Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ?
Това не е 170 p.s. както са го написали... а е 150
- Bmwanabe
- Потребител
-
- Кара: Audi a4
- Мечтае да кара: Bmw e46
Ти каде видя че така го гласят?BMW120 написа:С тоя бензин дето го гласат за 2.99лв незнам пич....
- zmeyan
- младши ентусиаст
-
Ciki написа:powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ?
Ти пък как разбра, че не е 170к.с?
2,2 се слага на Е46 от септемри 2000г до септемри 2001г - тази вероятно е по-ранно производство, но е пусната в движение октомври 2001 (т.е. може да е 2,2 и да е 170к.с.)
За колата - иди и я виж на място... Цената бих казал, че е нормална... за кола от Италия
Колеги какво мислите за следния автомобил и най-вече километрите му:
330 ХD 05.2002 година, 220 000 километра
4х4 автоматична скоростна кутия с опция спорт и ръчен режим
мулти функционален волан , автопилот , подгр. на огледалата СД чейнджър /6 диска/ , ксенон /оригинален/...
Доколкото знам, дизеловите 330 точно след тези километри започват проблемите и то сериозните....като скоростна кутия (че и автоматик) или пък турбината....
330 ХD 05.2002 година, 220 000 километра
4х4 автоматична скоростна кутия с опция спорт и ръчен режим
мулти функционален волан , автопилот , подгр. на огледалата СД чейнджър /6 диска/ , ксенон /оригинален/...
Доколкото знам, дизеловите 330 точно след тези километри започват проблемите и то сериозните....като скоростна кутия (че и автоматик) или пък турбината....
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ?
Внос от Италия.
Без забелешки!!!!
Ей такива обяви най ги обичам, при това неграмотно написани.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
zmeyan написа:Ciki написа:powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ?
Прав си колега М54 е мотора..грешката е моя
- BoBoGTO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 540i
- Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!
Ако искайте вярвайте за Аудито. Далеч не ми е целта в живота, сутрин като стана, първото нещо за което да си мисля е "Как ще убедя колегите във форума в правотата си?". Колата не е за продажба. Собственост е на брата на един приятел, а в момента я кара той. Така, че е безсмислена лъжата, сякаш. Ама нормално, като сме свикнали под път и над път да ни лъжат, да не вярвате на никого за нищо.
ОК. Убедихте ме. 10+ годишните ви коли са много хубави, страшно запазени, много по-добри от всяка една нова кола, България е най-прекрасната държава, няма дупки по пътищата, не тънем в мизерия и мръсотия. Никой не си прави каквото си иска, не ни управляват престъпници и така...
Просто исках да ви наблегна на нещо, но или не го виждате или не искате да го видите. Просто изразих мнение и исках да дам съвет, че не задължително да дадеш един куп пари за да си купиш свястна кола, която така или иначе гаранция няма и един ден все нещо ще й се наложи да се смени. Радвайте се на колите си, поддържайте си ги, аз също си се кефя на колицата. Ама недейте да хвърчите из облаците.
Единствен довод и защита ви е атаката. Мойта кола била кочината, аз съм бедната църковна мишка, нямам елементарна култура, не мога да пиша, не мога да чета. Ок. Няма какво да кажа срещу такива факти.
Блажени са "знаещите". Все ми е тая. Живи и здрави да сте, нищо друго не е от значение.
Ще спра до тук, защото аз съм виновен, че разводних темата. Съжалявам, за което. Извинявам се.
ОК. Убедихте ме. 10+ годишните ви коли са много хубави, страшно запазени, много по-добри от всяка една нова кола, България е най-прекрасната държава, няма дупки по пътищата, не тънем в мизерия и мръсотия. Никой не си прави каквото си иска, не ни управляват престъпници и така...
Просто исках да ви наблегна на нещо, но или не го виждате или не искате да го видите. Просто изразих мнение и исках да дам съвет, че не задължително да дадеш един куп пари за да си купиш свястна кола, която така или иначе гаранция няма и един ден все нещо ще й се наложи да се смени. Радвайте се на колите си, поддържайте си ги, аз също си се кефя на колицата. Ама недейте да хвърчите из облаците.
Единствен довод и защита ви е атаката. Мойта кола била кочината, аз съм бедната църковна мишка, нямам елементарна култура, не мога да пиша, не мога да чета. Ок. Няма какво да кажа срещу такива факти.
Блажени са "знаещите". Все ми е тая. Живи и здрави да сте, нищо друго не е от значение.
Ще спра до тук, защото аз съм виновен, че разводних темата. Съжалявам, за което. Извинявам се.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
BoBoGTO написа:Ако искайте вярвайте за Аудито. Далеч не ми е целта в живота, сутрин като стана, първото нещо за което да си мисля е "Как ще убедя колегите във форума в правотата си?". Колата не е за продажба. Собственост е на брата на един приятел, а в момента я кара той. Така, че е безсмислена лъжата, сякаш. Ама нормално, като сме свикнали под път и над път да ни лъжат, да не вярвате на никого за нищо.

