Кожен салон Е46-възстановяване с малко средства
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Re: Кожен салон Е46-възстановяване с малко средства
Сега го пробвах тоя номер с боята и НЕ става при мен . Реших да си сменя кожения салон с 1/2 кожен спортен . Кожата от страни е леко износена и намерих някаква боя за обувки в нас - KIWI . И така изчистих кожата , нанесох боята , оставих я около час да съхне ...... и .... като се намокри малко пада всичко 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Щото това не е боя, а вакса...
Пробвай с боя за кожени якета и тогава кажи дали пада.
Пробвай с боя за кожени якета и тогава кажи дали пада.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Както каза колегата Димитрофф в горния пост най вероятно си взел боя за обувки вместо за кожени якета,чанти и т.н.Опаковките в които се продават двата продукта много си приличат и аз също се бях объркал преди.Иначе при мен от както направих процедурата всичко е ок,а и работата ми е такава че съм винаги със светли ризи и няма поражения 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
някои от пловдив да каже от каде мога да взема такава боя черна за кожа да пробвам на волана че е много зле

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
vvaskoo написа:Сега го пробвах тоя номер с боята и НЕ става при мен . Реших да си сменя кожения салон с 1/2 кожен спортен . Кожата от страни е леко износена и намерих някаква боя за обувки в нас - KIWI . И така изчистих кожата , нанесох боята , оставих я около час да съхне ...... и .... като се намокри малко пада всичко
Става колега но наистина вземи такава за кожени изделия за по-добър резултат.С боя за он=бувки също става но много добре със спирт и обезмаслител трябва да се почисти преди да се нанесе продукта.ОСТАВИ 24 ЧАСА да съхне преди да пипаш и сядаш в колата

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Колеги пояснете каква марка, и от къде в БГ може да се вземе такава боя за кожени якета?
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
El Diablo написа:Колеги пояснете каква марка, и от къде в БГ може да се вземе такава боя за кожени якета?
Виж в твоя град няма ли някъде кожар дето боядисва якета...Иначе ей това намерих в един форум...
http://casablanca.bg/bg/products/?cat_id=3&id=69
Много съм доволен от това. Има го в големите магазини БИЛА. Почиства и подхранва. Казват, че ставала и по-мека и еластична.
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
Казабланката е добър вариянт,става доста добре но както ви е ясно е временно.След определен период от време трябва да се мине пак 

Аз имам въпросче. Тук говорите доколкото разбирам само за черна боя. А някой с опит с друг цвят, напривер тъмно бежев като моя. Не, че моята за боядисване, но все пак.
И още нещо. Може ли да се смени само един сектор от дадена кожена седалка. Белята ми е там, че скоро дадох колата си на един приятел да я кара. Той седнал с някакво яке със странични катарами и надраскал дясното крило на седалката. Драскотините не са много дълбоки, но сега като се качвам все там гледам Идеи някакви!???
И още нещо. Може ли да се смени само един сектор от дадена кожена седалка. Белята ми е там, че скоро дадох колата си на един приятел да я кара. Той седнал с някакво яке със странични катарами и надраскал дясното крило на седалката. Драскотините не са много дълбоки, но сега като се качвам все там гледам Идеи някакви!???
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
nako-bako написа:Аз имам въпросче. Тук говорите доколкото разбирам само за черна боя. А някой с опит с друг цвят, напривер тъмно бежев като моя. Не, че моята за боядисване, но все пак.
Говорим за черно защото повечето,които сме с кожа тя е черна.Може със всякакви цветове,въпроса е че ги няма всичките на боя за кожа.
Във всеки един официален БМВ Дилър има боя за кожа по каталог и няма как да няма твоя цвят но цената по спомен беше 80лв/100гр.и ефекта не е кой знае какъв.
Може и да се претапицира въпросната кожа но трябва да е съшият нюанс и пак ще ти излезе скъпо-ВЪПРОС НА ИЗБОР

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И аз смятам да пробвам процедурата тези дни.
Само не разбрах от темата - с какво нанасяме боята по волата ?
Само не разбрах от темата - с какво нанасяме боята по волата ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- guiltyboy86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323i
моят салон е зелен и нз с каква боя да го боядисам на места има протрито а да не говорим че предишния собственик е боядисвал с четката с блажна боя туктаме
моля даите съвет съ6то така и ми кажете някой препарат за почистване

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- i D r i v e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 N42B20
- Мечтае да кара: 2002 turbo
- ivanofff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136к.с.
Има си акрилен спрей за винил/кожа/ на MOTIP с който си става истинско,а не като го минеш с мокри кърпички и да пада! Правил съм си скоростния лост с какво ли не,но с това просто заспа!И за волан мисля че ще стане,но вече за салон незнам! 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
ivanofff написа:Има си акрилен спрей за винил/кожа/ на MOTIP с който си става истинско,а не като го минеш с мокри кърпички и да пада! Правил съм си скоростния лост с какво ли не,но с това просто заспа!И за волан мисля че ще стане,но вече за салон незнам!
A къде го продават?
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4