Наръчник за измъкване пред КАТ
Модератор: Общи модератори
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Re: Наръчник за измъкване пред КАТ
Един приятел катастрофира в София, че не видя един светофар. Слиза и гледа, че светофара е на зелено, явно са оставали малко секунди и почва да крещи на жената, която го е блъснала. Идват полицаи и той звъни на негов приятел да дойде с пари, че нямал.
Идва оня пиян, без книжка и му дава някакви пари. Накрая неговия приятел вика ма те не са доказали, че ти си виновен. При, което отива при куката и му вика, ама вие не сте доказали, че аз съм виновен. Е чакай, има свидетели, че си минал на червено, как така да не сме доказали. Той аз да пробвам все пак. 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Alpina_fanatic написа:zxsport написа:bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
Щом може бивш полицай да ме гази на пешеходна пътека пред свидетели и да сметнат това за нормално, то аз смятам за нормално, че не дължа нищо по тия актове, които ми пишат и така![]()
Ще карам с актове и без книжка, докато излезе закон, че ще отнемат колата при подобни нарушения и ако стане това отивам да си върна личната карта и кандидатствам за албанско гражданство и тва е..
без да имам твоите проблеми и на мен все по-често ми минава подобна мисъл ...
+1
Вие и тримата сте за затвора колеги! Не ми пука кой какво е преживял! Да шофираш с невалидна книжка е същото като да си утрепеш собственото дете!

- Alpina_fanatic
-
-
TPAKTOP написа:Alpina_fanatic написа:zxsport написа:bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
Щом може бивш полицай да ме гази на пешеходна пътека пред свидетели и да сметнат това за нормално, то аз смятам за нормално, че не дължа нищо по тия актове, които ми пишат и така![]()
Ще карам с актове и без книжка, докато излезе закон, че ще отнемат колата при подобни нарушения и ако стане това отивам да си върна личната карта и кандидатствам за албанско гражданство и тва е..
+1
Вие и тримата сте за затвора колеги! Не ми пука кой какво е преживял! Да шофираш с невалидна книжка е същото като да си утрепеш собственото дете!
Ставаше въпрос за албанското гражданство, а не за провиненията

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
TPAKTOP написа:Alpina_fanatic написа:zxsport написа:bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
+1
Може ли да напишеш такава глупост...такова сравнение - "желязна" логика вадиш

Изобщо няма да се впускам в полемики с теб (особено като ти гледам мисленето), само ще ти кажа - "книжка кола не кара"

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Може ли да напишеш такава глупост...такова сравнение - "желязна" логика вадиш!
Изобщо няма да се впускам в полемики с теб (особено като ти гледам мисленето), само ще ти кажа - "книжка кола не кара"
По-голяма глупост от това ли?

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
TPAKTOP написа:Maverick_VS написа:Може ли да напишеш такава глупост...такова сравнение - "желязна" логика вадиш!
По-голяма глупост от това ли?Опазил ме господ от "шофьори" като вас! Този израз е типичен за някой бакшиш вече останал без книжка или мангал който въобще не се е явявал на шофьорски курс! Като гледам аватара ти явно си някой луд пилот така че просто да не срещам такива като тебе!

Последна промяна Maverick_VS на 06 Апр 2011, 10:52, променена общо 1 път
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:TPAKTOP написа:Alpina_fanatic написа:zxsport написа:bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
+1
Може ли да напишеш такава глупост...такова сравнение - "желязна" логика вадиш!
И само да ти разясня щото явно трябва да ти се обяснява с ябълги или пак трябва да скицирам с пейнта но като утрепеш собственото си дете ще съжаляваш цял живот и живота ти е изгубен! Шофирането с невалидна книжка брат ми ще те доведе точно до същото положение!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Maverick_VS написа:TPAKTOP написа:Maverick_VS написа:Може ли да напишеш такава глупост...такова сравнение - "желязна" логика вадиш!
По-голяма глупост от това ли?Опазил ме господ от "шофьори" като вас! Този израз е типичен за някой бакшиш вече останал без книжка или мангал който въобще не се е явявал на шофьорски курс! Като гледам аватара ти явно си някой луд пилот така че просто да не срещам такива като тебе!
Това ми го казваше инструктура по време на курсовете, както после и дайаджията на изпита, но щом ти така казваш явно си прав - както ти казах феноменална логика имаш
![]()
![]()
Браво! Случил си и на инструктор и особено на даи-аджия!

