Син талон за Турция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x3
Мечтае да кара: m5 e60; x6

Син талон за Турция

Мнение от xdriver » 04 Апр 2011, 0:21

Здравейте, колеги,
Случайно някой да е бил наскоро в южната ни съседка? А случайно да са ви искали синия талон на границата? И въобще налага ли се да имаме талона за точките в чужбина? Аз най-вероятно ще го имам, но все пак да питам. Другият ми въпрос е дали когато си платя в банката акта ми дават веднага талона, или се чака определено време? Наказателно постановление имам. Благодаря Ви!

BMW Performance
Аватар

Re: Син талон за Турция

Мнение от MCar » 04 Апр 2011, 0:30

xdriver написа:Здравейте, колеги,
Случайно някой да е бил наскоро в южната ни съседка? А случайно да са ви искали синия талон на границата? И въобще налага ли се да имаме талона за точките в чужбина? Аз най-вероятно ще го имам, но все пак да питам. Другият ми въпрос е дали когато си платя в банката акта ми дават веднага талона, или се чака определено време? Наказателно постановление имам. Благодаря Ви!

Само българите на влизане в България понякога го искат, когато си нямат работа. Ако го имаш - носи си го, ако не - с акта.
Щом си платиш в банката, се връщаш на гишето, за да ти дадат талона. Веднага става.
Само не разбрах как имаш наказателно постановление, а не си си взел талона...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pavel Marinov » 04 Апр 2011, 9:14

Ами не го е платил,колега...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 06 Апр 2011, 16:24

Извън България няма кой да ти иска син талон по простата причина, че не им говори нищо. Единственото което се иска е валидна шофьорска книжка.
Touring & windsurf club

Назад към Извън Темата