Банков обир със заложници в Сливен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Банков обир със заложници в Сливен

Мнение от TPAKTOP » 24 Мар 2011, 0:30

ms написа:
TPAKTOP написа:Тази ситуация само показва колко сме неподготвени за подобни случки! :cry: Представяте ли си случката която се случи вече преди доста години в Москва в театъра?! Руснаците подходиха много зле и имаха над 100 човека загинали! Ако подобно нещо се случи тук сигурно щяха всички да са загинали включително и нашите спец части! :kuku:

Прав си- неподготвени сме... но не виждам как ще си подготвен за нещо което досега не се е случвало- само с теория и четене на книжки тая работа не става...

А руснаците не ги намесвай- може да не беше най-добрият за заложниците начин, но може и по-добър начин да нямаше, никой не знае... за мен реагираха малко по-твърдо от нужното, но посланието беше ясно- боли ни к*ра колко цивилни ще избием, но живи терористи няма да оставим... и май друг такъв случай няма там ;)

ПС: ако това в театъра се беше случило тук щяха да загинат само спец. частите ни и 10% от терористите... ама терористите сигурно щяха да умрат от смях като ни видят "спец. частите" :mhihi:

Между другото грешиш! Мисля че точно след тази случка беше и трагедията в Беслан! Там реагираха по същия начин! Юруш всичкото спецназ в училището и каквото било-било! Но така се прави - Путин вика "Не преговаряме с терористи!" и след половин час ни терористи ни цивилни!
Това че не сме подготвени е много зле! Наскоро въртяха по БНТ точно как се тренира за обезвреждане на терористи взели заложници - нищо общо с това което гледаме! Преди години имаше един случай не мога да се сетя къде където един се беше барикадирал с граннатомети и калашници в някаква къща! нашите спец части нищо не направиха освен да го взривят! АКо имаше заложници щеше да стане някоя трагедия!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 24 Мар 2011, 0:40

Тук само спецове-антитерористи-ветарани. :kuku:
T'ва, че сме гледали по филмите как го правят по чужбинско не означава, че баш така го правят в действителност, и не означава, че сме баш компетентни да раздаваме оценки и съвети, щото някак сме в страни от цялата тази ситуация.
Айде оставете хората да си вършат работата, щото е ясно че в България всеки разбира от всичко, от футбол до антитероризъм.....и е лесно да се цъкат копченцата и да се пишат разни "айде бе стреляйте" "влизайте, кво се мотате" и т.н.....
Последна промяна GRIPEN на 24 Мар 2011, 2:31, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Мар 2011, 0:40

Ситуация със заложници от която всички си тръгват доволни и щастливи има само по филмите, не знам какво очаквате. Може да са обучени ама не са факири.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Мар 2011, 0:45

GRIPEN написа:Тук само спецове-антитерористи-ветарани. :kuku: .....

Тцъ, не сме ветерани- писали сме учебниците за действие при такива ситуации ;)

Интересно ми е защо са разкарали журналистите от мястото :?: едното е, че получавал инфо от медиите за ситуацията- добре... ама и ме съмнява, че не искат при издънка да има свидетели и да могат да изкарат к'вато версия си искат...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 24 Мар 2011, 0:47

Верно ли е на 66 години похитителя?
7 часа да държи заложниците без никакви действия да предприема е меко казано аматьорско, още повече че е сам. Като е застрелял охранителя, се е паникьосал и затова го е пуснал. Няма как да се измъкне по живо по здраво от банката със или без пари. Пускането на жената срещу цигари и безалкохолно е меко казано - несигурен човек в действията си. Това е просто човек останал в немутия, кризи, високи цени, безпаричие и решил да окраде банка :kuku:
МВР няма да нахлуят, а похитителят може да държи хората цяла нощ. Има цяла гвардия пред банката, а някакъв си ги върти както си знае. Писаха, че камерите записвали само на диск в клона :kuku:
От 2-3 години откакто почнаха да правят клонове на банки на всеки ъгъл и във всеки квартал, са доста уязвими на такива нападения.