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
TPAKTOP написа:По-голяма глупост от това ли?Опазил ме господ от "шофьори" като вас! Този израз е типичен за някой бакшиш вече останал без книжка или мангал който въобще не се е явявал на шофьорски курс! Като гледам аватара ти явно си някой луд пилот така че просто да не срещам такива като тебе!
израза да го ползва който ще, но е верен... ти се моли господ да те опази от тея с купените книжки дето не могат да карат, но пък са "правоспособни шофьори"

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
TPAKTOP написа:И само да ти разясня щото явно трябва да ти се обяснява с ябълги или пак трябва да скицирам с пейнта но като утрепеш собственото си дете ще съжаляваш цял живот и живота ти е изгубен! Шофирането с невалидна книжка брат ми ще те доведе точно до същото положение!
ти като даваш пари на куките си много по свестен от тези дето нямат точки

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
ms написа:TPAKTOP написа:По-голяма глупост от това ли?Опазил ме господ от "шофьори" като вас! Този израз е типичен за някой бакшиш вече останал без книжка или мангал който въобще не се е явявал на шофьорски курс! Като гледам аватара ти явно си някой луд пилот така че просто да не срещам такива като тебе!
израза да го ползва който ще, но е верен... ти се моли господ да те опази от тея с купените книжки дето не могат да карат, но пък са "правоспособни шофьори"

Идеята и на инструктура, и на дай-джията беше да не се фиксирам в целта да взема книжка на всяка цена или от първия път, а да ги слушам и да се науча да карам - и двамата бяха много свестни хора

Пп. Недейте да спорите с Трактора, че Октопода гледа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
TPAKTOP написа:И само да ти разясня щото явно трябва да ти се обяснява с ябълги или пак трябва да скицирам с пейнта но като утрепеш собственото си дете ще съжаляваш цял живот и живота ти е изгубен! Шофирането с невалидна книжка брат ми ще те доведе точно до същото положение!
Мойта не е валидна, щото не съм плащал на полицая и не съм се правил на сопол и измекяр за да я запазя. Твойта с какво е по-валидна като подлизуваш на ушевия и цитирам "винаги си имаш 10лв някъде из колата"?
Също така твърде е вероятно да съм много по-примерен шофьор от теб и да карам много по-добре най-малкото защото имам книжка от времето, когато ти си бил 4-5 клас.
Реално погледнато аз също щях да имам книжка ако бях готов да направя компромис с достойнството си и да мигам и да се държа като путк@ пред ушевия.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
Skip_209 написа:TPAKTOP написа:И само да ти разясня щото явно трябва да ти се обяснява с ябълги или пак трябва да скицирам с пейнта но като утрепеш собственото си дете ще съжаляваш цял живот и живота ти е изгубен! Шофирането с невалидна книжка брат ми ще те доведе точно до същото положение!
ти като даваш пари на куките си много по свестен от тези дето нямат точки
Ами аз не съм казал че съм свестен

bum_bum написа:TPAKTOP написа:И само да ти разясня щото явно трябва да ти се обяснява с ябълги или пак трябва да скицирам с пейнта но като утрепеш собственото си дете ще съжаляваш цял живот и живота ти е изгубен! Шофирането с невалидна книжка брат ми ще те доведе точно до същото положение!
Мойта не е валидна, щото не съм плащал на полицая и не съм се правил на сопол и измекяр за да я запазя. Твойта с какво е по-валидна като подлизуваш на ушевия и цитирам "винаги си имаш 10лв някъде из колата"?
Също така твърде е вероятно да съм много по-примерен шофьор от теб и да карам много по-добре най-малкото защото имам книжка от времето, когато ти си бил 4-5 клас.
Реално погледнато аз също щях да имам книжка ако бях готов да направя компромис с достойнството си и да мигам и да се държа като путк@ пред ушевия.
Май не ти ходи като модератор да ме обиждаш? Но както и да е! Ако се случи най-лошото и убиеш човек с твоята "мъжка" книжка кръвнината няма да можеш да си я платиш и гъза да си продаваш! А аз който съм подлезурко ще имам валидна ГО и те ще я платят? Капиш?
Maverick_VS написа:ms написа:TPAKTOP написа:По-голяма глупост от това ли?Опазил ме господ от "шофьори" като вас! Този израз е типичен за някой бакшиш вече останал без книжка или мангал който въобще не се е явявал на шофьорски курс! Като гледам аватара ти явно си някой луд пилот така че просто да не срещам такива като тебе!
![]()
Идеята и на инструктура, и на дай-джията беше да не се фиксирам в целта да взема книжка на всяка цена или от първия път, а да ги слушам и да се науча да карам - и двамата бяха много свестни хора. Но на някои хора в този форум трябва да им "сдъвчеш" информацията и да я изплюеш, за да я осмислят
![]()
Пп. Недейте да спорите с Трактора, че Октопода гледа
Ами тогава като си го разбрал правилно що говориш глупости за невалидните книжки и що ми го даде за пример като ставаше въпрос за невалидните книжки?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв