немски номера
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
немски номера
Търсих нещо по въпроса но не намерих.Харесах си една кола,която е на немски номера с платени зелени карти и всякакви други такси.Искам да я купя,но ме интересува възможно ли е (ако продавача е съгласен разбира се) да я купя,прехвърля нотариално на мое име и да продължа да си я карам на немски номера за да не бързам да плащам данъци,застраховки и тем-подобни простотий...Зелената карта е валидна до края на 2012 година.Задължително ли е да я регистрирам в БГ и като ме спрат и видят немския номер,някакъв ТЮФ за номерата и актуална зелена карта какво друго ще ми искат и мовже ли да има някакъв проблем.Нотариалната документация върши ли ми някаква работа или е само за да я покажа в кат при регистрация ?
Re: немски номера
Собствиникът е длъжен да върне номерата, а ти трябва да сложиш временни и с тях да докараш колата до България.
Така беше поне допреди две години, когато купих моята от там.
Така беше поне допреди две години, когато купих моята от там.
колата е в БГ от 2 години и така се кара с немски номера,но се отказах,защото е с м30б30 а не е китка ....
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Щом е с немските номера и се кара тук, значи не е правено договор и някой немец е направил евалата на твоя човек. Няма как иначе.

4 мнения
• Страница 1 от 1