Струва ми се че трафикът в София намаля?
Модератор: Общи модератори
Re: Струва ми се че трафикът в София намаля?
Zagy написа:Имайте предвид, че и метрото има сериозна роля - даже смятам, че като завършат всички започнати линии след 1-2 години още ще се освободят улиците...
А покрай това метро, маршрутките стават излишни...
На мен специално, метрото ми върши перфектна работа

F*natic написа:.....
Миналото лято сутрин стигах от Бояна до Орлов мост за под 7 мин.

бърза справка показва, че това разстояние е около 10 км
за да го изминеш под 7 минути трябва да си имал средна скорост от около 85 км/час...
теоретично е възможно, но това означава, че не би трябвало да има нито една кола, която да те принуди да намаляваш под тая скорост и на всичките 6 големи светофара по участъка да си прелитал с тая скорост /без да те е хващало червено нито веднъж/
или съответно ако си падал някъде под 85 си наваксвал след това с каране над 100
доста рисков шофьор ще се окажеш и явно не ти пука за камери

- F*natic
- Потребител
-
- Кара: ше E36 325i
zazomazo написа:F*natic написа:.....
Миналото лято сутрин стигах от Бояна до Орлов мост за под 7 мин.
![]()
бърза справка показва, че това разстояние е около 10 км
за да го изминеш под 7 минути трябва да си имал средна скорост от около 85 км/час...
теоретично е възможно, но това означава, че не би трябвало да има нито една кола, която да те принуди да намаляваш под тая скорост и на всичките 6 големи светофара по участъка да си прелитал с тая скорост /без да те е хващало червено нито веднъж/
или съответно ако си падал някъде под 85 си наваксвал след това с каране над 100
доста рисков шофьор ще се окажеш и явно не ти пука за камери
Става въпрос за 7:30 сутринта, отсечката от детелината на околомръсното (т.е. не от квартал Бояна) до Орлов мост, при работеща зелена вълна и 0 трафик. На всичко отгоре не бях и с БМВ-то, а с кола с малък дизелов двигател и средния разход беше под 4/100

тогава още нямаше камери

незнам за вас колеги но на мене ми се струва че трафика се е увеличил. Сега събота и неделя е фраш от задръствания а преди не беше така 

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Хиподрума - БОжурище - 15 минути. Трафикът е намалял драстично, гледам че е по бул. България няма такива километрични задрьствания както миналата година. Причинигте според мен са намалелите доходи и последното увеличение на гпривата
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
krilce написа:незнам за вас колеги но на мене ми се струва че трафика се е увеличил. Сега събота и неделя е фраш от задръствания а преди не беше така
Щото много хора,почнаха да си карат колите ,само събота и неделя .
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Скоро и те ще спрът
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Колега, недей така !
Никой не е застрахован .. да не си пожелаваме разни неприятни неща

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
bam-bam написа:Колега, недей така !
Не ми се спори щото ще стана мразен и от останалата част от форума!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Ами като пожелаваш на хората които са зле финансово или не могат да си карат колите в момента .. какво очакваш 
Явно си знаеш бъдещето и мислиш, че си застрахован.
Представи си да ти пожелаем задружно да .... да не казвам какво

Явно си знаеш бъдещето и мислиш, че си застрахован.
Представи си да ти пожелаем задружно да .... да не казвам какво

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
сякаш не знаеш че Трактора е най-силния във форума 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Най готското е че шефа ни прави магистрали, да си джиткаме с м3-ките към селата да си сееме картофи.
Днес ми беше 1-вото изкарване на колата от 10дни, просто защото валеше. Вече пеша до работа (на 30мин път ми е) ... А ако ми се налага да пътувам до Монтана се комбинирам с някой колега. Кво да протестирам срещу лукойл ? майната им, ще си купя по натам и една алфа 166 да си я карам по празниците, а през останалото време да си я гледам. Те са красиви.

Днес ми беше 1-вото изкарване на колата от 10дни, просто защото валеше. Вече пеша до работа (на 30мин път ми е) ... А ако ми се налага да пътувам до Монтана се комбинирам с някой колега. Кво да протестирам срещу лукойл ? майната им, ще си купя по натам и една алфа 166 да си я карам по празниците, а през останалото време да си я гледам. Те са красиви.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Ми ББ това ще направи .. ония другия нали каза да се кооперираме за ягнета .. ебати изказванията от хора дето трябва да са ни за пример
Имам и друга идея .. да се кооперираме по 10 човека в жилище за да спестим от наеми .. не се смейте, че натам е тръгнало
п.п. иначе мисля, че още малко като стане зле .. още доста "кореняци" софета ще се приберат по родните си вили за отдих .. там поне няма да плащат наем

Имам и друга идея .. да се кооперираме по 10 човека в жилище за да спестим от наеми .. не се смейте, че натам е тръгнало

п.п. иначе мисля, че още малко като стане зле .. още доста "кореняци" софета ще се приберат по родните си вили за отдих .. там поне няма да плащат наем