Син талон за Турция
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- xdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x3
- Мечтае да кара: m5 e60; x6
Син талон за Турция
Здравейте, колеги,
Случайно някой да е бил наскоро в южната ни съседка? А случайно да са ви искали синия талон на границата? И въобще налага ли се да имаме талона за точките в чужбина? Аз най-вероятно ще го имам, но все пак да питам. Другият ми въпрос е дали когато си платя в банката акта ми дават веднага талона, или се чака определено време? Наказателно постановление имам. Благодаря Ви!
Случайно някой да е бил наскоро в южната ни съседка? А случайно да са ви искали синия талон на границата? И въобще налага ли се да имаме талона за точките в чужбина? Аз най-вероятно ще го имам, но все пак да питам. Другият ми въпрос е дали когато си платя в банката акта ми дават веднага талона, или се чака определено време? Наказателно постановление имам. Благодаря Ви!
Re: Син талон за Турция
xdriver написа:Здравейте, колеги,
Само българите на влизане в България понякога го искат, когато си нямат работа. Ако го имаш - носи си го, ако не - с акта.
Щом си платиш в банката, се връщаш на гишето, за да ти дадат талона. Веднага става.
Само не разбрах как имаш наказателно постановление, а не си си взел талона...

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Re: Син талон за Турция
Извън България няма кой да ти иска син талон по простата причина, че не им говори нищо. Единственото което се иска е валидна шофьорска книжка.
Touring & windsurf club
4 мнения
• Страница 1 от 1