Добре дошъл на Грешката
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Добре дошъл на Грешката
Доколкото си спомням днес трябваше да му е клетвата, но не мога да се свържа с него.
Надявам се да не е имало промени и наистина да се е състояла днес, да е минала добре, въпреки студа и да видим нашия съфорумник жив и здрав, с добро настроение
Добре дошъл отново, надяваме се, че следващите отсъствия ще са по-краткотрайни и да те разпределят на готино място, където да те пускат по-често за сбирки
Ати
Надявам се да не е имало промени и наистина да се е състояла днес, да е минала добре, въпреки студа и да видим нашия съфорумник жив и здрав, с добро настроение

Добре дошъл отново, надяваме се, че следващите отсъствия ще са по-краткотрайни и да те разпределят на готино място, където да те пускат по-често за сбирки

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Така е, вече се заклех. Ати, точно когато ми звънеше си получавах военната кника, затова не ти отговорих, а после в еуфорията съвсем се забравих... Беше ми мерак да дойда на ЕКО утре и да се видим, но няма как да стане, защото ще пътувам. Дадоха ни само по 2 дни домашен отпуск, което значи, че утре към 8:00 трябва да съм в поделението. Цялата следваща седмица е посветена на изпити. В понеделник физическа подготовка, във вторник сме на Николаево да постреляме, в сряда - строева подготовка. Трябва да има още 2 дисциплини, но не съм запознат кои са...
И така, чак другата седмица към средата вече ще съм се преместил другаде, надявам се да е наблизо!

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Sorry за офтопика,
а в кои поделения сте служили/те там? До колкото разбирам и двамата (ати + грешката) сте в Плевен. Аз бях едно време в 700, а командир на ШЗОто (още не беше новобрански център) беше Урко
Возеха го в един прословут бял джип Шевролет и кой къде видеше бялата джипка наливаше гипса 

а в кои поделения сте служили/те там? До колкото разбирам и двамата (ати + грешката) сте в Плевен. Аз бях едно време в 700, а командир на ШЗОто (още не беше новобрански център) беше Урко

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
4 мнения
• Страница 1 от 1