Ако изборите бяха днес
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Ако изборите бяха днес
klintan66 написа:И на мен не ми се спори ,но -
Хората, които гласуваха за БСп по принцип, го правеха по навик, от страх или от интерес ...
хората, които гласуваха за ГЕРБ го направиха, защото не искаха ОТНОВО бсп и ДПС...също и по симпатии...
За мен е кеф голям да видя ,че форума не е социалистически...![]()
Не мога да преглътна чалмата и турския но е факт, че в ДПС са големи играчи.
В момента в който убедиш майка ми и баща ми че сега са по-добре,че парното дето го плащат (около 300 лева на година) и стоят на студено,щото не смеят да пуснат парното че ще платят още повече,че тока дето го ползват е ужасно скъп,че пенсиите дето получават не могат да си покрият само лекарствата,че не смеят да си купят хубаво сирене,че вече почивка не смеят да си позволят-е тогава може да кажеш че гласуващите за дадена партия са олигофрени или просто тъпи,по-скоро ние гласуващите за партии от рода на герб се пълни тъпанари че се лъжеме толкова елементарно,все едно някой да ти даде на улицата жълто синджирче,да твърди че е злато и ти да се вържеш и съответно прецакаш,недей да твърдиш че по-голяма част от хората са "тъпи" защото няма да си прав,доказателство е поредната партия дето е на власт!!!
^ Е да де, ама в крайна сметка няма никакво значение за кого гласуваш, като всички обслужват чужди интереси и в крайна сметка смятам, че фразата "Ако изборите променяха нещо щяха да ги отменят" е много вярна. А възрастните хора просто се заблуждават, че като гласуват за БСП ще стане както е било по тяхно време, а това е невъзможно да се случи : ))
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
pampo написа:^ Е да де, ама в крайна сметка няма никакво значение за кого гласуваш, като всички обслужват чужди интереси и в крайна сметка смятам, че фразата "Ако изборите променяха нещо щяха да ги отменят" е много вярна. А възрастните хора просто се заблуждават, че като гласуват за БСП ще стане както е било по тяхно време, а това е невъзможно да се случи : ))
Да,това е най-вярното мнение

За това да си пием бирата и да не гласуваме,а като стане тъпо,вдигаме се,сваляме ги и пак така
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Е.Димитров написа:klintan66 написа:И на мен не ми се спори ,но -
Хората, които гласуваха за БСп по принцип, го правеха по навик, от страх или от интерес ...
хората, които гласуваха за ГЕРБ го направиха, защото не искаха ОТНОВО бсп и ДПС...също и по симпатии...
За мен е кеф голям да видя ,че форума не е социалистически...![]()
Не мога да преглътна чалмата и турския но е факт, че в ДПС са големи играчи.
В момента в който убедиш майка ми и баща ми че сега са по-добре,че парното дето го плащат (около 300 лева на година) и стоят на студено,щото не смеят да пуснат парното че ще платят още повече,че тока дето го ползват е ужасно скъп,че пенсиите дето получават не могат да си покрият само лекарствата,че не смеят да си купят хубаво сирене,че вече почивка не смеят да си позволят-е тогава може да кажеш че гласуващите за дадена партия са олигофрени или просто тъпи,по-скоро ние гласуващите за партии от рода на герб се пълни тъпанари че се лъжеме толкова елементарно,все едно някой да ти даде на улицата жълто синджирче,да твърди че е злато и ти да се вържеш и съответно прецакаш,недей да твърдиш че по-голяма част от хората са "тъпи" защото няма да си прав,доказателство е поредната партия дето е на власт!!!
Колко си сладкодумееееен ...
Емо ,емо
Не са тъпи хората а е а глупаво все да сме с едни и същи на главата си ...стига да го ева.... комунизъм ,социаализъм са думи с отрицателно съдържание .../дори да е било хубаво ...но не е/
Все едно италианците да искат отново император ... тъпо е ...докато българите се връзват още ...
Ако твоите родители са зле да не ти казвам моите как са, и как са работили, и колко пъти са били на море през прекрасния комунизъм ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Поне едно поколение ще мине преди да се промени нещо в съзнанието на българина. Макар че пак не е сигурно. Светът не става по-добър, говоря откъм ценностна система, напротив. Незнам какво трябва да се случи в България че да се променят нещата към добро. Това, което със сигурност се случи, е рухването на морални, етични и ценностни норми и погазването има на най-високо ниво. Вече свикнахме с тази гледка и не ни прави впечатление. Самите ние сме такива. Затова и не сме достатъчно критични към хората които ни управляват, от един сой сме. Но правилото, че всички са маскари, никога не е било вярно. Има хора и е имало, които за изминалите 22 г. са направили нещо за тази страна. Ако търсите идеалното правителство, няма такова. Би трябвало да избираме хора, които са се доказали, които са направили нещо, хора с експертен опит. А не харизматични фигури, които и цялата им харизма не стига за да се управлява една страна. Дори от БСП не са демонстирали такова детинско и просташко поведение, както лидерите на ГЕРБ. Дори ДПС! Такава несериозност. По празни приказки дори Яне Янев е след премиера. Бойко Борисов май прекалено много се вживява, че ако не бил той, България щяла да загине. България загива, именно защото е той. Щото не стига само да се усмихваш пред камерите и да говориш лежерно. Някой знае ли нещо за икономическата програма на ГЕРБ, за антикризисната им такава? Освен за магистралите, метрото и Южната дъга, последните две неща от които 5 млн., българи не се интересуват? Междувременно светът излезе от кризата, а ние кога? Не е достатъчно да ходиш на крака на престъпниците, да им се молиш и т.н. Това не би го направил Станишев дори. Премиер полицай, който си гласува 100 лн. лева за подслушване, който прави бюджетен дефицит за милиони, това имаме ние.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
Малко се поувлече 

