Честит Рожден Ден на мен ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 13 Фев 2006, 4:12

:чрд:

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 13 Фев 2006, 12:19

:чрд:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Фев 2006, 13:20

:чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд: :чрд: Изображение Изображение Изображение :winky: :lalala: :clap: :чрд:
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 13 Фев 2006, 18:25

4естито и от мене :чрд:

смятам 4е X-citer заслужава една виртуална целувка от тебе ;) постарало се е мом4ето

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 13 Фев 2006, 18:40

От всичко по много от сърце ;) :чрд:
Ма много ме кефи тази кола!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 13 Фев 2006, 21:07

Благодаря на всички Ви за хубавите пожелания!!!Наистина са страхотни...На X-citer-а специално благодаря за труда,който е вложил в пожеланието. :P Обичам Ви всички!!!! :) :)
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 14 Фев 2006, 1:47

:чрд: :чрд:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 14 Фев 2006, 2:37

:чрд: :чрд: :чрд: Млко на ратерици ама Ч.Р.Д. и от мен . :D