КАТ ни щрака с камери в такситата
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Re: КАТ ни щрака с камери в такситата
flame написа:Бе едни метални шипове напречно на пътя и една линейка 1-2 километра по-надолу...![]()
Наистина тия са голяма напаст и според мен ще е много трудно да бъдат озаптени![]()
Преди да се озаптят сами на 2 метра под земята...
Нямам думи да ви опиша какъв гняв изпитвам,когато някой изръси такава глупост......

Are you /// M enough ?
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
///M fanatik написа:flame написа:Бе едни метални шипове напречно на пътя и една линейка 1-2 километра по-надолу...![]()
Наистина тия са голяма напаст и според мен ще е много трудно да бъдат озаптени![]()
Нямам думи да ви опиша какъв гняв изпитвам,когато някой изръси такава глупост......![]()
що, да не си и ти от донорите на органи

ако карате спокойно в града (а не със 100+ и да се врете между колите), ако спирате на куките (що да спираш- той номера не се вижда), ако ВСИЧКИ имате категория за големите мотори (то изобщо книжка за к'вото и да е да имат е все нещо), пък и ако носите каски може да ви уважавам на пътя... но сега гледам някой олигофрен да не ме удари (или да изскочи от някъде и аз да го ударя) щото ще трябва да го лежа за човек...
докато болшинството мотористи карат сякаш са хванали Господ за *уя и не се пазят сами ще срещаш редовно мнения като моето и на колегата...
eizenhart написа:Да попитам за да се необъркам. От скоро и аз съм моторист, да си поръчвам ли място на гробищата, защото като гледам, много от колегите условно вече са ме взели на мушка и ще ме газят, кръвна група да си пиша на мотора и катафалка да ме следвала? До скоро тука се обясняваше как всички са мразели БМВ-тата и други такива сърцерадирателни вопли. Погледнете се сами какво пишете и се попитайте, а не съм ли и аз като тях. Стара поговорка, преди да търсиш треската в окото на другиго, погледни гредата в твоето и помисли какво може да се направи за да не се случва.
Поздрави
Що не?Поне ще спестиш някой лев на совите близки ако караш с 200 в града...а ако претрепеш и някой друг покрай теб,ще си лежиш спокойно на 2 м под земята,докато твойте близки са бити и ебани от роднините на другия потръпевш...Нищо лично колега,но това се случва на всички малоумници,решили да се дървят пред пичета или от просто адреналиновата тръпка

пп:не знам дали е минавал мотор покрай теб в града с 200 +(не ти да го караш)но със сигурност едно грешно движение и може да ти се иска да не си оживял

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
eizenhart написа:Да попитам за да се необъркам. От скоро и аз съм моторист, да си поръчвам ли място на гробищата, защото като гледам, много от колегите условно вече са ме взели на мушка и ще ме газят, кръвна група да си пиша на мотора и катафалка да ме следвала? До скоро тука се обясняваше как всички са мразели БМВ-тата и други такива сърцерадирателни вопли. Погледнете се сами какво пишете и се попитайте, а не съм ли и аз като тях. Стара поговорка, преди да търсиш треската в окото на другиго, погледни гредата в твоето и помисли какво може да се направи за да не се случва.
Поздрави
препоръчвам следното:
купи си място в гробищата, поръчай си паметник, задели едни 100 бона настрани да има за обезщетение ако убиеш някой друг...
горното е валидно в следните случаи:
караш бясно из града, надуваш се пред разни к**ва с мотора, караш без каска, решил си че другите шофьори са длъжни да те пазят, обичаш да се вреш между колите в най-тежкият трафик... в общи линии- смяташ, че си хванал Господ за топките

във всички останали случаи в които караш нормално и внимателно си просто още един участник в трафика и не ми пречиш...
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
момчета стига сте се отклонявали по темата
ако може да я заключат

Поздрави
Защо всички решихте, че и eizenhart е от тез идиоти дето карат с 200 в града. Все пак повечето мотористи са съвсем нормални.
Това с такситата не ми се струва много честно, ама ми е все едно дали котката е черна или бяла важно е да хваща мишки. Искам като кривна 20см вляво за да избегна дупка да не убия някой идиот решил да профучи на една боя разстояние от мен.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Всъщност не всеки с мотор е говедо ... лошото е, че не осъзнават, че те са най-уязвимите участници в движението. Па най-много мразя извън града като ми карат върху маркировката и изпреварват както им скимне. На палка може да не спират, ама на моя калник ще спрат, лошото е че аз ще трябва да ги лежа ...