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Конкретизирай моля те. Или се увличаш и ти по празнословието?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
klintan66 написа:Малко се поувлече
Не , не се поувлякъл а напротив , казва нещата точно както са си . А това че още има такива дето му : Верват: е плашещо и пагубно за цялата държава.
Само леко ще го корегирам колегата , защото е казал че --- по празни приказки дори Яне Янев е след премиера
Яне понякога казва и верни неща , но никой не ги взима под внимание .
Премиера води с поне 2 обиколки по тъпи изказвания пред Жорж Ганчев и Митьо Пищова. Не съм симпатизант на никоя партия , и отново ще пусна празна бюлетина , но дори мазнярите като Станишев и Доган /които също ненавиждам/ имат далеч по добро дар слово и стил от селяндурското поведение и слово на Б.Б
Какво толкова каза премиерът, запитан за терористичния акт в Москва?
“…Ние разчитаме на балансираната си външна политика. С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер…
Това ако го каже неграмотен ром от `Столипиново ` пак ще е смешно , но за човек който е начело на държавата звучи срамно.И докато повечето медии кой знае защо премълчават този гаф на премиера, коментарите във форумите под информациите в “Медиапул” и “Дневник” са пълни с шеги, подигравки и изчерпателни оценки.
А това http://www.razkritia.com/89262/%D0%B1%D ... %B8%D0%B2/
върха на наглоста. Всички безработни са некъдърници и нискоквалифицирани , и никога не търсят вината в себе си.
Абе курчо , ти колко пъти каза -:Да` виновни сме за еди какво си , или `да` не се справихме , а все ти е виновен Станишев , Доган , Царя че и урагана `Катрина` и той.
Айде още малко сеир http://www.razkritia.com/47021/%D0%BD%D ... %BE%D0%B2/

- klintan66
- старши ентусиаст
-
Е хубаво , още не се научил да ви замазва очите...
Всеки ден се чудя как може жените да връзват на лъжи от сорта - имам скъпа кола но не я карам,че много дупки , имам и голям хотел и т.н. обаче днес съм с голфа и така ако искаш сред природата ....еее ае хвани го малко ...ае лапни го ...ааа така ... Същото е и с хората ...лъжи ги мажи ги ама дали ще стане ...вече 50-60 години ....е ае още малко ааааее отзад сега ...ма само малко ...моля ти се ...ако ме обичаш
Бащи ми ме е научил така - Пази се от хора дето ти говорят и омайват със сладки приказки!
Виж първанов ---мяу мяу, не така, онака, а така, мазно мазно ....
Всеки ден се чудя как може жените да връзват на лъжи от сорта - имам скъпа кола но не я карам,че много дупки , имам и голям хотел и т.н. обаче днес съм с голфа и така ако искаш сред природата ....еее ае хвани го малко ...ае лапни го ...ааа така ... Същото е и с хората ...лъжи ги мажи ги ама дали ще стане ...вече 50-60 години ....е ае още малко ааааее отзад сега ...ма само малко ...моля ти се ...ако ме обичаш

Бащи ми ме е научил така - Пази се от хора дето ти говорят и омайват със сладки приказки!
Виж първанов ---мяу мяу, не така, онака, а така, мазно мазно ....
- klintan66
- старши ентусиаст
-
А и още нещо ,че скучая ....
От 20 години се справям сам и то успешно ....почти няма човек, който след като се запознае с мен и разбере какво работя да не започне да ме пита -това защо така ,защо не направиш онова и т.н.
Абе да го ева виж си скъсаните обувки ...аз питам ли те защо са скъсани?
Така е и по форумите та и аз в тази локва крякам ....не така, е така ...мрън мрън ...
ми като толкова сте знаещи и можещи станете министри, премиери ...
Ръсете знания от високо а не тук в нищото ...
От 20 години се справям сам и то успешно ....почти няма човек, който след като се запознае с мен и разбере какво работя да не започне да ме пита -това защо така ,защо не направиш онова и т.н.
Абе да го ева виж си скъсаните обувки ...аз питам ли те защо са скъсани?
Така е и по форумите та и аз в тази локва крякам ....не така, е така ...мрън мрън ...
ми като толкова сте знаещи и можещи станете министри, премиери ...
Ръсете знания от високо а не тук в нищото ...
klintan66, никой не е длъжен да ти дава обяснение за избора си! Не си спомням някой да те е молил да ни просвещаваш в избора ни......
- klintan66
- старши ентусиаст
-
[quote="Club BMW"]klintan66, никой не е длъжен да ти дава обяснение за избора си! Не си спомням някой да те е молил да ни просвещаваш в избора ни......[/quote
много се стягаш ....избирай който искаш ...

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
приятелю ,ти описа точно симпатизанта си....!
точно той с "народни" и мазни приказки омайва хората ,държи се се едно ми е първи братовчед и маже очите на слушащите го ,за да не гледат какво друго е осрал, а то не е малко. знаеме се и знаеш аз колко съм античервен ...! и виждаш от една година кво казвам и аз-наистина е по-зле и от червените ,а не съм вярвал ,че някога ще го кажа. смятам ти е ясно и че не ям доматите с колците ,нито лапам кат шаран и мога да преценя кое е от кризата и кое си е от некадърност и наглост. е точно тоя много от грешките ,а и чисто нарочните му антинародни решения са от наглост и некадърност. повярва си ,че щом толко много му повярваха преди 2г ще може да си прави квото си иска...!
аз също от 20г се оправям сам и не гледам на хората в обувките и тва ,че в момента съм на улицата едва ли е продиктувано от това ,че съм нискоквалифициран или неопитен. и не съм на нож с премиера и управлението му заради това-така си бях и преди 2месеца. не гледам само мене си - виждам кво се случва и около мене и над мене и под мене. ми ,извинявай ,ма тоя просто не става ,бе пич...!

аз също от 20г се оправям сам и не гледам на хората в обувките и тва ,че в момента съм на улицата едва ли е продиктувано от това ,че съм нискоквалифициран или неопитен. и не съм на нож с премиера и управлението му заради това-така си бях и преди 2месеца. не гледам само мене си - виждам кво се случва и около мене и над мене и под мене. ми ,извинявай ,ма тоя просто не става ,бе пич...!

SKISA написа:... и виждаш от една година кво казвам и аз-наистина е по-зле и от червените ,а не съм вярвал ,че някога ще го кажа ...
Е той понеже Бачи Бойко и той не е бил червен никога, нито той, нито баща му, нито юпито Дянков, тея сигурно са по-червени и от предишните... Абе невалидни бюлетини докато не видя, че нещата не се случват като в нормална държава, иначе не ми дреме в какъв цвят ще се представят пред обществото...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Нейсе, разбрах. От сега ще мълча, щото нямам стаж. Само че слуга не ставам и истината ми е по-скъпа от всичко. И ако не съм министър, то не значи че не мога да имам мнение и да го изразя свободно. Ако че някой, е настъпан по кокалчетата. Считам, че българското общество заслужава яки ритници по задните части и здрави шамари през лицето, със студена вода да се плиска и да се покае във вретище и пепел. Че вече 22 и кусур г. все едни комунисти избира да ни управляват и мутри. Бандит до бандита и пак бандит. И мноо им се радваме, народните герои, любимците на народа, песнички им измисляме и ги величаем. Галиба за 2 г. са направили така, че доходите ни да станат поне половин'та от европейските. Янлъш, както би казал бай Ганьо.