Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530D xDrive

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от Ciki » 12 Апр 2011, 11:38

powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ? :)

Това не е 170 p.s. както са го написали... а е 150

Потребител
Аватар
Кара: Audi a4
Мечтае да кара: Bmw e46

Мнение от Bmwanabe » 12 Апр 2011, 11:40

BMW120 написа:С тоя бензин дето го гласат за 2.99лв незнам пич.... :)
Ти каде видя че така го гласят?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmeyan » 12 Апр 2011, 12:42

Ciki написа:

Ти пък как разбра, че не е 170к.с?
2,2 се слага на Е46 от септемри 2000г до септемри 2001г - тази вероятно е по-ранно производство, но е пусната в движение октомври 2001 (т.е. може да е 2,2 и да е 170к.с.)

За колата - иди и я виж на място... Цената бих казал, че е нормална... за кола от Италия

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 12 Апр 2011, 13:08

Колеги какво мислите за следния автомобил и най-вече километрите му:
330 ХD 05.2002 година, 220 000 километра
4х4 автоматична скоростна кутия с опция спорт и ръчен режим
мулти функционален волан , автопилот , подгр. на огледалата СД чейнджър /6 диска/ , ксенон /оригинален/...

Доколкото знам, дизеловите 330 точно след тези километри започват проблемите и то сериозните....като скоростна кутия (че и автоматик) или пък турбината....
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 12 Апр 2011, 13:25

Внос от Италия.
Без забелешки!!!!

Ей такива обяви най ги обичам, при това неграмотно написани.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ciki » 12 Апр 2011, 14:04

zmeyan написа:
Ciki написа:

Прав си колега М54 е мотора..грешката е моя

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 540i
Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!

Мнение от BoBoGTO » 12 Апр 2011, 14:45

Ако искайте вярвайте за Аудито. Далеч не ми е целта в живота, сутрин като стана, първото нещо за което да си мисля е "Как ще убедя колегите във форума в правотата си?". Колата не е за продажба. Собственост е на брата на един приятел, а в момента я кара той. Така, че е безсмислена лъжата, сякаш. Ама нормално, като сме свикнали под път и над път да ни лъжат, да не вярвате на никого за нищо.

ОК. Убедихте ме. 10+ годишните ви коли са много хубави, страшно запазени, много по-добри от всяка една нова кола, България е най-прекрасната държава, няма дупки по пътищата, не тънем в мизерия и мръсотия. Никой не си прави каквото си иска, не ни управляват престъпници и така...

Просто исках да ви наблегна на нещо, но или не го виждате или не искате да го видите. Просто изразих мнение и исках да дам съвет, че не задължително да дадеш един куп пари за да си купиш свястна кола, която така или иначе гаранция няма и един ден все нещо ще й се наложи да се смени. Радвайте се на колите си, поддържайте си ги, аз също си се кефя на колицата. Ама недейте да хвърчите из облаците.
Единствен довод и защита ви е атаката. Мойта кола била кочината, аз съм бедната църковна мишка, нямам елементарна култура, не мога да пиша, не мога да чета. Ок. Няма какво да кажа срещу такива факти.

Блажени са "знаещите". Все ми е тая. Живи и здрави да сте, нищо друго не е от значение.

Ще спра до тук, защото аз съм виновен, че разводних темата. Съжалявам, за което. Извинявам се.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 12 Апр 2011, 15:24

BoBoGTO написа:Ако искайте вярвайте за Аудито. Далеч не ми е целта в живота, сутрин като стана, първото нещо за което да си мисля е "Как ще убедя колегите във форума в правотата си?". Колата не е за продажба. Собственост е на брата на един приятел, а в момента я кара той. Така, че е безсмислена лъжата, сякаш. Ама нормално, като сме свикнали под път и над път да ни лъжат, да не вярвате на никого за нищо.

ОК. Убедихте ме. 10+ годишните ви коли са много хубави, страшно запазени, много по-добри от всяка една нова кола, България е най-прекрасната държава, няма дупки по пътищата, не тънем в мизерия и мръсотия. Никой не си прави каквото си иска, не ни управляват престъпници и така...

