Струва ми се че трафикът в София намаля?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Струва ми се че трафикът в София намаля?

Мнение от deyan-enchev » 06 Апр 2011, 17:02

Всъщност не случайно трафика намаля в София доста от хората придошли покрай пика на строителния балон, се завърна по родните южни части на БГ.
Още сума ти хора заминават от СФ понеже няма лев, производство, и работа за повечето персонал.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 17:13

bam-bam написа:Ами като пожелаваш на хората които са зле финансово или не могат да си карат колите в момента .. какво очакваш ;)
Явно си знаеш бъдещето и мислиш, че си застрахован.
Представи си да ти пожелаем задружно да .... да не казвам какво :lol:

Не не съм застрахован! Все пак явно ще спорим!
Какво е моето бъдеще едва ли някой знае?! Истината е че аз съм си направил простата сметка колко харчи колата и дали имам пари да я поддържам! Вие като мечтаете да си карате колите постоянно за без пари аз при възможност не ги използвам! Лятото карам колело а при първа възможност използвам ГТ вместо таксита! Когато човек не си прави сметката никой не му е виновен! Дори и аз! Никого не съм проклинал! Що сте си купили БМВ-ета? Не знаехте ли че харчат много и поддръжката им е скъпа? Ами явно на повечето ентусиасти това им е хоби за което мога да кажа само - БРАВО! Но като си си го избрал като хоби се плаща! Има доста по-икономични автомобили! Когато си си разпределил бюджета едва ли някой може да ти повлияе! Ако вече обаче ти спрат потоците от приходи тогава всичко трябва да се пресметне на ново и някой стари навици трябва да се сменят! Има колеги които съм им чел постове че карат предимно вечер но за удоволстие! Никой никого не е задължавал да пътува с автомобил! Всеки си прави сметката! Явно обаче някой хора не си я правят! Защо като цяло протестите които се организираха не бяха за високите цени на храните а за тези на горивата?! :dunno: Храната е нещо много по-важно но там всички са се примерили а бензина е скъп и се протестира! Не съм проклинал никого нито съм казвал или пожелавал нещо лошо за някого! Под това "Дано" което написах по-горе беше оптимистично "дано"! Не е било с лошо! Това "дано" беше с цел че тези които са спрели да си използват автомобилите са почнали да си правят сметката!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 06 Апр 2011, 18:24

Прав си,но с поскъпването на бензина следва и поскъпване на храните,и на повечето стоки като цяло...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 06 Апр 2011, 21:28

TPAKTOP написа:
bam-bam написа:Ами като пожелаваш на хората които са зле финансово или не могат да си карат колите в момента .. какво очакваш ;)
Явно си знаеш бъдещето и мислиш, че си застрахован.
Представи си да ти пожелаем задружно да .... да не казвам какво :lol:

Не не съм застрахован! Все пак явно ще спорим!
Какво е моето бъдеще едва ли някой знае?! Истината е че аз съм си направил простата сметка колко харчи колата и дали имам пари да я поддържам! Вие като мечтаете да си карате колите постоянно за без пари аз при възможност не ги използвам! Лятото карам колело а при първа възможност използвам ГТ вместо таксита! Когато човек не си прави сметката никой не му е виновен! Дори и аз! Никого не съм проклинал! Що сте си купили БМВ-ета? Не знаехте ли че харчат много и поддръжката им е скъпа? Ами явно на повечето ентусиасти това им е хоби за което мога да кажа само - БРАВО! Но като си си го избрал като хоби се плаща! Има доста по-икономични автомобили! Когато си си разпределил бюджета едва ли някой може да ти повлияе! Ако вече обаче ти спрат потоците от приходи тогава всичко трябва да се пресметне на ново и някой стари навици трябва да се сменят! Има колеги които съм им чел постове че карат предимно вечер но за удоволстие! Никой никого не е задължавал да пътува с автомобил! Всеки си прави сметката! Явно обаче някой хора не си я правят! Защо като цяло протестите които се организираха не бяха за високите цени на храните а за тези на горивата?! :dunno: Храната е нещо много по-важно но там всички са се примерили а бензина е скъп и се протестира! Не съм проклинал никого нито съм казвал или пожелавал нещо лошо за някого! Под това "Дано" което написах по-горе беше оптимистично "дано"! Не е било с лошо! Това "дано" беше с цел че тези които са спрели да си използват автомобилите са почнали да си правят сметката!

