КАТ ни щрака с камери в такситата
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: КАТ ни щрака с камери в такситата
zazomazo написа:Тоо Cool написа:.......Жалки палячовци-факта, че нямате сърце (и парички...хехехехе) да бъдете ездачи ......
.......
много си надъхан, колега, ама....точно ти ли ще подмяташ за "парички"?
дето беше пуснал тема у форума за заем за да си купиш мотор?
viewtopic.php?f=4&t=187706&p=2074432&hilit=%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BC#p2074432
![]()
п.с. искрено се надявам материалното ти положение да се е подобрило за тая над една година от пускането на темата досега,
а не да си /ако мога да използвам твоите думи/ "клавиатурен герой"

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Баце не знам защо реши, че се барам за паралия! Аз този тъй наречен форум също го имам като един вид братство и съм тук доста преди теб! Когато ми се е налагало съм се обръщал за помощ тук нееднократно! Говоря за помощ от всякакъв характер- и съм я получавал! А ти кой беше та ми търсиш някаква сметка кога и защо, а най-вече от кой съм потърсил помощ? Не си ми интересен и не желая да се занимавам с теб-както казах и в първия ми пост в тази тема, за всички като теб - "...you keep me motivated!"...!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Тоо Cool написа:Баце не знам защо реши, че се барам за паралия! Аз този тъй наречен форум също го имам като един вид братство и съм тук доста преди теб! Когато ми се е налагало съм се обръщал за помощ тук нееднократно! Говоря за помощ от всякакъв характер- и съм я получавал! А ти кой беше та ми търсиш някаква сметка кога и защо, а най-вече от кой съм потърсил помощ? Не си ми интересен и не желая да се занимавам с теб-както казах и в първия ми пост в тази тема, за всички като теб - "...you keep me motivated!"...!!!
Може би защото си демонстрирал винаги във форума, как "лискаш черва" на колеги, как пушиш пури и лющиш марково вискей

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Тоо Cool написа:... А ти кой беше та ми търсиш някаква сметка кога и защо, а най-вече от кой съм потърсил помощ? ...
ми аз съм един от така наречените от теб "жалки палячовци" ...
и като характеризиран като такъв от теб се смятам за задължен да ти покажа ти какъв си...сещаш ли се?

мноо е лесно да лепиш епитети на другите, ама ти е трудно да погледнеш в себе си... въпреки, че "опаковката" ти е безкрайно прозрачна...

- ///M fanatik
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///М
Koлеги....хайде де....нали сега няма да си изкарваме кирливите ризи.Нека да не изпадаме в такива смешни "подбазиквания".Защото то сега е ясно,че ще застана на страната на брата моторист и ще стане голямо мазало.Аз предлагам на темата да се удря катанеца!!
Are you /// M enough ?
Много омраза, много комплекси - не така
Все едно сред нас няма безразсъдни и черни овци
Поздрав за моторджиите
http://www.youtube.com/watch?v=9lu28gNc ... re=related

Все едно сред нас няма безразсъдни и черни овци

Поздрав за моторджиите

http://www.youtube.com/watch?v=9lu28gNc ... re=related
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Вземе оправят тва кръгово дето са го направили по най-дебилния начин с тия наклони па после да се чудят що там един път седмично някой приключва курса в някоя от мантинелите. Сигурно ония ден и този с баничарката и той е бил в "незаконно рали" хахаха
Иначе хората отдавна са го измислили.... правят писти за свободен достъп и хората има къде да си задоволяват нуждата от адреналин. Не един път съм го усетил как като подавам малко газ на писта събота неделя и после през седмицата грам не ми се занимава из града.
Обаче наще понеже са по-хитри ще измислят някъв нов начин за справяне с тия неща..... хехе
"Успех колега " дето се вика
Иначе хората отдавна са го измислили.... правят писти за свободен достъп и хората има къде да си задоволяват нуждата от адреналин. Не един път съм го усетил как като подавам малко газ на писта събота неделя и после през седмицата грам не ми се занимава из града.
Обаче наще понеже са по-хитри ще измислят някъв нов начин за справяне с тия неща..... хехе
"Успех колега " дето се вика
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Поздрави на всички мотористи!
За пореден път се убеждавам, че във форума остават все по-малко от сериозните БМВ фенове, а основно се пълни с "клавиатурни герои", избиващи комплекси за малоценност.
Всеки ден карам мотор в града и не с 200 - мога да ви разказвам истории за идиоти с коли всякакви и съм сигурен, че някои от вас ще се познаят в тях.
За сметка на това моторист никога не съм виждал да създава проблеми, да пречи на движението или да засича някого.
Явно трябва да станем повече, за да се научите да внимавате за мотористи, а не да шиете от лента в лента в задръстването, да карате направо от дясна лента, да правите ляв завой от средна лента, да минавате на червено и тн. Който е бил в Атина, Милано (което е по на север от София), Рим, Солун знае.
Неслучайно полицаите с мотори стават повече, а полицейското присъствие по кръстовища подобрява нещата и съм твърдо за.
Който кара с 200 мотор или кола си носи отговорността. Полицията се опитва да направи нещо по въпроса, което е добре, друг въпрос е доколко е смислено и/или законно - темата в мото форума е доста показателна, но в крайна сметка някои хора трябва малко да се осъзнаят.
А тази тема се изроди и то заради няколко човека, които вечно си търсят виновен, вместо да се опитат да променят нещо.
Малоумно е да се настройваме мотористи срещу автомобилисти - както виждате във форума има много хора и от двете страни и ако се видим на живо надали ще си говорим така, както някои хора пишат тук.
За пореден път се убеждавам, че във форума остават все по-малко от сериозните БМВ фенове, а основно се пълни с "клавиатурни герои", избиващи комплекси за малоценност.
Всеки ден карам мотор в града и не с 200 - мога да ви разказвам истории за идиоти с коли всякакви и съм сигурен, че някои от вас ще се познаят в тях.
За сметка на това моторист никога не съм виждал да създава проблеми, да пречи на движението или да засича някого.
Явно трябва да станем повече, за да се научите да внимавате за мотористи, а не да шиете от лента в лента в задръстването, да карате направо от дясна лента, да правите ляв завой от средна лента, да минавате на червено и тн. Който е бил в Атина, Милано (което е по на север от София), Рим, Солун знае.
Неслучайно полицаите с мотори стават повече, а полицейското присъствие по кръстовища подобрява нещата и съм твърдо за.
Който кара с 200 мотор или кола си носи отговорността. Полицията се опитва да направи нещо по въпроса, което е добре, друг въпрос е доколко е смислено и/или законно - темата в мото форума е доста показателна, но в крайна сметка някои хора трябва малко да се осъзнаят.
А тази тема се изроди и то заради няколко човека, които вечно си търсят виновен, вместо да се опитат да променят нещо.
Малоумно е да се настройваме мотористи срещу автомобилисти - както виждате във форума има много хора и от двете страни и ако се видим на живо надали ще си говорим така, както някои хора пишат тук.
Touring & windsurf club
Georgieff написа:...
...

ти сериозно ли?
не си виждал моторист да изпреварва на забранен участък, с никаква видимост или в завой?
и не си виждал моторист по Цариградско да шари от лента в лента?
предполагам не си виждал и моторист да кара на задна гума по оживен булевард?

- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
вие го обърнахте на заяждане и лафче......... стига сте писали
ключ
ключ
///peter написа:bmw'fan написа: Що за темерут трябва да си да не го видиш отстрани, да не го чуеш като ти свирне като тръгнеш да го засичаш и да го удариш странично...
Веднага ти казвам малко сметки, хипотетично се движиш по бул. България с 60 км в час или 16 метра в секунда.
TooCool се движи с 200 км по същия булевард или с 55 метра в секунда.
Тоест скъсява разликата между теб и него с 39 метра в секунда, за 10 секунди е скъсил разликата Ви с 390 метра.
Сега надявам се разбираш какъв темерут си за да не го видиш?
Ми чисто хипотетично разликата между теб и каруцата на междуградски е в по-голямо съотношение, но не ме разбирай погрешно - в никакъв случай не оправдавам градска скорост от 200 км, както и практикуващите я, а и не визирах точно ненормалните камикадзета, а просто тези, които се движат по-бързо. Но не оправдавам и нашите (броя се към автомобилистите, нямам мотор) "пожелания". И аз често се дразня на жените шофьори и камионите на междуградски, ама никога няма да им пожелая да се претрепят, просто защото не слагам всички в общия кюп.
Но разбирам завистта на някои колеги (теб не те включвам, тъй като не си се изразявал толкова грубо), човещинка е, пък и българизъм (колкото и да ми е мъчно да го призная) и се демонстрира постоянно. Примерно в задръстване, ако мога винаги мърдам малко да направя място ако има моторист, тъй като не виждам на някой да пречи, че ще мине по-бързо човекът, за разлика от някои, които напук му пречат и съм останал с впечатлението, че са доста по-благодарни и толерантни от нас. Може би защото оценяват възможните последствия от по-елементарните грешки... нз.
Бтв сигурно и ти ще ме издразниш ако ми караш в най-лява лента на "България" с 60.

61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5