Може ли да се пресече антифриз?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Re: Може ли да се пресече антифриз?
Моя е черен, само концентрат и не е пипан от 6-7 години. Има поне десет вида( цвята ) и ....12 без 1
Като му сменям ремъка в тубата и пак обратно. Не съм го забелезвал, да се е пресякъл

Като му сменям ремъка в тубата и пак обратно. Не съм го забелезвал, да се е пресякъл

Ubi dubium, ibi libertas
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
hell's angel написа:Моя е черен, само концентрат и не е пипан от 6-7 години. Има поне десет вида( цвята ) и ....12 без 1![]()
това е, защото не си го пробвал на вкус ...
може да е вкиснат

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
vicho написа:hell's angel написа:Моя е черен, само концентрат и не е пипан от 6-7 години. Има поне десет вида( цвята ) и ....12 без 1![]()
може да е вкиснат
Ти ще ме довършиш днеска

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
vicho написа:hell's angel написа:Моя е черен, само концентрат и не е пипан от 6-7 години. Има поне десет вида( цвята ) и ....12 без 1![]()
може да е вкиснат
Не съм щото е 'се марков и ше 'земе да ми хареса....
Прецеждал съм го за находки, ама нема никой

Ubi dubium, ibi libertas
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Момчета, ще заключат темата без да има ясен отговор

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
Добре-теорията казва, че не може, но практиката показва, че няма значение
...моя блок е от "старите", на Вичо е от по-технологичните алусили....от там нататък всеки да си преценява 

Ubi dubium, ibi libertas
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
vicho написа:
*ВНИМАНИЕ! АНТИФРИЗЪТ Е СИЛНО ОТРОВЕН И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИЕ!
На вкус е силно сладък между другото

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 11&t=32786 дано не е проблем, че пускам линк с тяхната тема.
Никой не мое ма връне на селу!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
тея снимки не ми изглеждат на пресечен антифриз- по-скоро са излезли утайките и всяк'ва гняс дето има в системата...
това което аз знам от личен опит, и от хора с повече от мен опит в смесването на антифриза (тираджии с милиони км. пробег) е, че НЕ Е хубаво да се смесват видовете, но като цяло не е особен проблем...
Може да се утаят някои вещества от антифризите (де да знам к'ви, но съм вадил няк'ви утайки), може и да пада нивото на защита от корозия, но поне аз проблем с работата на охладителната система НЕ съм имал... но пък и повече от 10 000км. (до смяна на маслото) със смесен антифриз аз не съм карал за да знам в дългосрочен план, че не ми е комфортно така...
това което аз знам от личен опит, и от хора с повече от мен опит в смесването на антифриза (тираджии с милиони км. пробег) е, че НЕ Е хубаво да се смесват видовете, но като цяло не е особен проблем...
Може да се утаят някои вещества от антифризите (де да знам к'ви, но съм вадил няк'ви утайки), може и да пада нивото на защита от корозия, но поне аз проблем с работата на охладителната система НЕ съм имал... но пък и повече от 10 000км. (до смяна на маслото) със смесен антифриз аз не съм карал за да знам в дългосрочен план, че не ми е комфортно така...
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2