Напълно подкрепям :yes: Повечето хора просто не си правят сметката. Откъде идва това - не знам, сигурно аритметиката им куца :mhihi: А и съм убеден, че голямата част от тях си купуват БМВ, дори Е36, за да са "гъзари", което ми е смешно :mhihi: Аз лично не съм си купил БМВ (и то Е36), за да съм "гъзар". За мен БМВ не е гъзария, това е философия и въобще не ме интересува дали ще ми харчи 10 или 15 или 20 на 100. И въобще не държа да го карам всеки ден. Искам да го карам за кеф, а не по задръствания :!: БМВ - "Удоволствие от шофирането" или "Удоволствие от клечането по задръствания" :dunno: Искам просто като седна в него да се пренеса в другата вселена :mhihi: И да си кажа - "Ето това е съвършенство", или почти съвършенство :kuku: :mrgreen:

И да, за да се понамали трафика май няма друг изход освен да се вдигат цените, за съжаление :dunno: Писна ми келешчетата от отсрещните блокове да се домъкват с бангийте си до кафето(кенеф) в блока, в който живея, само и само да ги видят, че са с БМВ (например), видиш ли, и да заемат паркоместа :!: Ако тате им каже: "Няма кинти, днес си пеш! Отивай да си търсиш работа вместо да висиш по кенефите!" трафика още ще се облекчи :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 07 Апр 2011, 0:18

Големи веселяци има тук :mhihi: При условие, че имам кола да ползвам ГТ?! Как ли пък не! Не бих си го причинил, но не знаех, че има такива мазохисти като ......!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 07 Апр 2011, 0:32

И тая тема тръгна в интересна посока. :mhihi:
Аз па викам нафтата да стане 10лв/литъра,а бенза 50 стинки,та да ми е тихо на светофара и да не ми мирише на нафта.Ако може и хляба да е около 7лв,че да не се редя на опашка в магазина.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Апр 2011, 1:16

Викаш ... да му е мислил кой се е раждал .. като не може да издържа на напъна, ей бесилото :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. Ако ББ ти види предложението, ще предложи да се кооперираме за 1 хляб :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 07 Апр 2011, 1:23

Еми тва е БГ-кой издържи издържи.Те за тва спряха да снимат сървайвър при нас-щот на участниците там им беше като на курорт.Една рибка за 3 дена за 10 човека-ехеее,лукс :mhihi:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 07 Апр 2011, 11:06

Club BMW написа:Големи веселяци има тук :mhihi: При условие, че имам кола да ползвам ГТ?! Как ли пък не! Не бих си го причинил, но не знаех, че има такива мазохисти като ......!

За това няма да се развиваме щото за теб е под нивото ти да използваш ГТ! Във всички големи градове хората използват ГТ при положение че има добре развит такъв! Наистина е срамно а аз как не се усетих колко срамно е наистина:oops:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 07 Апр 2011, 11:38

^ Много е вярно това. Тук в България наистина е много срамно да се ходи пеша, с колело или с градския. Може работата ти да е на 3 км. от вас но трябва да се отиде с колата, ово е стАндарт! Не мога да повярвам от какви неща са готови да се лишават хората само и само да могат да се возят в любимата 15 годишна бангия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Апр 2011, 11:38

Абе в Европа, Япония, Сащ е привилегия да ползваш метрото, къв срам каква чест, бах тая наша гордост ще ни погуби.
Дреми ти в задръстването с колата 10 мин, гледай тъпо и изнервено, пък който може си перка с метрото нека му е зле.
ПС: тва беше към клубното бмв
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 07 Апр 2011, 12:32

Най-важното е да се возиш с кола! На работа,до магазина,до кварталното кафе...и най-важното е да спреш точно до входа. 2-3 минутки пеша са срамни-качваш се на тротоара и си готов. Караме 100 годишни коли,но трябва да се похвалим пред цялото село. Срам ме от някои колеги честно!
36436
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 07 Апр 2011, 12:43

Club BMW написа:Големи веселяци има тук :mhihi: При условие, че имам кола да ползвам ГТ?! Как ли пък не! Не бих си го причинил, но не знаех, че има такива мазохисти като ......!

:shock: :censored: :banghead: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Апр 2011, 13:05

pampo написа:^ Много е вярно това. Тук в България наистина е много срамно да се ходи пеша, с колело или с градския. Може работата ти да е на 3 км. от вас но трябва да се отиде с колата, ово е стАндарт! Не мога да повярвам от какви неща са готови да се лишават хората само и само да могат да се возят в любимата 15 годишна бангия.

А такааа,аз като работя на 2,8км от вкъщи и трябва да сменя два автобуса за по две спирки и да дам 4лв на ден за билетчета,кво да правя ?! Да ходя половин час пеша или да пална колата и да си спестя 27 минути време във всяка посока ?! От какво се лиших по-точно ,за да се возя на 15 годишната бангия не разбрах ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 07 Апр 2011, 13:11

plradev написа:
pampo написа:^ Много е вярно това. Тук в България наистина е много срамно да се ходи пеша, с колело или с градския. Може работата ти да е на 3 км. от вас но трябва да се отиде с колата, ово е стАндарт! Не мога да повярвам от какви неща са готови да се лишават хората само и само да могат да се возят в любимата 15 годишна бангия.

А такааа,аз като работя на 2,8км от вкъщи и трябва да сменя два автобуса за по две спирки и да дам 4лв на ден за билетчета,кво да правя ?! Да ходя половин час пеша или да пална колата и да си спестя 27 минути време във всяка посока ?! От какво се лиших по-точно ,за да се возя на 15 годишната бангия не разбрах ?

Съгласен, а и много малко от подкрепящи градския скоро са се возили например в метрото към 7:30 - 8:00. Веднъж си причиних това - повече никога, ако зависи от мен :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата