Въпрос за печката

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос за печката

Мнение от ataman » 29 Яну 2006, 11:42

Та. Колата има печка Вебасто,но се включва сама при по-ниска температура. ЦД-то не е МИД, нямам дистанцьонно и е гадно.
Как да разбера самата печка дали може да работи с дистанцьонно. Предлагат ми,но трябва да знам дали да взема само дист. или и за печката модул.
ето и номера на колата: WBADL91010GW62203
10Х

FC BAYERN
Аватар
Кара: 17' 540 I
Мечтае да кара: Безаварийно

Мнение от ivo1bg » 29 Яну 2006, 17:01

Пиши лично съобщение на "МАЧКАТОР" той знае всичко за печките.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 29 Яну 2006, 17:37

ами да,мислих така да направя,но ако е във фрума може и на други да е полезна. ако скоро не я види ще му пратя линк на ЛС.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Въпрос за печката

Мнение от МАЧКАТОР » 03 Фев 2006, 22:44

ataman написа:Та. Колата има печка Вебасто,но се включва сама при по-ниска температура. ЦД-то не е МИД, нямам дистанцьонно и е гадно.
Как да разбера самата печка дали може да работи с дистанцьонно. Предлагат ми,но трябва да знам дали да взема само дист. или и за печката модул.
ето и номера на колата: WBADL91010GW62203
10Х
Здравей, първо трябва да се убедиш дали отоплителят е "доотоплител" ,или "автономен" такъв :D Тази проверка става само в Дару Кар, ако е доотоплител няма начин да я накараш да се включи без двигателят да работи по простата причина ,че доотоплителя няма собствена цирколационна помпа , а ползва помпата на ДВГ-то........просто няма какво да върти антифриза ,ако колата е в покой ;) Принципно няма проблеми за монтаж на дистанционно , НО има едно голямо "НО"-фирмената политика на БМВ е управлението на печката да не е Вебасто, което допълнително усложнява финансовата гледна точка, защото един кит за дистанционно управление с два предавателя и обратна връзка с обхват 1км.струва 860 лева, а за БМВ сигурно е умножено по 3.14, така е и при Ауди :confused: Така че моето мнение е да направиш една диагностика в горепосочената фирма , там най-добре ще ти дадът отговор на въпросите :roll: Съжалявам ,но точно тая част с управлението не ми е в ресора при баварките :mhihi:

Поздрави!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 05 Фев 2006, 13:16

Благодаря! Това ми трябваше.

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 05 Фев 2006, 13:20

ataman написа:Благодаря! Това ми трябваше.
Пиши какво е станало след като те "прегледат" в ДаруКар!

Назад към E39