Надлъжен и напречен разрез на двигател на БМВ?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Надлъжен и напречен разрез на двигател на БМВ?
Колеги някои да ми прати чертеж надлъжен и напречен разрез на двигател на какъвто и да е тип двигател на БМВ!?!
Ако е начертана в програма AUTO CAD още по добре!

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
Re: Надлъжен и напречен разрез на двигател на БМВ?
shark1986 написа:Колеги някои да ми прати чертеж надлъжен и напречен разрез на двигател на какъвто и да е тип двигател на БМВ!?!
Някой завършва ДВГ...

Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
LUCIFER'S написа:shark1986 написа:Колеги някои да ми прати чертеж надлъжен и напречен разрез на двигател на какъвто и да е тип двигател на БМВ!?!
Някой завършва ДВГ...Преди години си ги чертаехме на картон и после изтегляхме чертежа с рапидографи на паус (оризова хартия)... Москвич 412 и той е БМВ 70г модел
Да само,че брат ми завършва специалност ДВГ и АТ и му трябва чертеж в програма AUTO CAD но може и да не е начертана със тая програма,чертежа трябва да е напречен и надлъжен разрез на двигател може и на друга марка кола да е двигателя ама поне да е от по новите модели след 95-2000г.Ако ме насочите към някои сайтове със такива четрежи ще съм Ви много благодарен

- s_spasov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i '99
Ако успееш да намериш нещо и да не е на ауто кад ще ти помогна в изчертаването му... по-скоро пречертаването на ауто кад

- shark1986
- младши ентусиаст
-
s_spasov написа:Ако успееш да намериш нещо и да не е на ауто кад ще ти помогна в изчертаването му... по-скоро пречертаването на ауто кад
Как?

Тъй като става въпрос "за какъвто и да е тип двигател на БМВ" и не е нещо конкретно свързано с Е46 ще преместя темата ти в "Извън темата" - там пишат и помагат много 

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
shark1986 написа:Да само,че брат ми завършва специалност ДВГ и АТ и му трябва чертеж в програма AUTO CAD но може и да не е начертана със тая програма,чертежа трябва да е напречен и надлъжен разрез..
Едва ли има такива сайтове... да отиде брат ти в представителство на БМВ и да ги помоли за чертежи... за стар модел предполагам няма да му откажат
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
LUCIFER'S написа:shark1986 написа:Да само,че брат ми завършва специалност ДВГ и АТ и му трябва чертеж в програма AUTO CAD но може и да не е начертана със тая програма,чертежа трябва да е напречен и надлъжен разрез..
Едва ли има такива сайтове... да отиде брат ти в представителство на БМВ и да ги помоли за чертежи... за стар модел предполагам няма да му откажат
Пари, няма да му откажат разбира се

- shark1986
- младши ентусиаст
-
kemakozeE36 написа:LUCIFER'S написа:shark1986 написа:Да само,че брат ми завършва специалност ДВГ и АТ и му трябва чертеж в програма AUTO CAD но може и да не е начертана със тая програма,чертежа трябва да е напречен и надлъжен разрез..
Къде да го търси това преставителство на БМВ?Толкова ли няма някое чертежче на двигател в някой сайт

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
shark1986 написа:kemakozeE36 написа:LUCIFER'S написа:shark1986 написа:Да само,че брат ми завършва специалност ДВГ и АТ и му трябва чертеж в програма AUTO CAD но може и да не е начертана със тая програма,чертежа трябва да е напречен и надлъжен разрез..
Къде да го търси това преставителство на БМВ?Толкова ли няма някое чертежче на двигател в някой сайт
Колега ако ти върши работа разрез на ладов мотор заповядай

и аз си търся някакви чертежи, ако не чертежи или 3д модели, то поне разни габаритни и др размери за някой БМВ двигател.
Размер на клапани и други карантии ме интересуват
иначе разрези на мотори можеш да видиш ето тук:
http://www.khulsey.com/stockimages_engines.html
Размер на клапани и други карантии ме интересуват
иначе разрези на мотори можеш да видиш ето тук:
http://www.khulsey.com/stockimages_engines.html
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- shark1986
- младши ентусиаст
-
kemakozeE36 написа:shark1986 написа:kemakozeE36 написа:LUCIFER'S написа:shark1986 написа:Да само,че брат ми завършва специалност ДВГ и АТ и му трябва чертеж в програма AUTO CAD но може и да не е начертана със тая програма,чертежа трябва да е напречен и надлъжен разрез..
Колега ако ти върши работа разрез на ладов мотор заповядай
Я да я видим.Прати я

- Macros
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Колега от БМВ учтиво ще те върнат при такова запитване. Аз самият преди няколко месеца бях твърдо решил да начертая моето м52 чак и мейл им писах но учтиво ми отказаха чертеж.. Сега в крайна сметка чертая Москвич
кой курс е брат ти и какво учи ( в ТУ София предполагам) ако не е тайна де 

- shark1986
- младши ентусиаст
-
Macros написа:Колега от БМВ учтиво ще те върнат при такова запитване. Аз самият преди няколко месеца бях твърдо решил да начертая моето м52 чак и мейл им писах но учтиво ми отказаха чертеж.. Сега в крайна сметка чертая Москвичкой курс е брат ти и какво учи ( в ТУ София предполагам) ако не е тайна де
Днес намерих надлъжен и напречен разрез на двигател на ФИАТ УНО бензин в библиотеката сега остава да намеря някой който да ми го начертае в програма АУТО КАД!!!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2