Наръчник за измъкване пред КАТ
Модератор: Общи модератори
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Re: Наръчник за измъкване пред КАТ
bum_bum написа:Аз книжка си имам, талон нямамТова не пречи на ГО- то.
Не съм запознат! Карай си тогава както си знаеш! Талона явно е за гъзария!

Добре де,всички сме виждали тъпи същества с книжки,които не могат да вземат един завой без да се качат на тротоара,виждали сме и хора,които дори нямат години за книжка,но на пистата правят чудеса и наистина карат.Това не значи,че всеки който си мисли,че е супер драйвър тряа да се метне в колата без книжка,щото "книжката кола не кара".Който е толкова добър шофьор или няма да има проблем с изкарването на книжка,или няма да има причина да му я вземат.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Така е, но ето пресен пример. Спират ме за настъпване на двойна непрекъсната линия (което беше заради дупка)
Целта на спирането определено е ясна за всички.
Идва ушо с ръка в джоба, без фуражка и смънква нещо кой бил от кое районно. Аз му говоря на "вие", той ми вика "мой човек".. Как да не му обясня някои неща при тия обстоятелства и кви пари да му давам на тоя кърлеж и с какво ме прави по-малко шофьор тоя случай в който ми взимат точки?

Идва ушо с ръка в джоба, без фуражка и смънква нещо кой бил от кое районно. Аз му говоря на "вие", той ми вика "мой човек".. Как да не му обясня някои неща при тия обстоятелства и кви пари да му давам на тоя кърлеж и с какво ме прави по-малко шофьор тоя случай в който ми взимат точки?
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
zzuzi написа:Добре де,всички сме виждали тъпи същества с книжки,които не могат да вземат един завой без да се качат на тротоара,виждали сме и хора,които дори нямат години за книжка,но на пистата правят чудеса и наистина карат.Това не значи,че всеки който си мисли,че е супер драйвър тряа да се метне в колата без книжка,щото "книжката кола не кара".Който е толкова добър шофьор или няма да има проблем с изкарването на книжка,или няма да има причина да му я вземат.
Колега съгласен съм с теб ама едно е на писта и да е добър пилот друго е на пътя и да е добър шофьор!
И този израз ако наистина е употребен от инструктор съм сиурен че е имал предвид "След като си вземета тапията не се мислете за шофьори" а не че "карайте без книжки да не ви дреме!"

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:.. Как да не му обясня някои неща при тия обстоятелства и кви пари да му давам на тоя кърлеж и с какво ме прави по-малко шофьор тоя случай в който ми взимат точки?
пак ми писаха за "безпричинно форсиране на двигателя на автомобила" - 2500 до 3500 оборота на 2-ра, без да превишавам скоростта, ама нали колата е "изръмжала"

този път фиш - 10лв.
турям ги на *** си, всичките поуицаи!
п.с. талон нямам, няма и да имам ... скоро! точки имам над 30 и ме бОли гъзА
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Обжалвайте като мен 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
lowrider написа:Обжалвайте като мен
явно имаш доста свободно време

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Защо ли оставам с впечатлението, че тези които НЕ дават парички на ушевите си имат повече свободно време, и могат да се занимават с обжалване и тем подобни истории както и после да се ходи до КАТ. Аз също не обичам да давам пари на полицайчетата, но когато нямам време просто няма накъде. Преди 2 седмици ушевите в София искаха да ми пишат акт щото винетката ми беше изтекла 2 часа преди това, а точно тогава бързах да излизам от БГ и спечелиха пак 20 лв а бяха 3-ма. Затова казвам когато няма накъде просто трябва да се дава и това е, когато бях още ученик изобщо не съм си и помислял да давам подкупи отнясах си актовете но естествено тогава имах свободно време.
- lowrider
- ентусиаст
-
Ами след като стимулирате корупцията, недейте да се сърдите после 

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
lowrider написа:Ами след като стимулирате корупцията, недейте да се сърдите после
Кой е казал че се сърдим

- lowrider
- ентусиаст
-
Krasimir19 написа:lowrider написа:Ами след като стимулирате корупцията, недейте да се сърдите после
Кой е казал че се сърдим
е има време де

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- zxsport
-
Alpina_fanatic написа:TPAKTOP написа:Alpina_fanatic написа:zxsport написа:bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
Щом може бивш полицай да ме гази на пешеходна пътека пред свидетели и да сметнат това за нормално, то аз смятам за нормално, че не дължа нищо по тия актове, които ми пишат и така![]()
Ще карам с актове и без книжка, докато излезе закон, че ще отнемат колата при подобни нарушения и ако стане това отивам да си върна личната карта и кандидатствам за албанско гражданство и тва е..
без да имам твоите проблеми и на мен все по-често ми минава подобна мисъл ...
+1
Вие и тримата сте за затвора колеги! Не ми пука кой какво е преживял! Да шофираш с невалидна книжка е същото като да си утрепеш собственото дете!
Ставаше въпрос за албанското гражданство, а не за провиненията
Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...
ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете!

- zxsport
-
TPAKTOP написа:zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...
ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете!
Пич, уиндоуса нещо ти "заби" и отново се обърка ... на 31 години съм и имам книжка от 12 години, при това с 39! точки. К'ви изпити, к'ви курсове и к'ви наказания сънуваш не ми станА ясно ?!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
zxsport написа:TPAKTOP написа:zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...
Пич, уиндоуса нещо ти "заби" и отново се обърка ... на 31 години съм и имам книжка от 12 години, при това с 39! точки. К'ви изпити, к'ви курсове и к'ви наказания сънуваш не ми станА ясно ?!
Моя уиндоус бил забил!