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
ms написа:///M fanatik написа:flame написа:Бе едни метални шипове напречно на пътя и една линейка 1-2 километра по-надолу...![]()
Нямам думи да ви опиша какъв гняв изпитвам,когато някой изръси такава глупост......![]()
що, да не си и ти от донорите на органи![]()
ако карате спокойно в града (а не със 100+ и да се врете между колите), ако спирате на куките (що да спираш- той номера не се вижда), ако ВСИЧКИ имате категория за големите мотори (то изобщо книжка за к'вото и да е да имат е все нещо), пък и ако носите каски може да ви уважавам на пътя... но сега гледам някой олигофрен да не ме удари (или да изскочи от някъде и аз да го ударя) щото ще трябва да го лежа за човек...
докато болшинството мотористи карат сякаш са хванали Господ за *уя и не се пазят сами ще срещаш редовно мнения като моето и на колегата...
Колега....вярно,фанатик съм на тема БМВ-та....но преди всичко съм моторджия.И да "донор" съм....и въпреки че адски много уважавам колегите си БМВ-исти съм готов да скоча срещу хората които пишат глупости.Само не искам това да бъде поредната тема в която се говори за : "донори,кръводарители,ходещи клинични пътеки"и не знам си какви още просташки епитети.Моля Ви като човек....недейте да ругаете мотористите....ние сме братя на пътя и ми е много обидно когато говорите така.Аз съм 90% сигурен,че няма нито един от Вас (пишещите в тази тема) който да знае какво е да караш мотор...какво е да чувстваш свободата,която ти дава той,какво е да чувстваш вятъра.Колко от вас знаят какво е да си "насукал масура" и,да се движиш с 300 км/ч и да усесщаш как гръдния ти кош се свива от вятъра?Предполагам никокога няма и да го разберете....ви просто не сте като нас.Мотора е начин на живот и колкото и смешно да ви звучи....аз не мога да живея без да карам мотор.За мен това е една страст,която не може да се опише.Искам да ви кажа,че трябва да се радвате ако имате дори една капка смелост колкото добрите мотористи. Сега зная,че венага ще бъда "нахранен" относно това,че сигурно и аз карам с 300 не спирам на полицаи и ми е скрит номера.НЯМА да си кривя душата и ще Ви кажа...да така е ( с 300 не но....почти).Понякога имам чувството,че злобеете просто и само заради факта,че на вас Ви пишат акотове а на нас не, щото видиш ли съм, минал с 200 покрай патрулиращия автомобил на КАТ.Болно ми е на душата като Ви гледам да пишете,че едва ли не искате да умрем.....защото Ви пречим на пътя.На пътя има място за всички.Не искам от вас да ни пазите....то се видя,че искате да ни няма.Боли ме душата и за това,че преди няколко дни едни родители погребаха 17 годишнния си син,защото Вие с автомобилите знаете правилата за движение по пътищата и не правите обратен завой точно там където не трябва.Повечето от моите братя мрът точно заради грешка не на самите тях на на някой с кола...който не си гледа в огледалата.Не искам да ме разбирате погрешно само, аз също споделям вашата страст и Ви уважавам...но моля Ви недейте с рогата напред.
Are you /// M enough ?
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Пореедната тема за мотор, в която на някой им е много шибано ,че им тряскат актове и висят в задръстване, пък тия с моторите не. Около мене няма моторист който нещо много да очаква от колите да го пазят, даже са доста наясно ,че карайки еди как си, шанса да се утрепят не е малък. Въпреки ,че световната статистика, на държави в които се кара активно, е че процента катастрофи в които е виновна колата а ,не моториста наближава 90%.
Така ,че никой не ви кара да го пазите, а кой донор, и кой какво да си запази на гробищата си е негова работа.
Така ,че никой не ви кара да го пазите, а кой донор, и кой какво да си запази на гробищата си е негова работа.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:Пореедната тема за мотор, в която на някой им е много шибано ,че им тряскат актове и висят в задръстване, пък тия с моторите не. Около мене няма моторист който нещо много да очаква от колите да го пазят, даже са доста наясно ,че карайки еди как си, шанса да се утрепят не е малък. Въпреки ,че световната статистика, на държави в които се кара активно, е че процента катастрофи в които е виновна колата а ,не моториста наближава 90%.
Вервай или не,ма никога не бих ударил участник в движението просто ей така,щото ми е кеф...Освен ако не е лично.И мотористите грам не ми пречат,когато карат нормално около мен,даже напротив.
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
Жалката истина е ,че няма култура на движение.
Мотористите се дразнят на тези с колите и обратното ... за да изисквате от другите вие самите трябва да се безпогрешни.
Аз лично с много зор съм избягвал удар с мотористи..я каращи по осевата линия ..я завиращи се между колите, я задминаващи от дясно..
Мотористите се дразнят на тези с колите и обратното ... за да изисквате от другите вие самите трябва да се безпогрешни.
Аз лично с много зор съм избягвал удар с мотористи..я каращи по осевата линия ..я завиращи се между колите, я задминаващи от дясно..

