Продават на ден по БMВ
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
bam-bam написа:Gentsa ...
знаеш ли кога ше карам кола за 100+ и ше се занимавам с форума .... бате тогава ше сам толко кисел че ....![]()
се едно да видиш президента у некое село ... нема връзка
аз съм виждал Първанов в едно село .....

а иначе е вярно че масово се купуват коли и се качват сички видове потребления... а после сме вървяли не зле и парите от Европа отивали само в джобовете на ограничен брой хора а....
аз кат ви казвам че сички ше намажем вие не ми вярвате..

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
bam-bam написа:алх няма нужда да мисля кажи колко от хората имат коли за над 100+ и се занимават с него ?
тфа е като си чата у мирката и сека ми казва че е красавица и убафица ... да ама не .. убафите мацки са по дискотеките по барчетата и се пляскат на воля в чатъ са само вампирчетата![]()
не е баш така... Познвам хора от форуми със коли за над 100К...и пак шат пишат и не се надуват...А за това какви жени има в ИРЦ примерно....повечето където са в дискотеките влизат в някакви подобни чат програми или сайтове...
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
добре де...вижте М5 форума,там бая хора имат автомобили за над 100к лева...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
bam-bam написа:Gentsa ...
знаеш ли кога ше карам кола за 100+ и ше се занимавам с форума .... бате тогава ше сам толко кисел че ....![]()
се едно да видиш президента у некое село ... нема връзка
Пак ме уби с твой пост

ПС - според мен Бам-Бам не говореше съвсем сериозно

И според мен няма връзка пари-ентусиазъм, или го имаш или го нямаш, независимо от пол, раса (много грозна дума между другото) или парично състояние
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
ама има и нещо друго,то на нас такова ни е мисленето...до вчера срал гладен...днеска вече с 5 лева в джоба купил колата и вече примерно няма време за форум и др които е посещавал преди...Е хуу де ама нали четем западни форуми,глеам ги пичовете с по 10 Поршета и 20 БМВ-а в гаража...ма те напълно нормални хора бря...гледам независимо колко коли имат(все още имат време) и си пишат редовно във форумите,не се отнасят пренебрежително към другите...Та ми е чудно що само у БГ има такова явление... 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Гост
-
че има има до хора си е ... само исках да знам колко % от фурма са такива ще има ли поне 1 ?
не е нужно да си яко кисел за да не пишеш ... просто тея хора си имат друга работа по важна от колко да се занимават с глупости ... някои от тея с многото пари даже не знаят що е интернет те просто си карат по цел ден бимите и си живеят
п.с. просто немогат да мислят .. има други около тех които зимат пари за мисленето
не е нужно да си яко кисел за да не пишеш ... просто тея хора си имат друга работа по важна от колко да се занимават с глупости ... някои от тея с многото пари даже не знаят що е интернет те просто си карат по цел ден бимите и си живеят

п.с. просто немогат да мислят .. има други около тех които зимат пари за мисленето

Добре примерно ... карам Е60 М5 ... и имам някакъв проблем и като питам в форума какво? някой ще може да ми помогне?
Ако карам такава кола и имам проблем веднага в официалния сервиз ... няма да се занимавам с форуми ...
Плюс това ... някой ако каже,че кара М5 ... ще му повярвате ли?

Последна промяна MaXimal на 05 Фев 2006, 14:03, променена общо 1 път
форума не е само място, където да пишеш като опре ножа до кокала..
няма връзка между това каква кола караш и какво правиш из нета, също така искам да ви кажа, че в ИРЦ съм се запознавал с много прекрасни пички
това, че има урунгели - ти и в дискотеката като идеш е пълно на 60% с такива
форума, интернет въобще е 100% отражение на реалния живот, който живеем, с малки изкривявания разбира се, имайки предвид, че чрез интернет желаната самоличност е по-лесно постижима.. но това не значи, че няма и в реалния живот такива който се правят на това което не са ..
още нещо - продажбата на коли към края на данъчната година е нормален и предвиден фактор, не знам защо се приема като нещо нечувано и невиждано, това е нещо като изказванията, че по време на автосалоните еди кои си е продал 50+ коли - абс. глупости, тези коли са били продадени много преди това, просто клиентите са чакали да си вземат намаленията
добре е да се гледа константно на нещата - на година колко 7ци се продават, колко Х5-ци и да се сравнят с стотиците хиляди 20+ години коли, които се внасят
според мен 39 000 нови коли на фона на 200 000 стари примерно е доста малка цифра..
самата истина е, че София е богат град, тук има много и богати хора, има и средна класа, но все още си има много бедни хора, за провинцията не знам как е, не съм пътувал из страната може би от 6-7 години, но София си е богат град и в момента се развива с много бързи темпове
няма връзка между това каква кола караш и какво правиш из нета, също така искам да ви кажа, че в ИРЦ съм се запознавал с много прекрасни пички

форума, интернет въобще е 100% отражение на реалния живот, който живеем, с малки изкривявания разбира се, имайки предвид, че чрез интернет желаната самоличност е по-лесно постижима.. но това не значи, че няма и в реалния живот такива който се правят на това което не са ..
още нещо - продажбата на коли към края на данъчната година е нормален и предвиден фактор, не знам защо се приема като нещо нечувано и невиждано, това е нещо като изказванията, че по време на автосалоните еди кои си е продал 50+ коли - абс. глупости, тези коли са били продадени много преди това, просто клиентите са чакали да си вземат намаленията

според мен 39 000 нови коли на фона на 200 000 стари примерно е доста малка цифра..
самата истина е, че София е богат град, тук има много и богати хора, има и средна класа, но все още си има много бедни хора, за провинцията не знам как е, не съм пътувал из страната може би от 6-7 години, но София си е богат град и в момента се развива с много бързи темпове
No bling at the Ring
MaXimal написа:Добре примерно ... карам Е60 М5 ... и имам някакъв проблем и като питам в форума какво? някой ще може да ми помогне?Ако карам такава кола и имам проблем веднага в официалния сервиз ... няма да се занимавам с форуми ...
На първия въпрос, вервай ми има кой да ти помогне, на втория...то си е до човека...
- Баткото с тояжката
- кандидат ентусиаст
-
Малкия написа:ПАРА НЯМА А? А?
Как да няма бе!!! Ще те бием с пачки у главата от Факултета до Столипиново и обратно

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3