Въпрос?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Въпрос?

Мнение от Alpina_fanatic » 15 Апр 2011, 19:46

Radoslav318i написа:Немога да разбера що сички пак се направихте на Реми Жулиен :?: :kuku: :kuku:

А той е ? :roll:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 15 Апр 2011, 20:03

nase7o написа:Освен да те пребият и да ти бартнат актче не знам за друго :ok: :dunno:

Ще ми забранят до 21г. да се явявам на курс! :yes: :yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Апр 2011, 20:04

Един приятел баш в София кара от 12 годишен. Кара много по-добре от доста познати и сега си взе книжката...... 2 пъти го спираха, защото го блъскат, плати си и това е. Успех !
Всеки е карал без книжка, ае моля ви се, вие тука ебати храната му отнесохте.. :censored:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 15 Апр 2011, 20:09

Kroki написа:, плати си и това е.

Мммм даа ,това е ключа от бараката.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 15 Апр 2011, 20:10

HackeD написа:Ще ми забранят до 21г. да се явявам на курс! :yes: :yes:

И ще ти татуират на челото "Аз съм луузър" :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Апр 2011, 21:07

Kroki написа:Един приятел баш в София кара от 12 годишен. Кара много по-добре от доста познати и сега си взе книжката...... 2 пъти го спираха, защото го блъскат, плати си и това е. Успех !
Всеки е карал без книжка, ае моля ви се, вие тука ебати храната му отнесохте.. :censored:

страшен съвет му даде.

на всеки един такъв като твоя приятел дето знае как да събира и промушва качествено през времето и пространството щото така са му вързани жиците се падат по 1000 новобранеца дето решават, че морето им е до колене и правят мазилото. а като стане мазалото- и няма застраховки щото няма книжка- какво правиме?

аз лично мисля, че ако те хванат да караш без книжка трябва задължителен затвор. примерно 6 месеца за първо нарушение. при лек режим- но затвор.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 15 Апр 2011, 21:17

alx написа:аз лично мисля, че ако те хванат да караш без книжка трябва задължителен затвор. примерно 6 месеца за първо нарушение. при лек режим- но затвор.

...но първо париците на мама и тате а след време може да се стигне и до другото :winky:
Последна промяна bavarec на 15 Апр 2011, 21:18, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 15 Апр 2011, 21:18

Kroki написа:Един приятел баш в София кара от 12 годишен. Кара много по-добре от доста познати и сега си взе книжката...... 2 пъти го спираха, защото го блъскат, плати си и това е. Успех !

Ай ся, кажи чесно ти на колко си и имаш ли книжка - да не кажа аз :!: С тва мислене дето го имате на тея години се радвам, че книжката не се дава на 16 тука :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ogata на 15 Апр 2011, 21:23, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 15 Апр 2011, 21:18

:shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 15 Апр 2011, 21:23

ogata написа: ... с такова мислене дето го имате на тея години се радвам че книжката не се дава на 16 тука :mhihi: :mhihi:

Държавата обаче,не мисли така,явно :mhihi:

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 15 Апр 2011, 22:10

В момента карам курсовете за книжка, права 18 скоро. Не карам в града и по натоварени пътища, защото знам, че съм неопитен и ще направа грешка, която предполагам ще струва скъпо ;) . Учил съм се първо на поляната, после на паркинги и чак тогава съм излезнал по пътищата на село, където няма движение и е що-годе спокойно. Съвета ми е много добър, човек сам може да си прецени какво може и неможе. Аз съм си преценил, че не мога и не хода по ръба.. :yes: Ако вече преценката ви е грешна си е ваш проблем :bchug:
ogata - кажи ти :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Апр 2011, 22:37

Kroki написа:Съвета ми е много добър, човек сам може да си прецени какво може и неможе. Ако вече преценката ви е грешна си е ваш проблем :bchug:

_ти_ си преценил какво можеш? на 18 години? знаеш ли колко много потенциална мъка има в тази твоя "преценка"? преценката за тебе я остави на можещите (инструктори, полиция и тн.)- защото ако беше така както го пишеш- всички щяхме да сме космонавти и пилоти от ф1.

... и друго. "... ако вече преценката ви е грешна си е ваш проблем"- не младежо. проблема не е твой. или поне като почерниш някое семейство "твоя" проблем и твоята "преценка" ще струват точно ... нищо.

света е нареден по определен начин не случайно. нещата са такива каквито са защото от много много години определени неща стават по определен начин и ако се опиташ по друг начин статистиката работи против тебе и рано или късно й ставаш жертва.

аз малко те наредих ама няма да ми се сърдиш.. че от такъв манталитет като твоя що деца се пребиха.. не е истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 15 Апр 2011, 23:09

Alpina_fanatic написа:
HackeD написа:Ще ми забранят до 21г. да се явявам на курс! :yes: :yes:

И ще ти татуират на челото "Аз съм луузър" :mhihi:

:ok:
Изображение

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 16 Апр 2011, 11:56

Няма място за сърдене, нали за това дискутираме и който се окаже прав, другия да си вземе поука. Досега като съм ти чел постовете, съм останал в впечатлението, че си много интелигентен и начетен, така че ще ми е интересно мнението ти. Ако искаш да не пълним темата, може да продължим и на лични. Те хубаво ще преценят, да в някоя нормална държава, но не и в България, тук където се внясаш на който трябва и имаш книжка.. затова стават и много катастрофи, за съжаление умират и хора. Не ми се струва вярно, да се доверяваш напълно на преценката на инструктора или полицията. Те като ти кажат " айде честито, можеш да караш " и ти вземи карай като състезание на F1.. Естествено, не всички са такива.. пресен пример ще ти дам, вчера докато чаках инструктора ми, той си лафеше с един друг, който е изпитващ. Онзи му разказа, как на някакъв техен колега, момичето се качило на изпит, карала 100м, колкото да се махнат от мястото и той я е пуснал...... :bang: . Мисля, че освен пропадналото днешно поколение, са останали някакви такива свестни и могат да преценят добре. Може да се единици, ама са останали . :)

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 16 Апр 2011, 12:02

Kroki написа:Няма място за сърдене, нали за това дискутираме и който се окаже прав, другия да си вземе поука. Досега като съм ти чел постовете, съм останал в впечатлението, че си много интелигентен и начетен, така че ще ми е интересно мнението ти. Ако искаш да не пълним темата, може да продължим и на лични. Те хубаво ще преценят, да в някоя нормална държава, но не и в България, тук където се внясаш на който трябва и имаш книжка.. затова стават и много катастрофи, за съжаление умират и хора. Не ми се струва вярно, да се доверяваш напълно на преценката на инструктора или полицията. Те като ти кажат " айде честито, можеш да караш " и ти вземи карай като състезание на F1.. Естествено, не всички са такива.. пресен пример ще ти дам, вчера докато чаках инструктора ми, той си лафеше с един друг, който е изпитващ. Онзи му разказа, как на някакъв техен колега, момичето се качило на изпит, карала 100м, колкото да се махнат от мястото и той я е пуснал...... :bang: . Мисля, че освен пропадналото днешно поколение, са останали някакви такива свестни и могат да преценят добре. :)

"kroki" нали уж вече има камери в учебните коли поне при баща ми слагат как тей?! :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата