Да сеем картофи ?
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Да сеем картофи ?
acer написа:световните медии трябва да отразят неговите думи, представям си в някой европейски вестник заглавие на първа страница
"The premi-minister of Bulgaria send his citizes to dig potattos"![]()
ние сме си виновни, докато ние пасуваме в щатите и западна европа,дори и гърция, хората се скъсват от протести, абсолютно заслужаваме да сме най-бедната членка. в ес всеки премиер би си подал оставката за подобно изказване, ама така ще е, докато сме всеки за себе си, природен закон - преди да получиш трябва да дадеш
Ама това "всеки за себе си НИКОГА няма да се промени"! А заглавието може да бъде по-яко
"When asked what should people do to respond to potato prices that have risen by 100% in the last few weeks the Prime Minister of Bulgaria respondend: I strongly suggest that people grow their own potatoes instead of buying"
Сигурно и петрол ако искаме трябва да си направим по един петролен кладенец в двора

acer написа:световните медии трябва да отразят неговите думи, представям си в някой европейски вестник заглавие на първа страница
ние сме си виновни, докато ние пасуваме в щатите и западна европа,дори и гърция, хората се скъсват от протести, абсолютно заслужаваме да сме най-бедната членка. в ес всеки премиер би си подал оставката за подобно изказване, ама така ще е, докато сме всеки за себе си, природен закон - преди да получиш трябва да дадеш
Колега, с този gUd Inglish, който демонстрираш, мисля че не е уместно да критикуваш някой друг колко некомпетентен бил (дори да е вярно)

А за стачките - мисля, че е по-уместно някой вместо да протестира и да чака наготово (щото така е по-лесно) - да вземе да научи нещо и да се усъвършенства (и да получава повече)

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Боко да хой да копа на къра и без тва за друго не стаа. На фона на сегашната политическа и икономическа обстановка, Боко изглежда като паднал от луната. Тройчо вчера обявява тримесечно замразяване на преговорите за АЕЦ -Белене, Боко почва я да я строи с чуждите пари и го хули що е спал за цените на горивата като има зам.министър на икономиката в борда на Лукойл. Тотални смешници.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
flame написа:acer написа:световните медии трябва да отразят неговите думи, представям си в някой европейски вестник заглавие на първа страница
Колега, с този gUd Inglish, който демонстрираш, мисля че не е уместно да критикуваш някой друг колко некомпетентен бил (дори да е вярно)![]()
А за стачките - мисля, че е по-уместно някой вместо да протестира и да чака наготово (щото така е по-лесно) - да вземе да научи нещо и да се усъвършенства (и да получава повече)
Да бе колега,за тебе знаем че си най-убавия и най-креативния,че и в кенефа да те затворят гладен нема да останеш,ама тука е приказката за нас с гайдите,щото аз си спомням как нашите са садили картофи и какъв беше тотала след година като дръпнахме чертата,а пък и само картофи ли ше се яде...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Лицето ББ,в ролята си на премиер далеч няма вина за действията си.
Пичове,именно тук беше форумът с желязна подкрепа за ГЕРБ преди 2 години.
Вие,които си го избрахте нямате право на критика.
Справяйте се сами с положението,тук по-добре няма да става.
.
Пичове,именно тук беше форумът с желязна подкрепа за ГЕРБ преди 2 години.
.
Е.Димитров написа:flame написа:acer написа:световните медии трябва да отразят неговите думи, представям си в някой европейски вестник заглавие на първа страница
Колега, с този gUd Inglish, който демонстрираш, мисля че не е уместно да критикуваш някой друг колко некомпетентен бил (дори да е вярно)![]()
Да бе колега,за тебе знаем че си най-убавия и най-креативния,че и в кенефа да те затворят гладен нема да останеш,ама тука е приказката за нас с гайдите,щото аз си спомням как нашите са садили картофи и какъв беше тотала след година като дръпнахме чертата,а пък и само картофи ли ше се яде...
Бе чак най- не съм ама мерси за комплимента все пак

Но да ти кажа - аз като не разбирам от нещо (напр. гледането на картофи или крави

А това за саденето на картофи важи за целия бизнес спектър - едни бизнесмени успяват и се развиват, на други не им излиза сметката и фалират

jordanpar написа:Пичове,именно тук беше форумът с желязна подкрепа за ГЕРБ преди 2 години.
.
За първото си напълно прав - изглежда некои колеги чакаха "новите 800 дни" и сега са разочаровани като не им падна нещо от небето

За второто обаче не съм съгласен - без критика няма развитие, а и тя стои в основата на демокрацията

За третото не знам - щото не зависи само от мен, а от всички нас

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
acer написа: "The premi-minister of Bulgaria send his citizes to dig potattos"![]()

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
acer написа:пп- за децата е прав с оглед на икономическата обстановка от мноооого време насам.
а с оглед на демографската обстановка от 85-та насам кво ще кажеш...викаш като нямаме пари поне и деца да нямаме да не ни се увеличават разходите и след 50 години и българи да няма и си решаваме проблема

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Ок ще си насяда картофки, ама Боко ще идва да ги полива и да ги копае, нали е супербогобойко, може да огрее навсякъде, какво са за него 1 декър с компири, ще ги овършее за 1-2минути
.

