Банков обир със заложници в Сливен
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Банков обир със заложници в Сливен
Не, но ако си нормален ще отидеш ли да обираш банка и да стреляш по хората?!
Сигурен съм, че журналята се молят тоя да си стои вътре възможно най-дълго, че да предават ако може цял ден. Даже ако може да го гръмнат накрая, че съвсем да им се получи сензацията.
((:BuKcu:)) написа:Не, но ако си нормален ще отидеш ли да обираш банка и да стреляш по хората?!
ми не знам...нямам преки наблюдения в/у такива хора, ама оная учителка от Плевен, дето обра банка никак не изглеждаше ненормална...
някои хора могат да прибегнат до това и според съвсем други причини, не е никак задължително да не са с всичкия си

далеч съм от мисълта да защитавам похитителя, ама и характеристика "ненормален" при положение, че не се знае каква е драмата му е леко пресилена...

По информация на bTV похитителят не е бил въоръжен и е взел оръжието на охранителя, когото е прострелял. При преговорите през нощта похитителят е бил склонен да пусне всички заложници и да се предаде, но е разбрал, че състоянието на простреляния гард Станчо Станчев е критично и се е изплашил.
Та и по назад бях споменал за неадекватните чичета охранители, на които не трябва да се дава оръжие

Не Мы такие, Жизнь такая
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
най-после всичко приключи - http://www.focus-news.net/?id=n1506443
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Похитителят е 27 годишен от Ново Загорско село и работи като охранител - откраднал е служебното си оръжие и 40 патрона. Вчера сутринта са го скъсали на изпит за шофьорска книжка.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Сега казаха че е още вътре.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Драмата продължава. Към 13 часа - 27 годишният похитител от село Кортен Нова Загора остана сам в банката и заплашва да се самоубие.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Това вече е лошо. Според мен означава, че е тотално отчаян. Не иска да се предаде и единствената алтернатива която има е да заплашва, че ще се самоубие като се надява да го пуснат , но то в такъв момент човек съвсем откача. Друг е въпроса, че биха го "пуснали" и то няма да зависи от тях само ако наистина се самоубие....
момчето си е напълно нормално(познавам го),просто до там ни докара държавата
- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
cherepa83 написа:момчето си е напълно нормално(познавам го),просто до там ни докара държавата
Може и да си прав,но определено вече не е (нормален)след постъпката си

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Без да ми скачате щото колкото съм прав толкова и не съм ама:
1.Никой не иска да взема заложници просто се е объркало нещо и нататък е порочен кръг.
2.Не вярвам да е стрелял ей така без повод в охранителя като е влизал както казаха по Телевизията защото ако е така, то това значи, че е психопат А ако беше такъв то нито щеше да пусне заложниците толкова лесно нито щеше да се замисли да гръмне някой ако не изпълнят исканията му. И ако беше психопат нямаше да разменя семки и бонбонки за хора
1.Никой не иска да взема заложници просто се е объркало нещо и нататък е порочен кръг.
2.Не вярвам да е стрелял ей така без повод в охранителя като е влизал както казаха по Телевизията защото ако е така, то това значи, че е психопат А ако беше такъв то нито щеше да пусне заложниците толкова лесно нито щеше да се замисли да гръмне някой ако не изпълнят исканията му. И ако беше психопат нямаше да разменя семки и бонбонки за хора

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Похитителят се е държал добре със задържаните, въпреки това хората, които са били вътре са в шок след случилото се(няма начин да не са)
Първоначално след като излязоха баретите с някакъв човек, медиите започнаха да си пребират техниката от блоковете..но след около 5 10 мин. се разбра,че излезлия човек е психилог.
Според мен похитителя ще държи до коло 17:00 ~18:00 и ще се предаде. Гражданите са недоволни,че всичко това продължава толкова време. Хубавото е ,че всички заложници са вън от опастност вече.
На мястото около банката има служители на МВР, които са на крак от 16:30 вчера до сега, както и журналисти на БТВ, Нова, ТВ7.
Първоначално след като излязоха баретите с някакъв човек, медиите започнаха да си пребират техниката от блоковете..но след около 5 10 мин. се разбра,че излезлия човек е психилог.
Според мен похитителя ще държи до коло 17:00 ~18:00 и ще се предаде. Гражданите са недоволни,че всичко това продължава толкова време. Хубавото е ,че всички заложници са вън от опастност вече.
На мястото около банката има служители на МВР, които са на крак от 16:30 вчера до сега, както и журналисти на БТВ, Нова, ТВ7.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
zazomazo написа:
ми не знам...нямам преки наблюдения в/у такива хора, ама оная учителка от Плевен, дето обра банка никак не изглеждаше ненормална...
някои хора могат да прибегнат до това и според съвсем други причини, не е никак задължително да не са с всичкия си![]()
далеч съм от мисълта да защитавам похитителя, ама и характеристика "ненормален" при положение, че не се знае каква е драмата му е леко пресилена...
Ако този човек "не е бил с всичкия си", ситуацията щеше да се развие по съвсем различен начин.
В предния си пост казах, че причината може да е финансова, която е най-логична.
Има хора, които един ден са добре, на другия превърват.
-> Днес е добре, ама вчера не е бил.cherepa83 написа:момчето си е напълно нормално(познавам го),просто до там ни докара държавата