Колега не се впрягай за глупости,никой не казва нищо лошо нито за колата нито пък за теб.Честно да ти кажа,няма кой да ти повярва ,че няма една прашинка или мръсотия,не за нещо друго,но така както излгежда

Но не мисля ,че трябва да се хващаш,жив и здрав и дето се вика безаварийни километри и винаги да е в този блясък,защото ако не друго радва окото много

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Ciki написа:zmeyan написа:Ciki написа:powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ?
как мога да разбера да ли е М54 мотора,къде да гледам ?
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
powpow написа:Ciki написа:zmeyan написа:Ciki написа:powpow написа:http://www.cars.bg/u324423 мнения за тази ?
как мога да разбера да ли е М54 мотора,къде да гледам ?
http://www.realoem.com/bmw/select.do?vin=fu00277
FU00277 са последните 7 цифри от VIN номера на колата... въвеждаш в realoem.com и ти показва двигателя...
FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...
NIKMAN написа::OT: Абе колеги, за какво са тези безсмислени спорове и пълните темата излишноВиждаме се на по кафе или на събора, гледаме си колите и спориме
Той кара ауди...едва ли ще го видим на събора

FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...[/quote]
Извинявам се за тъпия върпос
,но къде ги видя тези цифри ?къде са точно ?Като отида да гледам колата къде да ги намеря?в двигателния отсек сигурно ?И ако не се лъжа ти имаш facelift-ва с този мотор
би ли споделил за разхода 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
На табелката на бомбето или в документите.
Последните 7 символа от номера на рамата е т.н. VIN на автомобила
Последните 7 символа от номера на рамата е т.н. VIN на автомобила

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
powpow написа:FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...

Обадих се на човека от обявата... той ми ги даде

За разхода немога да споделя кои знае колко защото я карам колата от 2-3 седмици, но повече от 14 градско не ми е давало по борд компютър.. в момента засичам колко ще ми даде градско и ще постна в темата за разхода... и пак в момента по БК ми дава 11.8л/100км, но ме съмнява да е толкова малко.. искам на колонка да го засеча за да сравня показателите...
Ciki написа:powpow написа:FU00277 са последните 7 цифри на VINа на колата от обявата...
Извинявам се за тъпия върпос,но къде ги видя тези цифри ?къде са точно ?Като отида да гледам колата къде да ги намеря?в двигателния отсек сигурно ?И ако не се лъжа ти имаш facelift-ва с този мотор
би ли споделил за разхода
Обадих се на човека от обявата... той ми ги даде

За разхода немога да споделя кои знае колко защото я карам колата от 2-3 седмици, но повече от 14 градско не ми е давало по борд компютър.. в момента засичам колко ще ми даде градско и ще постна в темата за разхода... и пак в момента по БК ми дава 11.8л/100км, но ме съмнява да е толкова малко.. искам на колонка да го засеча за да сравня показателите...[/quote]
Благодаря ти за информацията