SHIFT 2: Unleashed
Модератор: Общи модератори
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Re: SHIFT 2: Unleashed
И аз я джиткам на PS3-то и много ми харесва.За пръв път игра от този жанр да ме зариби да играя от вътрешна камера.Вчера си купих Е30-та и направо мачкам с нея, а за дрифт си имам една Е36-ца.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
я кажете, как е с аналогов джойстик, че пробвах с клавиатура/волан и е пълна трагедия!
с аналога кара ли се?
с аналога кара ли се?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Kroki написа:Ми намали си ефектите до минимум, както и графика и ще ти върви по-добре
Ами кажете как де ако знаех нямаше да питъм

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
Radoslav318i написа:Kroki написа:Ми намали си ефектите до минимум, както и графика и ще ти върви по-добре
Ами кажете как де ако знаех нямаше да питъм

Понеже едва ли някой друг ще има нерви да ти го напише тва...
option>audio/video>video
resolution 800x600 60hz
windowed mode no
texture resolution medium
texture filtering trilinear
v-sync yes
anti-aliasing off
motion blur off
reflection quality medium
car detail medium
track detail medium
shadow detail medium
aко е по-слабо
resolution 800x600 60hz
windowed mode no
texture resolution low
texture filtering trilinear
v-sync yes
anti-aliasing off
motion blur off
reflection quality low/off
car detail low/off
track detail low/off
shadow detail low/off
всички настойки се запазват се с shift!
- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
vicho написа:я кажете, как е с аналогов джойстик, че пробвах с клавиатура/волан и е пълна трагедия!
с аналога кара ли се?
включи си Steering Assist-a от настройките

иначе играта отново не е нищо особено и като се нарадваш на интересните коли писва ..
- vicho
- старши ентусиаст
-
w3s7 написа:vicho написа:я кажете, как е с аналогов джойстик, че пробвах с клавиатура/волан и е пълна трагедия!
с аналога кара ли се?
включи си Steering Assist-a от настройките![]()
иначе играта отново не е нищо особено и като се нарадваш на интересните коли писва ..
със Steering Assist ще е доста "интересно"
даваш газ и тва е, аз се чудя защо се радват така колегите, а то на Easy

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
ME4KY написа:Да!
Само,че си спрете braking assist
e що да го спират, поне като завива сама и да си спира сама, а ние само ще даваме газ --> ЕБАСИ ЯКАТА ИГРА

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
vicho написа:ME4KY написа:Да!
e що да го спират, поне като завива сама и да си спира сама, а ние само ще даваме газ --> ЕБАСИ ЯКАТА ИГРА![]()
![]()
Щото е по-добре да знаеш кога ще почне да спира и кога ще може да ускориш!
Като е пуснато,колкото и да ми се иска немога да разбера.!Знам,че ще почне да спира когато стрелката стане червена и отпусне малко преди да е зелена,но трябва да преценявам на всеки завой колко да отпусна пауара

vicho чакам да ми пишеш да покараме на лфс

- vicho
- старши ентусиаст
-
ME4KY написа:vicho написа:ME4KY написа:Да!
e що да го спират, поне като завива сама и да си спира сама, а ние само ще даваме газ --> ЕБАСИ ЯКАТА ИГРА![]()
![]()
Щото е по-добре да знаеш кога ще почне да спира и кога ще може да ускориш!
Като е пуснато,колкото и да ми се иска немога да разбера.!Знам,че ще почне да спира когато стрелката стане червена и отпусне малко преди да е зелена,но трябва да преценявам на всеки завой колко да отпусна пауараи никога няма да го уцеля правилно-както като си спирам и ускорявам сам.Тва помагане за спирането е все едно да ти сложат още някой в колата до теб,и да му кажат ето ти тоя педал,и като видиш завой го натискай докато решиш!
vicho чакам да ми пишеш да покараме на лфс
а стийринг асиста, какво е?
а ти пробвА ли да караш без стийринг асист?
за LFS, уикенда

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
ДА!
Да ти кажа,за всеки волан си има настойки,пак го казвам да!Щото си е друго да си направил настойка,че караш да кажем с джоистик,а всъшност да караш с волан.Поведението няма да има нищо общо,и нито ще се върти както трябва волана (в най-добрия случай ще се кара но много сложно) и няма да засича правилно педалите и колко газ и спирачка се изполва,по простата причина,че за всичко си има настойки!
За воланите с по-малко градуси се избира момо-то,щото то е с най-малко градуси от всички предложени волани!
След това,според зависи как ви е удобно си настойвате плавността с която ще завива колата!
Колкото по-голямо е sensitivity-то и колкото по-малко е deadzone,толкова по-рязко ще завива волана.
Следователно,ако искате да карате без стерлинг асист,намаляте sensitivity и увеличавате deadzone докато ви стане удобно и не ви трябва помощ!
Да ти кажа,за всеки волан си има настойки,пак го казвам да!Щото си е друго да си направил настойка,че караш да кажем с джоистик,а всъшност да караш с волан.Поведението няма да има нищо общо,и нито ще се върти както трябва волана (в най-добрия случай ще се кара но много сложно) и няма да засича правилно педалите и колко газ и спирачка се изполва,по простата причина,че за всичко си има настойки!
За воланите с по-малко градуси се избира момо-то,щото то е с най-малко градуси от всички предложени волани!
След това,според зависи как ви е удобно си настойвате плавността с която ще завива колата!
Колкото по-голямо е sensitivity-то и колкото по-малко е deadzone,толкова по-рязко ще завива волана.
Следователно,ако искате да карате без стерлинг асист,намаляте sensitivity и увеличавате deadzone докато ви стане удобно и не ви трябва помощ!
- w3s7
- Потребител
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
vicho написа:w3s7 написа:vicho написа:я кажете, как е с аналогов джойстик, че пробвах с клавиатура/волан и е пълна трагедия!
с аналога кара ли се?
включи си Steering Assist-a от настройките![]()
със Steering Assist ще е доста "интересно"
даваш газ и тва е, аз се чудя защо се радват така колегите, а то на Easy
пусни го Steering Assist-a и няма да е "пълна трагедия" ,защото си свикнал на такова управление от другите nfs и за тва не ти се получава

без него просто много бавно върти волана ,а с него все едно имаш серво ,което с клавиатурата няма как да го наваксаш .. само с некое от готините воланчета дето се връткат повечко градуси

- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
абе колеги изпилих си нервичките с таз игра, не мога и не мога да я владея ши*аната кола и тва е... я дайте съвет за настройките на клавиатурата.. фабрично стеринг сензитивити-то е на 50%, а стеринг дедзон(което изобщо не ми е ясно за какво е...) е на 0% , някой ще сипе ли акъл ? Че таз М3ка няма овладяване след някой завой

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
Камбе аз лично с е36-ката добре въртя на дрифта ,минах всички състезания там .Кофтито е отначало докато посвикнеш и после мачкаш наред -и аз съм с клавиатура
,ще ми се воланче да се поглезя ,ама няма лев.Бтв кажете подходяща кола за клас Б освен Поршето
.