КАТ ни щрака с камери в такситата
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
Re: КАТ ни щрака с камери в такситата
на нас в тази държава много неща не са ни наред
чудят се как и къде и защо пак да ни е*ат както си искат
само вкарват нови простотии и излищни пари се харчат, пари има страшно много България, не сме бедна държава хич
просто всичко е целенасочено да ни е мизерно и т.н.
надявам се да отминат тези времена близкото бъдеще
и да живеем добре и нормално
а не все 5 българин да е беден , да вдигат цените на тока водата парното и т.н. и да намалят заплатите ни !

а не все 5 българин да е беден , да вдигат цените на тока водата парното и т.н. и да намалят заплатите ни !
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
В интерес на истината за дългия ми стаж зад волана до сега не съм срещнал моторист, който да ме е засякъл или прецакал или застрашил по някакъв начин....
Май мотористите са прави,че има завист към начина им на "излитане"
И на мен ми се кара мотор ...и то с 300 да го ева, но от 5 качвания три пъти паднах ...освен някоя триколка.
И на мен ми се кара мотор ...и то с 300 да го ева, но от 5 качвания три пъти паднах ...освен някоя триколка.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Е.Димитров написа:Иначе по темата-нема такава малоумна идея,значи ще се вземат некакви коли,ще се боядисат в жълто и ще се правят на таксита...
Споко де нали се сещаш че това е блъф,всъщност ще вкарат съвсем нормални коли,но ние ще се оглеждаме за ТАХита и те така ще си ни ловкат.
Еументарно науи.

bmwe46m3 написа:просто всичко е целенасочено да ни е мизерно и т.н.надявам се да отминат тези времена близкото бъдеще
и да живеем добре и нормално
![]()
И така докато не си продадем и последния имот на безценица и не задлъжнеем сериозно на банките.
Та - всичко това предстои.

- Alpina_fanatic
-
-
bavarec написа:И така докато не си продадем и последния имот на безценица и не задлъжнеем сериозно на банките.
Та - всичко това предстои.
Процесът е необратим.

- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ-НАГЛОТО ДО СЕГА!!! ЩЕ НИ СЪДЕРАТ И КОЖИТЕ ОТ ГЪРБА ДА ГУШАТ МИЗЕРНИТЕ БЮДЖЕТНИ ЧИНОВНИЦИ....
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
LUCIFER'S написа:ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО
и това и другото и третото

кво да искаме от държава която няма собствено управление отпреди 600+ години

klintan66 написа:В интерес на истината за дългия ми стаж зад волана до сега не съм срещнал моторист, който да ме е засякъл или прецакал или застрашил по някакъв начин....
Еми прави са си, ние се дразним като ни категоризират под общ знаменател, ама и ние самите го правим. Колко са тия мотористи, дето карат с 200 в града? Да, карат по-бързо, но като правим маневри ще си гледаме в огледалото, наше задължение си е, и няма "ма аз погледнах преди 5 мин, нямаше никой". Що за темерут трябва да си да не го видиш отстрани, да не го чуеш като ти свирне като тръгнеш да го засичаш и да го удариш странично...
- mom4eto
- Потребител
-
- Кара: e34 525tds
- Мечтае да кара: m5 e60
На магистрала в италия миналата година лятото , карам си аз пасата 2-ка с 120-130 км в дясна лента , пътувам от град бари , посока град фоджа , докато по едно време заради сваления до долу прозорец на шофьорската врата , чувам як рев на мотор , поглеждам лявото огледало и виждам светлинка на 2 метра над пътя лети към мен , след секунди ме изпреварва все едно съм спрял , и то мани другото ами и на задна гума караше
, изчезна за части от секундата , движеше се с най-малко 200-220 км , не мога точно да опиша колко бързо мина покрай мен , но с две думи все едно светкавица мина покрай мен , а не мотор ... От тогава винаги си имам едно на ум и много ги пазя , тръпката сигурно е несравнима , но за мен живота е по-ценен от секунди гъзария ...

Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
///M fanatik - РЕСПЕКТ братко!!!
На всички недоклатени хоботи, които изсраха цял товар лайна срещу мотористите мога само да пожелая най-искрено всичките малоумия, който написаха като пожелания към моите братя мотористи, да им се връщат петкратно! На тях и на семействата им!!! Жалки палячовци-факта, че нямате сърце (и парички...хехехехе) да бъдете ездачи не ви дава правото да храните по този долен начин мотористите!
Всяко стадо си има черни овци! Не казвам, че всички мотористи спазват правилата за движение! Аз също понякога ги нарушавам (но без да застрашавам някого!!!). Признак на много нисък интелект и едновременно с това на малодушие, е да слагаш под един знаменател всички каращи мотори! Още по-малко да пожелавате съвсем откровено да се пребием, да умрем и т.н. булшитс!!!
И понеже съм 1000% сигурен, че скапаняците писали помията от предните страници са велики клавиатурни герои, спирам дотук! Вас живота ви е наказал достатъчно.....но аз не бих отказал и да ви навра по един крак от маса в аналните отверстия де....!!!!!!!!!
Поздрави с цяла камара средни пръсти от братството на мотористите специално за всички хейтъри! Нали знаете-както Шаро казва "I love haters - you keep me motivated!!!".

На всички недоклатени хоботи, които изсраха цял товар лайна срещу мотористите мога само да пожелая най-искрено всичките малоумия, който написаха като пожелания към моите братя мотористи, да им се връщат петкратно! На тях и на семействата им!!! Жалки палячовци-факта, че нямате сърце (и парички...хехехехе) да бъдете ездачи не ви дава правото да храните по този долен начин мотористите!
Всяко стадо си има черни овци! Не казвам, че всички мотористи спазват правилата за движение! Аз също понякога ги нарушавам (но без да застрашавам някого!!!). Признак на много нисък интелект и едновременно с това на малодушие, е да слагаш под един знаменател всички каращи мотори! Още по-малко да пожелавате съвсем откровено да се пребием, да умрем и т.н. булшитс!!!
И понеже съм 1000% сигурен, че скапаняците писали помията от предните страници са велики клавиатурни герои, спирам дотук! Вас живота ви е наказал достатъчно.....но аз не бих отказал и да ви навра по един крак от маса в аналните отверстия де....!!!!!!!!!
Поздрави с цяла камара средни пръсти от братството на мотористите специално за всички хейтъри! Нали знаете-както Шаро казва "I love haters - you keep me motivated!!!".

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
Тоо Cool написа:.......Жалки палячовци-факта, че нямате сърце (и парички...хехехехе) да бъдете ездачи ......
.......
много си надъхан, колега, ама....точно ти ли ще подмяташ за "парички"?
дето беше пуснал тема у форума за заем за да си купиш мотор?
viewtopic.php?f=4&t=187706&p=2074432&hilit=%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BC#p2074432

п.с. искрено се надявам материалното ти положение да се е подобрило за тая над една година от пускането на темата досега,
а не да си /ако мога да използвам твоите думи/ "клавиатурен герой"

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Благодаря за загрижеността колега! Не се тревожи за финансовото ми състояние! ОК е! (са да не си помислите, че имам пари и съм цар некъв.....хехехехе
). Тогава търсех спешно кинтите защото Р1-цата дето се продаваше беше уникална и беше на невероятно смешна цена, а човека беше на зор...не намерих толкова бързо пари, мотора се продаде, а аз си купих друг! Шанс! 

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Я да се включа като хейтър и клавиатурен герой...
Отиваш на 2-ра страница, намираш ми 2-те мнения, прочиташ ги и ми казваш къде съм в грешка...
Отиваш на 2-ра страница, намираш ми 2-те мнения, прочиташ ги и ми казваш къде съм в грешка...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bmw'fan написа: Що за темерут трябва да си да не го видиш отстрани, да не го чуеш като ти свирне като тръгнеш да го засичаш и да го удариш странично...
Веднага ти казвам малко сметки, хипотетично се движиш по бул. България с 60 км в час или 16 метра в секунда.
TooCool се движи с 200 км по същия булевард или с 55 метра в секунда.
Тоест скъсява разликата между теб и него с 39 метра в секунда, за 10 секунди е скъсил разликата Ви с 390 метра.
Сега надявам се разбираш какъв темерут си за да не го видиш?
Тоо Cool написа:Благодаря за загрижеността колега!......
ама не бе колега, не ме разбра...
мисълта ми беше, че се изказа като ебати паралията...а в темата опцията беше да връщаш 6 бона за повече от година..

и друго се замислих провокиран от изказването ти- защо аджеба като да си моторист е синоним на паралия не взе заем от некой от братството на мотористите, а се обърна към сиромасите тук?

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5