Мотористите са си достатъчно наказани сами по себе си, нема нужда да ги псувате (2ри път казвам и аз не ги обичам особено). Моят познат, за когото писах по-горе докато все още беше пълноценен на 90% човек (не му е първо помляване, от предното имаше проблеми с гръбнака и не можеше да прави определени движения) ми разправяше за някакъв негов агент от сбирките им, на когото медикаментите месечно струват около 7-8К и как семейството му е разпродало цялото движимо и недвижимо имущество, по майчина, по бащина, по сестрина и братова линия, молят се по форуми и фондации и се чудят как да го крепят да живее.
Мотористите от форума, моля прочетете този пост 2-3-4 пъти и си набийте у тиквите, че Дънкан МакЛауд е сайънс фикшън!!!
Темата ми е болна, брат ми също е моторист, но преди 2-3 седмици си взе 1 мерц w203ка и се надявам да обръща повече внимание на него, не на скапания мотор.
@МС - стани утре рано, иди до морската под винса, вземи си една мекица с мед и вестник черно море. седни на някоя пейка, прочети вестника, направи 2км крос по морската и си мисли колко си щастлив, че всичките ти ръце и крака са по тялото ти
Мотористите от форума, моля прочетете този пост 2-3-4 пъти и си набийте у тиквите, че Дънкан МакЛауд е сайънс фикшън!!!
Темата ми е болна, брат ми също е моторист, но преди 2-3 седмици си взе 1 мерц w203ка и се надявам да обръща повече внимание на него, не на скапания мотор.
@МС - стани утре рано, иди до морската под винса, вземи си една мекица с мед и вестник черно море. седни на някоя пейка, прочети вестника, направи 2км крос по морската и си мисли колко си щастлив, че всичките ти ръце и крака са по тялото ти

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Поздрави
Аре не се прай на ощипана госпожица, никой нема да те метне зорлем - ма като ми влезнеш с 300, гледай да е по калниците

Ubi dubium, ibi libertas
///M fanatik написа:Понякога имам чувството,че злобеете просто и само заради факта,че на вас Ви пишат акотове а на нас не, щото видиш ли съм, минал с 200 покрай патрулиращия автомобил на КАТ.Болно ми е на душата като Ви гледам да пишете,че едва ли не искате да умрем...
Верно е че има хора на принципа - не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле.
Аз лично обаче не съм от тях, кой минал метър - минал - някой ще трябва да вземе да измисли как да се спрат "метрите"

///M fanatik написа:Боли ме душата и за това,че преди няколко дни едни родители погребаха 17 годишнния си син,защото Вие с автомобилите знаете правилата за движение по пътищата и не правите обратен завой точно там където не трябва.Повечето от моите братя мрът точно заради грешка не на самите тях на на някой с кола...който не си гледа в огледалата.
Мен пък ме боли, че един мой познат може да влезе в затвора, щото един олигофрен му се натресъл в страничната врата с около 200 и прелетял 100 метра

Човекът си е правил най-обикновена маневра на път, по който минава всеки ден и който познава отлично - и преди маневрата си е погледнал огледалата...
Ама при поглеждането на огледалата е пресметнал, че в движението могат да се включат нови коли с 50-70, че дори и 100 км/ч.
Ама оня олигофрен на мотор му се е натресъл със скорост, която и на магистралата не се развива!

Ей това е единственото, което имам против моторджиите аз - че заради некой олигофрен мога да лежа в затвора без да съм виновен!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз пък не харесвам некой да ми тарикатее,като си мъж да вдигаш 200-300 км/ч,бъди мъж и да си плащаш за гяволъка да караш бързо,като нарушаваш правилата е мъжко да застанеш за действията си,аз с моята кола мога да вдигна 240,ама нали после трябва да си плащам и за това не го правя,и да,карал съм мотор,малко,щото нямам категория (сега ще карам лятото) ама може би защото нямам опит ,не съм карал бързо,не се връ из колите и гредам другите участници в движението,както го правя и когато съм с колата,ако сте тарикати,ми карайте с номера на моторите !
Иначе по темата-нема такава малоумна идея,значи ще се вземат некакви коли,ще се боядисат в жълто и ще се правят на таксита...майната му че са гадни пътищата и като се бухнеш некъде заради дупка ти пишат че си виновен,но това не е ли забранено от закона,че утре може да стане така и таксиметрови коли да спират по магистралата,или некой по анцук катаджия да се е правил на стопаджия,мисля че в закона ясно е казано как трябва да изглеждат полицаите и полицейските коли...
Иначе по темата-нема такава малоумна идея,значи ще се вземат некакви коли,ще се боядисат в жълто и ще се правят на таксита...майната му че са гадни пътищата и като се бухнеш некъде заради дупка ти пишат че си виновен,но това не е ли забранено от закона,че утре може да стане така и таксиметрови коли да спират по магистралата,или некой по анцук катаджия да се е правил на стопаджия,мисля че в закона ясно е казано как трябва да изглеждат полицаите и полицейските коли...
61 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5