Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011
Модератор: Общи модератори
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Re: Футболен отбор на БМВ Клуб България 2011
Аз за Четвъртък едвали ще успея, а и още ме е срам от отвратително слабата ми форма 

Aim to be the best, live with the rest!

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
В неделя ще гледам да дойда, четвъртък няма да мога...
Покрай последния мач коментирахме следните проблеми:
https://docs.google.com/document/pub?id ... gKbjEZwCu4
[*]Юли трябва да започне да погасява задълженията си към касата на отбора. До края на сезона трябва да изплати сумите за настоящия сезон. През следващия ще трябва да носи на всеки мач по 10лв. за да се изплатят и сумите от миналия сезон. Иначе, заради неспазване на вътрешния правилник, дисциплинарно ще бъде отстранен от отбора.
[*]Това отдавна си го говорихме, но този път се разбрахме да се спазва: При приключване на даден месец имам задължението да извеждам списък с хората, които не са си платили членския внос за текущия месец. Те няма да имат право да играят докато не ги платят.
[*]Последната седмица на всеки месец Стоян има грижата да организира среща, на която да обсъждаме належащите проблеми и събития, които предстоят. Обикновено тази среща ще съвпада с последния мач от месеца, около час и половина по-рано. Изключение правят случаите когато мачовете са много рано (например 11 сутринта) и по "независещи от нас обстоятелства" няма да смогнем да стигнем толкова рано
)
[*]Гената беше писал за мачовете: Относно развитието на отбора и подобряването на комуникацията между нас Ви моля,да започнете да проверявате темата ежедневно,тъй като ми е безкрайно натоварващо да звъня на всеки един от вас! Информацията за мачовете от лигата ще бъдат публикувани най-късно до вторник от мен (респективно до четвъртък всеки трябва да каже дали ще идва или не),а за мачовете в Дружба искам сами да се записвате до сряда на обяд най-късно!Едва ли ще ви е огромно тегло веднъж-два пъти дневно да проверявате,какво се случва тук!
В допълнение искам да ви съобщя,че който не е писал тук във форума,че ще идва на даден мач от турнира,няма да взима участие!За това почнете да пишете мнения в темата за отбора и я следете редовно!
[*]Фифо беше написал:
За мачовете в Чепеларе ще бъдат изготвени списъци с играчите, които ще участват във всеки един от първите срещи. По този начин всеки ще има достатъчно игрови минути.
От следващия мач ще започнем и дългообещаваната ротация в стартовия състав, че някой хора не са играли от доста време...
[*]Стоян трябваше да каже нещо, но не помня какво вече...
Да, не съм ги защото мнението ми беше преди мача (респективно преди да ми ги дадеш). Следващият път, когато оправям касата ще ги въведа и тях...
Покрай последния мач коментирахме следните проблеми:
https://docs.google.com/document/pub?id ... gKbjEZwCu4
[*]Юли трябва да започне да погасява задълженията си към касата на отбора. До края на сезона трябва да изплати сумите за настоящия сезон. През следващия ще трябва да носи на всеки мач по 10лв. за да се изплатят и сумите от миналия сезон. Иначе, заради неспазване на вътрешния правилник, дисциплинарно ще бъде отстранен от отбора.
[*]Това отдавна си го говорихме, но този път се разбрахме да се спазва: При приключване на даден месец имам задължението да извеждам списък с хората, които не са си платили членския внос за текущия месец. Те няма да имат право да играят докато не ги платят.
[*]Последната седмица на всеки месец Стоян има грижата да организира среща, на която да обсъждаме належащите проблеми и събития, които предстоят. Обикновено тази среща ще съвпада с последния мач от месеца, около час и половина по-рано. Изключение правят случаите когато мачовете са много рано (например 11 сутринта) и по "независещи от нас обстоятелства" няма да смогнем да стигнем толкова рано

