирал Бил Гортни.
Без страх, без спирачка!
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
MatriX_Fucked написа:Напук на Скисата, американчетата заявяват това:
Естествено, че не е. Ще го съборят и ще го предадат за справедлив процес на освободения либийски народ. Да пита Садам ако не вярва, че така правят.
Може случайно и да го удари някоя ракета (я крилата, я въздух-земя), но това ще е защото е бил в танк и се е опитвал да нападне Бенгази, което го превръща в легитимна цел.
Коалиционните сили ясно заявиха, че не се интересуват от петрола и смяната на режима и досегашните миротворчески операции ясно показват, че може да им се вярва. Ако не бяха те Садам щеше да започне ядрена война.
Кадафи много отдавна си е заслужил да бъде лошо бит. Кой обаче ще набие довчерашните му търговски партньори - ние на теб оръжие, ти на нас петрол ?
Знам, че няма как да стане, но много отдавна ми се иска войната да се премести малко на Американска територия, за да добият представа какво значи около теб да падат снаряди и ракети и на улицата да те дебнат снайперисти. Англичаните и французите знаят какво е войната, но пък си имат тонове комплекси за избиване. Едните бивша империя, другите известни като surrender monkeys.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- SKISA
-
-
каква чест ,че една военна операция се води напук на мен...!
ще се обадя на тоя обама и тоя вицеадмирал от утре ще мие тоалетни в бежански лагер...
а лошите американци и други натовджии ще си го преместят от левия в левия крачол . и резултатът ще е същият... отдавна войната се води на всички фронтове и по всички континенти. като гледам не са се трогнали. не знаех ,че е радостно това ,което се случи 11.09 в ню йорк или в лондонското метро ,или в японското...! и не знаех ,че има толкова привърженици на джихада тука...

ще се обадя на тоя обама и тоя вицеадмирал от утре ще мие тоалетни в бежански лагер...

а лошите американци и други натовджии ще си го преместят от левия в левия крачол . и резултатът ще е същият... отдавна войната се води на всички фронтове и по всички континенти. като гледам не са се трогнали. не знаех ,че е радостно това ,което се случи 11.09 в ню йорк или в лондонското метро ,или в японското...! и не знаех ,че има толкова привърженици на джихада тука...
Последна промяна SKISA на 21 Мар 2011, 9:17, променена общо 1 път
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Скисе, какво се връзваш и ти, аз като гледам тука половината са ред сълзи, ред сополи за "доброто" старо време.
Фактът, че това време никога няма да се върне ги афектира, влез им в положението на хората.
Гледате, не гледате - арабският свят върви към промяна.
Да спорите дали някакъв ментално увреден бивш военен заслужава да бъде помилван, заедно с фалшивата идилия която представя на света, е безмислено, защото времето му дойде.
Апропо не знам кой се връзва на приказките как народът бил с него и прочее, те са като детски приказки.
И стига вече с т'ва минало. Минало та минало. Какво било по Бай Тошово време, как сме били в добри отношения. Дреме ми на к*ра кога в какви отношения сме били.
Както има приказка, че народ, който не помни миналото си е обречен да изчезне, така има и приказка, че човек, който мисли за миналото си прекалено много никога няма да види бъдещето.
И в случая второто е по-вярно.
Фактът, че това време никога няма да се върне ги афектира, влез им в положението на хората.
Гледате, не гледате - арабският свят върви към промяна.
Да спорите дали някакъв ментално увреден бивш военен заслужава да бъде помилван, заедно с фалшивата идилия която представя на света, е безмислено, защото времето му дойде.
Апропо не знам кой се връзва на приказките как народът бил с него и прочее, те са като детски приказки.
И стига вече с т'ва минало. Минало та минало. Какво било по Бай Тошово време, как сме били в добри отношения. Дреме ми на к*ра кога в какви отношения сме били.
Както има приказка, че народ, който не помни миналото си е обречен да изчезне, така има и приказка, че човек, който мисли за миналото си прекалено много никога няма да види бъдещето.
И в случая второто е по-вярно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Сондьора
- ентусиаст
-
Дреме ти на к*ра, ама държавата само губи, и тия кинти няма от къде да дойдат, които ще ги загуби държавата. И на мене ми дреме, че се избиват, нали им продаваме оръжие..ся некой друг ше им продава.
Некой плаче за некви 130 млн, за Либия. А 2та милярда на Ирак, си ги дадохме на Щатите и нато за "възстановяването" на Ирак
. Там къде беше ядреното оръжие? А за нас си беше далаверка "петрол срещу храни". Ся Лукойл тва, Лукойл онова.
И ако боко утре /или който и да е/ отиде и каже ма ние си искаме тия 130 млн, пак ше тряя ги дадем за възстановяване.
Арабския свят вървял към промяна - върви към ислямизация. И не забравяйте, че в Европа са 20 милиона.
Тва шоу тука мина, ся да видим в Иран, че ония там е по як.
Некой плаче за некви 130 млн, за Либия. А 2та милярда на Ирак, си ги дадохме на Щатите и нато за "възстановяването" на Ирак

И ако боко утре /или който и да е/ отиде и каже ма ние си искаме тия 130 млн, пак ше тряя ги дадем за възстановяване.
Арабския свят вървял към промяна - върви към ислямизация. И не забравяйте, че в Европа са 20 милиона.
Тва шоу тука мина, ся да видим в Иран, че ония там е по як.