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
ineedmoney написа:acer написа:пп- за децата е прав с оглед на икономическата обстановка от мноооого време насам.
а с оглед на демографската обстановка от 85-та насам кво ще кажеш...викаш като нямаме пари поне и деца да нямаме да не ни се увеличават разходите и след 50 години и българи да няма и си решаваме проблема![]()
Тоя казус е много спорен. Верно демографския срив е жесток. Но на фона на тая криза трябва да си доста стабилен от към професия и доходи, за да си позволиш дете. Все пак не е само да го направиш, трябва да го отгледаш подобаващо, а без пари да си признаем няма как да стане. Това винаги ми е било крайно интересно - важно е семейството, любовта, сплотеността. Не споря, че това са основите, но... с любов и сплотеност няма да осигуриш на това дете нито храна, нито облекло, нито отопление, после се почва с училище и т.н. Вярно е, че трябва да се жертваме, да се лишаваме от определени неща с цел да създадем поколение, но според мен средностатистическото българско семейство е твърде ограничено от към доходи, за да се справи безпроблемно. И да не ме разберете погрешно - струва си да опиташ, но ако знаеш, че шанса да успееш е минимален, просто не е честно спрямо това дете. Не го казвам от опит - само на 20 съм, с годините може и да се промени мисленето ми, но засега то е такова.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
http://vbox7.com/play:4ec6a14e
Скандално ТЪП - "без магистрали, хляб няма"
Тоя реши, че ако построи Тракия до края на мандата без да прави нищо друго, народът ще гласува пак за него, ама лекичко не е познал...

Скандално ТЪП - "без магистрали, хляб няма"

Тоя реши, че ако построи Тракия до края на мандата без да прави нищо друго, народът ще гласува пак за него, ама лекичко не е познал...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Maverick_VS написа:http://vbox7.com/play:4ec6a14e
![]()
![]()
![]()
Скандално ТЪП - "без магистрали, хляб няма"![]()
![]()
![]()
Прав е, без инфраструктура каква икономика да имаме? Не се чудете защо всичко идва в София...
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
За всички ,които не искат да го видят или да си го признаят лицето ББ никога не е спирал да се вижда нещо по различно от кмет на София.
Затова и това четкане--Ще ви построя Люлин,ще ви направя Тракията че за 2-3 часа да ходите на морето,Софийското метро и какво ли още не. Той на това разчита човека--на столичани .Провинцията яко е от@бана и политиката на това правителство е яко протодорживковска по отношение реверансите към столицата,начини за насочване пари от държавния бюджет към столичния и прочее тарикатлъци.
С това си изказване далеч не искам да насоча темата към спор столица провинция,а бих желaл нашия обичан премиер да чуе само следните слова--Боки,отиди си докато съвсем не си си оцапал гащичките с кафяво,нека те мразят по-малко от предходните.
Затова и това четкане--Ще ви построя Люлин,ще ви направя Тракията че за 2-3 часа да ходите на морето,Софийското метро и какво ли още не. Той на това разчита човека--на столичани .Провинцията яко е от@бана и политиката на това правителство е яко протодорживковска по отношение реверансите към столицата,начини за насочване пари от държавния бюджет към столичния и прочее тарикатлъци.
С това си изказване далеч не искам да насоча темата към спор столица провинция,а бих желaл нашия обичан премиер да чуе само следните слова--Боки,отиди си докато съвсем не си си оцапал гащичките с кафяво,нека те мразят по-малко от предходните.
///peter написа:Maverick_VS написа:http://vbox7.com/play:4ec6a14e
![]()
![]()
![]()
Скандално ТЪП - "без магистрали, хляб няма"![]()
![]()
![]()
Прав е, без инфраструктура каква икономика да имаме? Не се чудете защо всичко идва в София...
Ако заглавието беше:
"Правителството реши да стимулира селското стопанство като за сметка на това замрази големите инфраструктурни проекти",
то некои колеги щяха вкупом да ревнат "Некадърник! Пътищата ни като швейцарско сирене, а той пари за картофи тръгнал да раздава!"

Бе изобщо в тоя форум такива златни умове са се събрали, че ще стигнат да се формират правителствана на всички страни по света + целото МВФ

А това, че всички са по-умни от ББ и ако им дадат власт за няма и 1 година ще оправят България - то въобще не подлежи на съмнение

Важното е, че всички плюещи знаят какво да направят ако бяха на мястото от оплютите от тях хора