Просто исках да ви наблегна на нещо, но или не го виждате или не искате да го видите. Просто изразих мнение и исках да дам съвет, че не задължително да дадеш един куп пари за да си купиш свястна кола, която така или иначе гаранция няма и един ден все нещо ще й се наложи да се смени. Радвайте се на колите си, поддържайте си ги, аз също си се кефя на колицата. Ама недейте да хвърчите из облаците.
Единствен довод и защита ви е атаката. Мойта кола била кочината, аз съм бедната църковна мишка, нямам елементарна култура, не мога да пиша, не мога да чета. Ок. Няма какво да кажа срещу такива факти.

Блажени са "знаещите". Все ми е тая. Живи и здрави да сте, нищо друго не е от значение.

Ще спра до тук, защото аз съм виновен, че разводних темата. Съжалявам, за което. Извинявам се.

:OT:
Колега не се впрягай за глупости,никой не казва нищо лошо нито за колата нито пък за теб.Честно да ти кажа,няма кой да ти повярва ,че няма една прашинка или мръсотия,не за нещо друго,но така както излгежда :yes: ,но излиза че никога не е карана в дъжд,прашен път,сняг,мръсни пътща а и да добавя има автоматична прахосмукачка под капака :mhihi: (не се здържах извинявай).Не е невъзможно да изглежда по подобен начин - ама тва е просто прекалено чисто.
Но не мисля ,че трябва да се хващаш,жив и здрав и дето се вика безаварийни километри и винаги да е в този блясък,защото ако не друго радва окото много :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Потребител
Аватар

Мнение от powpow » 12 Апр 2011, 19:47

Ciki написа:
zmeyan написа:
Ciki написа:

как мога да разбера да ли е М54 мотора,къде да гледам ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ciki » 12 Апр 2011, 20:04

powpow написа:
Ciki написа:
zmeyan написа:
Ciki написа:

как мога да разбера да ли е М54 мотора,къде да гледам ?

http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=fu00277

FU00277 са последните 7 цифри от VIN номера на колата... въвеждаш в realoem.com и ти показва двигателя...

FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 13 Апр 2011, 7:47

NIKMAN написа::OT: Абе колеги, за какво са тези безсмислени спорове и пълните темата излишно :ranting: Виждаме се на по кафе или на събора, гледаме си колите и спориме :bchug:

Той кара ауди...едва ли ще го видим на събора :)
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от powpow » 13 Апр 2011, 13:20

FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...[/quote]

Извинявам се за тъпия върпос :oops: ,но къде ги видя тези цифри ?къде са точно ?Като отида да гледам колата къде да ги намеря?в двигателния отсек сигурно ?И ако не се лъжа ти имаш facelift-ва с този мотор :)би ли споделил за разхода :)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 13 Апр 2011, 13:40

На табелката на бомбето или в документите.

Последните 7 символа от номера на рамата е т.н. VIN на автомобила :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ciki » 13 Апр 2011, 13:45

powpow написа:FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...

Извинявам се за тъпия върпос :oops: ,но къде ги видя тези цифри ?къде са точно ?Като отида да гледам колата къде да ги намеря?в двигателния отсек сигурно ?И ако не се лъжа ти имаш facelift-ва с този мотор :)би ли споделил за разхода :)[/quote]

Обадих се на човека от обявата... той ми ги даде ;)

За разхода немога да споделя кои знае колко защото я карам колата от 2-3 седмици, но повече от 14 градско не ми е давало по борд компютър.. в момента засичам колко ще ми даде градско и ще постна в темата за разхода... и пак в момента по БК ми дава 11.8л/100км, но ме съмнява да е толкова малко.. искам на колонка да го засеча за да сравня показателите...

Потребител
Аватар

Мнение от powpow » 13 Апр 2011, 13:52

Ciki написа:
powpow написа:FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...

Извинявам се за тъпия върпос :oops: ,но къде ги видя тези цифри ?къде са точно ?Като отида да гледам колата къде да ги намеря?в двигателния отсек сигурно ?И ако не се лъжа ти имаш facelift-ва с този мотор :)би ли споделил за разхода :)

Обадих се на човека от обявата... той ми ги даде ;)

За разхода немога да споделя кои знае колко защото я карам колата от 2-3 седмици, но повече от 14 градско не ми е давало по борд компютър.. в момента засичам колко ще ми даде градско и ще постна в темата за разхода... и пак в момента по БК ми дава 11.8л/100км, но ме съмнява да е толкова малко.. искам на колонка да го засеча за да сравня показателите...[/quote]

Благодаря ти за информацията :)

ПредишнаСледваща

Назад към E46