[*]Гената беше писал за мачовете: Относно развитието на отбора и подобряването на комуникацията между нас Ви моля,да започнете да проверявате темата ежедневно,тъй като ми е безкрайно натоварващо да звъня на всеки един от вас! Информацията за мачовете от лигата ще бъдат публикувани най-късно до вторник от мен (респективно до четвъртък всеки трябва да каже дали ще идва или не),а за мачовете в Дружба искам сами да се записвате до сряда на обяд най-късно!Едва ли ще ви е огромно тегло веднъж-два пъти дневно да проверявате,какво се случва тук!
В допълнение искам да ви съобщя,че който не е писал тук във форума,че ще идва на даден мач от турнира,няма да взима участие!За това почнете да пишете мнения в темата за отбора и я следете редовно!
[*]Фифо беше написал:
За мачовете в Чепеларе ще бъдат изготвени списъци с играчите, които ще участват във всеки един от първите срещи. По този начин всеки ще има достатъчно игрови минути.
От следващия мач ще започнем и дългообещаваната ротация в стартовия състав, че някой хора не са играли от доста време...
[*]Стоян трябваше да каже нещо, но не помня какво вече...
Knight_Rider написа:моите 30 не си отбелязал...дето вчера ти дадох!
Да, не съм ги защото мнението ми беше преди мача (респективно преди да ми ги дадеш). Следващият път, когато оправям касата ще ги въведа и тях...
Последна промяна n1tr0s0x1d3s1st3m на 25 Мар 2011, 12:54, променена общо 2 пъти
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Неделя ще дода. Може да закъснея, че съм на работа, но няма да ви оставя на произвола на съдбата 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
n1tr0s0x1d3s1st3m написа:Knight_Rider написа:моите 30 не си отбелязал...дето вчера ти дадох!
Да Паце...впоследствие забелязах като се загледах в часа и датата на мнението!
П.П.
А кога ще решите проблема с "Всички трябва да играеме всеки мач и всички ще играеме" и накрая хора играят по-цял мач независимо дали се справят за момента или не...или пък дори същите хора влизат пак малко след като са излезнали(като не визирам последния мач...там сички си бяха блестящи и като варви играта смени не се правят)...
П.П.
В четвъртък съм на линия Гена!

Идвам и на двата мача! 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Велко, от неделя почваме връткането на стартовия състав 

- Marmotinio
- Потребител
-
В четвъртък пропускам !
- tosheto28
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ferrari
- Мечтае да кара: bmw
- Детайли за колата: Бегачка
- Knight_Rider
- кандидат ентусиаст
-
aero написа:Велко, от неделя почваме връткането на стартовия състав

Последна промяна Knight_Rider на 24 Мар 2011, 21:05, променена общо 2 пъти

- Marmotinio
- Потребител
-
Довечера пропускам.
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
В допълнение искам да ви съобщя,че който не е
писал тук във форума,че ще идва на даден мач
от турнира,няма да взима участие!За това почнете
да пишете мнения в темата за отбора и я следете
редовно!
п.с. ВЛИЗА В СИЛА НЕЗАБАВНО !!!
писал тук във форума,че ще идва на даден мач
от турнира,няма да взима участие!За това почнете
да пишете мнения в темата за отбора и я следете
редовно!
п.с. ВЛИЗА В СИЛА НЕЗАБАВНО !!!
Последна промяна gugichamp на 28 Мар 2011, 13:16, променена общо 1 път
от свинята лебед не става...
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Ето и списък на хората,които са ми дали пари за топката:
1.Мето
2.Пешо
3.Фил
4.Фико
5.Емо
6.Фифо
7.Крика
8.Шурата
9.Чичката
10.Гената
11.Пацо
12.Стоян
13.Велко
14.Гошо
15.Стани
Не са ми дали :
16.Иво(по уважителни причини)
17.Юли Транспорта
1.Мето
2.Пешо
3.Фил
4.Фико
5.Емо
6.Фифо
7.Крика
8.Шурата
9.Чичката
10.Гената
11.Пацо
12.Стоян
13.Велко
14.Гошо
15.Стани
Не са ми дали :
16.Иво(по уважителни причини)
17.Юли Транспорта
от свинята лебед не става...
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
за шех дакупа по хуабва топка за по малко пари , 8.60 повече не давам
+ това топката е закупена по времто когато не сам бил в отбора ,поради тази прична не смятам че сам финансово ангажиран към покупката на продукта, но въпреки това аз бих направил компромис в рамките на разумното разбира се 

Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв