Пак за печката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: Пак за печката
nane написа:PRE-HEATING това исписва но не пали
Акумулатора добре ли е?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
nane написа:PRE-HEATING това исписва но не пали
Това означава, че подгревните свещи са се включили, но няма нищо общо с печката.
- mitkosekurit
-
-
- Кара: E 39,34
- Мечтае да кара: E 39-M,E 65-Alpina
- Детайли за колата: 0896863663
- van_helsing
- кандидат ентусиаст
-
Колеги имам следния въпрос:Сложил съм временно хидравличен клапан на обратната нафта,защото от някъде дърпа въздух(най-вероятно помпата е за ремонт) и ми прави впечатление ,че след като изгася колата печката работи 10-20секунди испира,а преди работеше по-дълго,сега дори по някога не се включва изопщо.Дали този клапан и спира горивото и от там ли изобщо черпи гориво(печката) или вече здава багажа ? 

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Печката дърпа гориво от резервоара, а не от обратната нафта. Грижата ти е другаде.
колеги днес ми напави впечатлвние че свалях акомолатора и после като го закачихи и запалих колата и печката се включи при подгрят двигател колата преди да откача акомолатора беше работила и загряла в норма но по принцип печката не ми се включва незнам защо.та значи работи не е изгоряла каква ли може да е причината да не се включва секи път когато е студено не е отключвана колата е е39 команреал
колеги никои ли не може да помогне днес като запалих пак колата печката пак се включи но не изкарва топал въздух нито дим само работи известно време и спира дали може да е от свеща?
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Колега, така на сляпо никой нищо не може да ти каже.
Щом не пали, значи има записана грешка, закачи колата на диагностика и вижте какви грешки дава печката.
Може проблема да е в свеща, електрическата водна помпа на печката, електрониката.
Едва ли караш на светеща лампа за горивото, тогава също е възможно да не запали.
Щом не пали, значи има записана грешка, закачи колата на диагностика и вижте какви грешки дава печката.
Може проблема да е в свеща, електрическата водна помпа на печката, електрониката.
Едва ли караш на светеща лампа за горивото, тогава също е възможно да не запали.
Колеги! Аз от три дни карам 525 TDS 1997 година, при ниска температура не иска изобщо да запали и пуши черно от ауспуха докато въртя на акумулатор. Помогнете моля. И още един въпрос. Как да разбера дали изобщо тази кола има печка? Благодаря ви.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
От всичките помпи които си показал,единствено номер 2 и 3 стават за Е39

Става, значи ли да поръчвам? Гледам, че има с букси и с кабелчета? Аз търся с букси?
Колата ми е 525DA, и май е оборудвана с Top C печка.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
iceblast написа:Става, значи ли да поръчвам? Гледам, че има с букси и с кабелчета? Аз търся с букси?
Като искаш си поръчвай...... Това си е твоя работа !
Аз бих си я купил от тук,на Пиербург се намира на цена около 200-250лв.
На теб ти трябва вариянта с буксата.
Дай някакъв координати от къде мога да си я купя от тук?
Искам да поръчам, знам, че е моя работа, просто искам да съм сигурен, че ще стане, така че да не събира прах
От тук щях да си я купя, но всички казваха цени над 300лв. и видях, че там за около 150лв мога да си я доставя и реших, че не е меродавно да давам двойно повче, но за около 200 и малко от тук ще я взема, поне гаранция да дадът
Искам да поръчам, знам, че е моя работа, просто искам да съм сигурен, че ще стане, така че да не събира прах

От тук щях да си я купя, но всички казваха цени над 300лв. и видях, че там за около 150лв мога да си я доставя и реших, че не е меродавно да давам двойно повче, но за около 200 и малко от тук ще я взема, поне гаранция да дадът