Дано всичко приключи благополучно и без жертви!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 0:47

larbi написа:Не може да стане като по филмите по никой начин

ето какво съм казал. Къде пиша, че можело да стане като по филмите ? А и не виждам някой изобщо да намеква че можело .......
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 24 Мар 2011, 0:47

GRIPEN написа:Тук само спецове-антитерористи-ветарани. :kuku:
T'ва, че сме гледали по филмите как го правят по чужбинско не означава, че баш така го правят в действителност, и не означава, че сме баш компетентни да раздаваме оценки и съвети, щото някак сме в страни от цялата тази работа.
Айде оставете хората да си вършат работата, щото е ясно че в България всеки разбира от всичко, от футбол до антитероризъм.....и е лесно да се цъкат копченцата и да се пишат разни "айде бе стреляйте" "влизайте, кво се мотате" и т.н.....

Друго си е да цъкаме копченца но има едно правило че колкото повече подобна ситуация се забавя шанса да се излезе с щастлив край намалява!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Мар 2011, 0:50

Ах, жалко, за човечеца...Заради чий пари си рискува живота? Заради тези на скапаните банки ли? Ми, че те са застраховани... Жалко, много жалко! Искрено се надявам да оцелее и се възстанови!

А за похитителя-обирджия, дано се предаде и се размине само със затвор, а не да го разстрелят, заедно с няколко невинни! Народа изтрещя изключително много!

ПП. Физиономиите на 2-те куки, ухилени до уши на ъгъла на банката, като единия от тях си бъркаше в гъза, дълго време ще ме преследва нощем!

За САЩ! Това по нашите медии не го казват, но там всяка седмица убиват полицаи, маршали, агенти и т.н... Предполагам и в Русия е така, но защо имаме медийно затъмнение, това не мога да ви го кажа!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 24 Мар 2011, 0:51

TPAKTOP написа:Друго си е да цъкаме копченца но има едно правило че колкото повече подобна ситуация се забавя шанса да се излезе с щастлив край намалява!

+1 :confused:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 0:52

((:BuKcu:)) написа:Верно ли е на 66 години похитителя?
7 часа да държи заложниците без никакви действия да предприема е меко казано аматьорско, още повече че е сам
Дано всичко приключи благополучно и без жертви!

Това е едната версия , че е на 66 години, а другата е, че е младок наркоман.
И аз тва казах по-рано супер аматьор, нито има практика нито филми е гледал не за друго ами за да си поиска хеликоптер. Ся друг е въпроса дали ще му дадат ама то друг вариант няма. Пък и ако прелети Черно Море и се кацне в Грузия или някъде до нея никой няма го намери. Много зле е тоя, много зле....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 24 Мар 2011, 0:55

TPAKTOP написа:Друго си е да цъкаме копченца но има едно правило че колкото повече подобна ситуация се забавя шанса да се излезе с щастлив край намалява!

Това има кой да го преценява, не съм срещал правило "колкото по-дълго, толкова повече избити" ама аз не съм и спец антитерорист...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Мар 2011, 0:56

Те грузинците по принцип по това време вече спят и всеки може да си пресича въздушното пространство както намери за добре :yes:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 24 Мар 2011, 1:00

bum_bum написа:Те грузинците по принцип по това време вече спят и всеки може да си пресича въздушното пространство както намери за добре :yes:

:mhihi: не е аз тва само като вариант го казах щото те хубаво пазят ама като кацне оня някъде където няма спогодба за екстрадиция кво се прави ? Чък Норис ли ще пратим да го вземе да го отвлече от тях и да го съдим тук :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Мар 2011, 1:03

Дано не са му спрели нета там като са го завардили, че да може да провери с кой нямаме спогодба :mhihi:
Квото и да иска няма кой да му го даде. Или ще го гръмнат или той ще си направи сам тая услуга, освен ако не почне да мисли и се предаде.
Изображение

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 24 Мар 2011, 8:43

:banghead:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата