Ако изборите бяха днес

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ако изборите бяха днес

ГЕРБ
66
32%
БСП
23
11%
ДПС
2
1%
Синята Коалиция
17
8%
РЗС
4
2%
Атака
20
10%
Друга партия
13
6%
Няма да гласувам
64
31%

Общо гласове : 209
младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Ако изборите бяха днес

Мнение от BMW_RIDER » 31 Мар 2011, 23:43

(bubsa) написа:Защо да не струва?ГЕРБ поне правят нещо,а ако не ви харесва,че се опитват да наложат правила както е в цял свят е друг въпрос :confused:

Ако под правят нещо, разбираш медийни изяви, разпореждане с власта все едно,че няма закони и процедури, насаждане на некомпетентни хора с ниско образование на ключови позиции и свръх некомпетентно харчене на парите на данъкоплатците - тогава да мисля ,че на световно ниво има хора които могат да им завидят.

Спрете да гледате телевизия и вестиници хора, а си помислете с главите, да кажем ,че горното го казвам не просто щото го мисля, ами имам по пряк контакт с решенията взимани от Г..Б
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 31 Мар 2011, 23:56

Само се радвам, че скоро ГЕРП ще последва НДСВ :twisted:

п.с.А кои бяха НДСВ ? :wave:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 31 Мар 2011, 23:58

Без да се замислям - ГЕРБ!!!!! Да зле сме в момента спор няма, но на това дередже сме заради не управляващата партия в момента, а заради тези предишните!!! Да бензина е 2,50 и сега бат Серго се удря в гърдите, но и по негово време бензина беше стигнал тези стойности.....да протестират редица институции сега, но май много хора забравиха прословутия протест пред Народното Събрание, когато се биеха невинни и не до там невинни граждани преди няколко години.... ако сега беше този протест и така се отнасяха с хората, щяхме да чуем обичайните изрази-ето на щото живеем в полицейска държава и т.н., но Серго го забрави това време май май...... които и да са следващите управляващи, едно е сигурно Серго нема да е :!: :!: :nono:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 01 Апр 2011, 0:07

Alpina_fanatic написа:Само се радвам, че скоро ГЕРП ще последва НДСВ :twisted:

п.с.А кои бяха НДСВ ? :wave:

:yes: :yes:
Напълно съгласен. Просто се чудя как може да има още толкова заблуден народ , и то млади хора. Но няма страшно , ще дойде време и на тях ще им се стъжни.
Само като чета разсъжденията на колегата djkita ....... без коментар. Точно така - Станишев е виновен е колега. И Кадафи и той , че и Папата. Сега след няколко месеца като измислят как още да Ви бръкнат по дълбоко в джоба , любезно ще Ви обяснят че земетресението и последвалото го цунами са виновни. Вече съм почти твърдо убеден , че българина е по тъп и от маймуна , или най обича да Го правят на такава.
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 01 Апр 2011, 0:33

Е.Димитров написа:Некакъв наказателен вод,само да не е герб

:yes:

На последните избори гласувах за Герб, но няма да повторя. Този път бих гласувал за Атака или за някоя друга малка и не толкова наложена партия. Просто колкото да съм дал своя вот, но да не бъде за Герб и БСП.

Честно казано ми е странно как още Герб води в подобни анкети и социални проучвания, които се водят напоследък. Толкова ли сме зле, че като дойде някой и почне да прави една магистрала и едно метро в Софията и вече да сме му верни до гроб? :help: А в същото време всичко поскъпва зверски и да "излизаме от кризата" 2 години вече...

Естествено, не бих гласувал и за БСП, защото тая невестулка Сергей Станишев ми е още по-противен и като цяло мразя комунисти, но когато той беше на власт допреди 2 години, смея да твърдя, че нещата бяха маалко по-добре... :shock:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 01 Апр 2011, 0:47

Като гледам резултатите от тая анкета и единственото което ми идва на ум е "народа си заслужава управниците". След сичкия тоя цирк, болшинството продължават да смятат че герб е някаква алтернатива, и сляпо да вярват че Вселената и "Big Bang" са виновни за всичко но не и "спасителят" им :mhihi: . И това са хора които все пак са активни потребители във форум, демек ползват интернет, имат достъп до много информация и може би мирогледа им стига поне една идея след паницата им. Какво остава за останалите дето Биг Брадъра им е развлечението на живота!? Както викаха старите хора: "Боже пази България" :idea: .
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 01 Апр 2011, 1:16

Също така УНИКАЛНИЯТ ни Премиер ще ни насади на такива яйца , че няма да можем да ги измътим 200 години напред , а именно влизането в пакта „Евро плюс” заедно с Дания, Полша, Румъния, Литва, Латвия .
Четири държави обаче отказаха да влязат в пакта „Евро плюс”. Това са Великобритания, Швеция, Чехия и Унгария. Защо ли ? Защото им е напълно ясно че нямат изгода , затова. Но за България далаверата е следната.
„Пактът „Евро плюс” не е обсъден от източноевропейските страни и той не включва техния интерес и тяхната гледна точка . – Първо, става въпрос за данъчна хармонизация. Ние нямаме интерес да подкрепяме хармонизация, при положение, че вече страдаме от изравняване на акцизите. За германеца 30 цента акциз върху горивото не е нищо, но за българина 30 цента акциз върху горивото е нещо огромно при нашите ниски заплати. И в момента чувстваме, че хармонизацията доказано не работи и няма нужда да подкрепяме допълнителни стъпки в тази посока. Другият проблем е свързан с т.н. измерване на конкурентноспособността, което ще се прави като се сравнява растежа на заплатите. Ако в една страна заплатите растат по-бързо, пактът приема, че има проблем. Но някои страни в ЕС са бедни и имат нужда заплатите да растат по-бързо, за да станат по-богати. Това не е включено в пакта.”

Всъщност, пактът „Евро плюс” бе създаден заради спасителния механизъм на еврозоната. Потъналите в дългове и бюджетни дефицити страни от южната дъга на ЕС накараха основните кредитори да предприемат този ход, защото се видя, че за да има стабилна обща валута, трябва да има и принудително регулиране на правилата.

„По някаква неясна причина най-бедните страни като България и Румъния ще платят най-много като дял от БВП – коментира икономическият анализатор. – Ние поемаме ангажимент за гаранции до 6.1 млрд. евро в пакта за спасение на еврозоната. Което означава, че след първоначалната вноска от 300 млн. евро, при всяка нова фалирала страна от еврозоната ще трябва да внасяме още и още, за да може този фонд да спасява закъсалите страни. Може би има смисъл от такъв фонд, но защо България и най-бедните страни трябва да внасят най-много в него? В крайна сметка би могло да се търси промяна на формулата за изчисления. Т.е., ние можем да поставим искането, България като по-бедна страна, която не е част от еврозоната и не е виновна за проблемите там, да не плаща толкова много. Ако остане сегашният ни ангажимент към спасителния фонд от над 6 млрд. евро, на практика няма смисъл България да влиза в еврозоната, защото ще загубим повече отколкото, ако останем извън нея. За нас е важно да влезем в еврозоната, но без това тежко натоварване на икономиката.”

Не жертваме ли прекалено много заради амбицията да влезем в еврозоната?

„В някакъв смисъл изглежда така. Виждаме, че пактът за еврото и спасителният фонд не отговарят на нашия национален интерес, но ние безкритично ги приемаме . Дори без да ни обещаят по-бързо влизане в еврозоната, в Шенген или нещо подобно. Ние се държим като Мистър Yes - казваме „да” на всичко, без да сме помислили дали нашият интерес не е различен. Дори гърците, които са фалирали, подкрепиха пакта за еврото и спасителния фонд, но с условие да им се намали лихвения процент. А ние подкрепяме всичко, без да получим нещо насреща.”
А между другото. Дори министъра на финансите и други финансови анализатори казват на тъпата пожарникарска картуна че не е икономически изгодно но .........
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=830541

Не искам моят премиер да се оправдава за каквото и да било и с каквото и да било. Всяко оправдание е израз на слабост. Докога всеки ще се оправдава с "някой ми измърля гащите". Като си препасал колана на шерифа и си сложил значката му, значи искаш да управляваш държавата! Знаеш, че идваш да управляваш не Южна Африка, не Северна Америка, не Белгия или Дания, а България. И трябва да знаеш какво ще намериш. Трябва да имаш готовите министри, готовия шеф на фонд "Земеделие" - не хора с фалшиви дипломи и фалшиви умения, готова план-програма за реформа в здравеопазването - не в една година трима министри да се чудят откъде да я подхванат. Изведнъж вестниците виновни", Кадафи му виновен , Станишев пък му е дежурен.
Изображение

Аватар

Мнение от Светослав Пройнов » 01 Апр 2011, 1:22

Ще гласувам за коалицията която ще се създаде скоро-Това ще бъде народно-демократичен съюз от всички прогресивни, народни,комунистически партии които ще следват марксистко-ленинския политически курс.
ББ и ГЕРБ казват че БСП били комунисти. Нищо по-невярно! БСП са едни лигльовци и са много меки дори. Вече идваме ние -истинските комунисти , и мамичката им фашистка на ГЕРБ ще разплачем!

И все пак понеже трябва задължително да се гласува, ако утре има избори аз ще гласувам за БСП. Макар да не ги харесвам много. Но в момента всички други големи партии извън БСП са доказани фашисти и слуги на западните паразити и мошеници!
Аз съм русофил, защото съм българофил. За това също съм съветски националист и велико-държавен съветски шовинист. Искам България на три океана и десетки морета, в новия - още по голям СССР , заедно с братските православни славянски народи и във вечна дружба с мъдрия китайски народ.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Апр 2011, 2:59

Браво, страна която дори не е в еврозоната, ще влиза в пакта. :ok: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Апр 2011, 4:19

няма да гласувам, щото няма смисъл. бих гласувал за или против някакви конкретни мерки, не за личност.
може би има смисъл единствено за длъжности като кмет или нещо такова, защото има голямо значение на локално ниво.
харесва ми швейцарския модел на референдумите, там вече има смисъл да се гласува.

въобще да се интересува от политика човек е пълна загуба на време. важно да се знаят някакви основни тенденции и кой са основните играчи, от там нататък ЧИСТА загуба на време.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 01 Апр 2011, 11:25

Нещо, с което няма да правя компромис, е моята сигурност и аз знам как да я преценя, кога и как да действам, заяви премиерът Бойко Борисов по време на парламентарния контрол. Той отговари на въпрос на депутата от БСП Корнелия Нинова колко пъти и за какви цели премиерът е ползвал правителствения "Авиоотряд 28" за полети в страната през 2010 г. и първите три месеца на 2011 г.

Борисов посочи, че през миналата година правителственият "Авиоотряд 28" е изпълнил 41 полета за 123 763 хил. лв. За тази година - четири полета за над 13 хил.лв. Изминатите километри на ползваните от него коли на Националната служба "Охрана" за периода 1 януари 2010 г. – 26 март 2011 г. са 79 761 километра, стрували 113 682 лв. Сумата за командировки в страната и нощувки за сметка на правителството е близо 1400 лв.

"Пътуванията са осъществявани във връзка с моите задължения и правомощия като министър-председател и нещото, с което няма да правя компромис, това е моята сигурност", каза Борисов. Биляна Рилска

:bang: :bang: :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 01 Апр 2011, 11:57

ДСБ.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 01 Апр 2011, 12:13

За когото и да гласувам, ще е все същото, ама като че ли засега от всички партии най-малко негативни чувства имам към ГЕРБ :roll:
Иначе..

ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА

Посвещава се на всички, които ще
кажат: "Това не се отнася до мене!"

"Кой си ти?" - попита го Дяволът.
"Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци са мои братя! О, колко грозна е земята и колко нещастни хората!"
Това говореше млад мъж с изправено чело и стиснати юмруци. Той стоеше пред стълбата - висока стълба от бял мрамор с розови жилки. Погледът му бе стрелнат в далечината, гдето като мътни води на придошла река шумяха сивите тълпи на мизерията. Те се вълнуваха, кипваха мигом, вдигаха гора от сухи, черни ръце, гръм от негодувание и яростни викове разлюляваха въздуха и ехото замираше бавно, тържествено, като далечни топови гърмежи. Тълпите растяха, идеха и облаци жълт прах, отделни силуети все по-ясно и по-ясно се изрязваха на общия сив фон. Идеше някакъв старец, приведен ниско до земи, сякаш търсеше изгубената си младост. За дрипавата му дреха се държеше босоного момиченце и гледаше високата стълба с кротки, сини като метличина очи. Гледаше и се усмихваше. А след тях идеха все одрипели, сиви, сухи фигури и в хор пееха протегната, погребална песен. Някой остро свиреше с уста. Друг, пъхнал ръце в джебовете, се смееше високо, а в очите му гореше безумие.
"Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци са мои братя! О, колко грозна е земята и колко са нещастни хората! О, вие, там горе, вие..."
Това говореше млад момък с изправено чело и стиснати в закана юмруци.
"Вие мразите онези мъже?", попита Дяволът и лукаво се приведе към момъка.
"О, аз ще отмъстя на тия принцове и князе. Жестоко ще им отмъстя заради братята си, заради моите братя, които имат лица жълти като восък, които стенат по-зловещо от декемврийските виелици! Виж голите им кървави меса, чуй стоновете им! Аз ще отмъстя за тях! Пусни ме!"
Дяволът се усмихна:
"Аз съм страж на онези горе, и без подкуп няма да ги предам."
"Аз нямам злато, аз нямам нищо, с което да те подкупя. . . Аз съм беден дрипав юноша. . . Но аз съм готов да сложа главата си."
Дямолът пак се усмихна:
"О, аз не искам толкова много! Дай ми ти само слухът си!"
"Слухът си? С удоволствие. . . Нека никога нищо не чуя, нека. . ."
"Ти пак ще чуваш!" успокои го Дяволът и му стори път. "Мини!"
Момъкът се завтече, наведнъж прекрачи три стъпъла, но косматата ръка на дявола го дръпна:
"Стига! Спри да чуеш, как стенат там долу твоите братя!"
Момъкът се вслуша. Странно - защо те започнаха изведнъж да пеят весело и така безгрижно да се смеят! . . . И той пак се завтече. Дяволът пак го спря:
"За да минеш още три стъпала, аз искам очите ти!"
Момъкът отчаяно махна ръка:
"Но аз тогава няма да мога да виждам нито моите братя, нито тези, на които отивам да отмъстя!"
Дяволът: "Ти пак ще виждаш. . . Аз ще ти дам други, много по-хубави очи!"
Момъкът мина още три стъпъла и се вгледа надолу. Дяволът му напомни:
"Виж голите им кървави меса!"
"Боже мой! Та това е тъй странно: кога успяха да се облекат толкова хубаво! А вместо кървавите рани, те са обкичени с чудно алени рози! . . ."
През всеки три стъпала Дяволът взимаше своя малък откуп. Но момъкът вървеше, той даваше с готовност всичко стига да стигне там и да отмъсти на тези тлъсти князе и принцове: Ето едно стъпало, само още едно стъпало и той ще бъде горе! Той ще отмъсти заради братята си!
"Аз съм плебей по рождение и всички дриплювци. . ."
"Млади момко, едно стъпало още! Само още едно стъпало и ти ще отмъстиш! Но аз винаги за това стъпало искам двоено откуп: дай ми сърцето и паметта си!"
Момъкът махна ръка:
"Сърцето ли? Не! Това е много жестоко!"
Дяволът се засмя гърлесто, авторитетно:
"Аз не съм толкова жесток. Аз ще ти дам в замяна златно сърце и нова памет! Ако не приемеш, ти никога няма да минеш това стъпало, никога няма да отмъстиш за братята си - тези, които имат лица като пясък и стенат по-зловещо от декемврийските виелици."
Юношата погледна зелените иронични очи на дявола.
"Но аз ще бъда най-нещастния. Ти ми взимаш всичко човешко!"
"Напротив - най-щастливия! . . . Но? Съгласен ли си: само сърцето и паметта си?"
Момъкът се замисли, черна сянка легна на лицето му, по сбръчканото чело се отрониха мътни капки пот, той гневно сви юмруци и процеди през зъби:
"Да бъде! Вземи ги!"
. . .И като лятна буря, гневен и сърдит, разветрил черни коси, той мина последното стъпало. Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна долу, гдето ревеше и проклинаше сивата тълпа. Погледна, но нито мускул не трепна по лицето му; то бе светло, весело, доволно. Той виждаше долу празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни.
"Кой си ти?" - дрезгаво и лукаво го попита Дяволът.
"Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 01 Апр 2011, 15:59

sa_hellrot написа:Аз съм гласувал за БСП, кво стана....не ти се струва модерно ли ??

Не модерно - тъпо е !
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 01 Апр 2011, 17:06

Светослав Пройнов написа:Ще гласувам за коалицията която ще се създаде скоро-Това ще бъде народно-демократичен съюз от всички прогресивни, народни,комунистически партии които ще следват марксистко-ленинския политически курс.
ББ и ГЕРБ казват че БСП били комунисти. Нищо по-невярно! БСП са едни лигльовци и са много меки дори. Вече идваме ние -истинските комунисти , и мамичката им фашистка на ГЕРБ ще разплачем!

И все пак понеже трябва задължително да се гласува, ако утре има избори аз ще гласувам за БСП. Макар да не ги харесвам много. Но в момента всички други големи партии извън БСП са доказани фашисти и слуги на западните паразити и мошеници!

Колега и ти не си никакъв комунист,а по-скоро КРИШНАР :lol: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата