Наръчник за измъкване пред КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: Наръчник за измъкване пред КАТ

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 12:24

bum_bum написа:Аз книжка си имам, талон нямам ;) Това не пречи на ГО- то.

Не съм запознат! Карай си тогава както си знаеш! Талона явно е за гъзария!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 06 Апр 2011, 12:27

Добре де,всички сме виждали тъпи същества с книжки,които не могат да вземат един завой без да се качат на тротоара,виждали сме и хора,които дори нямат години за книжка,но на пистата правят чудеса и наистина карат.Това не значи,че всеки който си мисли,че е супер драйвър тряа да се метне в колата без книжка,щото "книжката кола не кара".Който е толкова добър шофьор или няма да има проблем с изкарването на книжка,или няма да има причина да му я вземат.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 06 Апр 2011, 12:40

Така е, но ето пресен пример. Спират ме за настъпване на двойна непрекъсната линия (което беше заради дупка) :shock: Целта на спирането определено е ясна за всички.
Идва ушо с ръка в джоба, без фуражка и смънква нещо кой бил от кое районно. Аз му говоря на "вие", той ми вика "мой човек".. Как да не му обясня някои неща при тия обстоятелства и кви пари да му давам на тоя кърлеж и с какво ме прави по-малко шофьор тоя случай в който ми взимат точки?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 12:49

zzuzi написа:Добре де,всички сме виждали тъпи същества с книжки,които не могат да вземат един завой без да се качат на тротоара,виждали сме и хора,които дори нямат години за книжка,но на пистата правят чудеса и наистина карат.Това не значи,че всеки който си мисли,че е супер драйвър тряа да се метне в колата без книжка,щото "книжката кола не кара".Който е толкова добър шофьор или няма да има проблем с изкарването на книжка,или няма да има причина да му я вземат.

Колега съгласен съм с теб ама едно е на писта и да е добър пилот друго е на пътя и да е добър шофьор!
И този израз ако наистина е употребен от инструктор съм сиурен че е имал предвид "След като си вземета тапията не се мислете за шофьори" а не че "карайте без книжки да не ви дреме!"
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Апр 2011, 13:00

bum_bum написа:.. Как да не му обясня някои неща при тия обстоятелства и кви пари да му давам на тоя кърлеж и с какво ме прави по-малко шофьор тоя случай в който ми взимат точки?

пак ми писаха за "безпричинно форсиране на двигателя на автомобила" - 2500 до 3500 оборота на 2-ра, без да превишавам скоростта, ама нали колата е "изръмжала" :shock: :mhihi:

този път фиш - 10лв.

турям ги на *** си, всичките поуицаи!

п.с. талон нямам, няма и да имам ... скоро! точки имам над 30 и ме бОли гъзА
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 06 Апр 2011, 13:38

Обжалвайте като мен :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Апр 2011, 14:35

lowrider написа:Обжалвайте като мен :mhihi:

явно имаш доста свободно време :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 06 Апр 2011, 17:20

Защо ли оставам с впечатлението, че тези които НЕ дават парички на ушевите си имат повече свободно време, и могат да се занимават с обжалване и тем подобни истории както и после да се ходи до КАТ. Аз също не обичам да давам пари на полицайчетата, но когато нямам време просто няма накъде. Преди 2 седмици ушевите в София искаха да ми пишат акт щото винетката ми беше изтекла 2 часа преди това, а точно тогава бързах да излизам от БГ и спечелиха пак 20 лв а бяха 3-ма. Затова казвам когато няма накъде просто трябва да се дава и това е, когато бях още ученик изобщо не съм си и помислял да давам подкупи отнясах си актовете но естествено тогава имах свободно време.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lowrider » 06 Апр 2011, 18:18

Ами след като стимулирате корупцията, недейте да се сърдите после :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Мнение от Krasimir19 » 06 Апр 2011, 18:27

lowrider написа:Ами след като стимулирате корупцията, недейте да се сърдите после :mhihi:

Кой е казал че се сърдим :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lowrider » 06 Апр 2011, 19:34

Krasimir19 написа:
lowrider написа:Ами след като стимулирате корупцията, недейте да се сърдите после :mhihi:

Кой е казал че се сърдим :winky:

е има време де :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Апр 2011, 19:49

Alpina_fanatic написа:
TPAKTOP написа:
Alpina_fanatic написа:
zxsport написа:
bum_bum написа:Кво да правя, пишат акт и си карам. Книжката не си я давам, карам с некви актове за актовете и така..
Щом може бивш полицай да ме гази на пешеходна пътека пред свидетели и да сметнат това за нормално, то аз смятам за нормално, че не дължа нищо по тия актове, които ми пишат и така :dunno:
Ще карам с актове и без книжка, докато излезе закон, че ще отнемат колата при подобни нарушения и ако стане това отивам да си върна личната карта и кандидатствам за албанско гражданство и тва е..

без да имам твоите проблеми и на мен все по-често ми минава подобна мисъл ...

+1 :|

Вие и тримата сте за затвора колеги! Не ми пука кой какво е преживял! Да шофираш с невалидна книжка е същото като да си утрепеш собственото дете!

Ставаше въпрос за албанското гражданство, а не за провиненията :wave:

Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 19:53

zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...

ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете! :winky: И не мога да разбера как аз съм неграмотния и всякакъв какъвто ме наричате а вие обиждате постоянно! Просто класика! Ама това явно е до възпитание!
Изображение

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Апр 2011, 20:02

TPAKTOP написа:
zxsport написа:Колега, не знам дали ние тримата (ти, бум-а и аз) сме за затвора 'щот' сме били с "невалидни книжки ???", ама "тракторЯ" трябва да се върне в малко в училище, така към 2-3 клас ... мисля, че горе-долу по това време се правеше разбор/анализ на смисъла на простото изречение ...

ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете! :winky:

Пич, уиндоуса нещо ти "заби" и отново се обърка ... на 31 години съм и имам книжка от 12 години, при това с 39! точки. К'ви изпити, к'ви курсове и к'ви наказания сънуваш не ми станА ясно ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 06 Апр 2011, 20:32

zxsport написа:
TPAKTOP написа:

ОК професоре писна ми от професори като вас! Дано да си понесете наказанията! Приятен шофьорски изпит! Вие сте ми умни и 100% ще го вземете! :winky:

Пич, уиндоуса нещо ти "заби" и отново се обърка ... на 31 години съм и имам книжка от 12 години, при това с 39! точки. К'ви изпити, к'ви курсове и к'ви наказания сънуваш не ми станА ясно ?!

Моя уиндоус бил забил! :mhihi: Тогава къде се слагаш за затвора! Явно ти се спори?! И честно не разбрах като си толкова коректен как си ги запазил тези точки? Първо пишеш че си с невалидна книжка(големия шрифт) после се оказа че е най-спазващия правилника шофьор! Евалата съвсем ми заби уиндоуса! :kuku: И изглеждаш младолик!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата