Транзитни номера?Или как да мина по-тънко
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Транзитни номера?Или как да мина по-тънко
Здрасти на всички,мисълта ми е следната купих автомобил от англия но все още е жълтите номера,тия българските застрахователи отказват да ми направят гражданска=>следователно не мога и да мина годишен преглед.Покарах я колата 2-3 дена ама е рисковано понеже ако ме спрат ушевите,ще ме изгърбят мнооого лошо.Въпроса ми е следния,колко струва да я направя с транзитни номера?И каква давност имат те?Ако с транзитни ще мога ли да и направя гражданска?Ей такива въпроси ме вълнуват,защото иначе трябва да я вкарвам в гаража за месец 2 и когато официално мине на мое име(понеже сега я карам с пълномощно) да ходя си я регистрирвам директно?Моля за съдействие по темата.
П.С:Имах еидн познат от Сливен,той правеше граждански,беше си вкарал една англичанка и си взе една празна полица попълни си я и така я караше с фалшивата гражданска?
П.С:Имах еидн познат от Сливен,той правеше граждански,беше си вкарал една англичанка и си взе една празна полица попълни си я и така я караше с фалшивата гражданска?
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Транзитни номера?Или как да мина по-тънко
S1z3 написа:
Доста тъпи хора познаваш

п.с.Вкарвай в гаража да не пускаш други теми с по-сериозни питания в скоро време

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Е това е далавера, Е36ца с десен волан.
Колко пари спести с тази хитра сделка?
Колко пари спести с тази хитра сделка?
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Веднага да се покажете колко големи капацитети сте?
И като е Е36ца к'во, ако е М3ка е спсетил достатъчно пари
По темата:
Транзитните номера са за 1 месец, струват 50лв.
С тях си правиш гражданска отговорност за колкото искаш време, има и за един месец.

И като е Е36ца к'во, ако е М3ка е спсетил достатъчно пари

По темата:
Транзитните номера са за 1 месец, струват 50лв.
С тях си правиш гражданска отговорност за колкото искаш време, има и за един месец.

къв ти е проблема да си я регистрираш с постоянни български номера
No bling at the Ring
- Чанев
- младши ентусиаст
-
Определенно форума се е напълнил само с "вишисти" и пишман бизнесмени дето трошат парите,те и за това старите мембъри са спрели да пишат.Благодаря на колегата Баварчо за мнението от 5 мнения поне 1 човек да каже каквото ми трябва.Кво съм купил,как съм го купил си е мой проблем.....

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s

Иначе - с транзитни номера можеш да я караш 1 месец... трябва да платиш и ГО освен транзитните... след 30 дни обаче вече трябва да се регистрира или изобщо да не я показваш на слънце. Щото вече ще те водят "собственик" на автомобила според транзитните номера...
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
доколкото разбрах ГО вече за коли с десен волан е х2 ... провери преди да слагаш транзитни номера... да не стане да набълбакаш 50 кинта и пак да си седи в гаража.

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
един комшия си развозваше до преди месец поне 36-цата на английски табели, даже и предния номер си сваляше, ся въпроса е колко ти стиска да си голям ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
mercrullz написа:доколкото разбрах ГО вече за коли с десен волан е х2 ... провери преди да слагаш транзитни номера... да не стане да набълбакаш 50 кинта и пак да си седи в гаража.
Има такова нещо, Но има фирми които не са въвели това!

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз като си взех транзитните номера, за да съм изряден, гражданската ми я написаха без рег. номер в полицата. След като минах КАТ, САМ си вписах новата табела в полицата. Просто отиди при други застрахователи и си попълни данните от талона на автомобила.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Чанев
- младши ентусиаст
-
KPETEH написа:Аз като си взех транзитните номера, за да съм изряден, гражданската ми я написаха без рег. номер в полицата. След като минах КАТ, САМ си вписах новата табела в полицата. Просто отиди при други застрахователи и си попълни данните от талона на автомобила.
Тоест ти ме съветваш да ходя при други застрахователи,аз днеска гледах отпреде на прозореца съм имал гражданска ама тя е била до февруари.В смисал гражданска от Англия?
- Чанев
- младши ентусиаст
-
Искам да попитам,когато вземам транзитните номера трябва ли задължително титуляра на който се води колата да е там?И мога ли аз да ги взема с пълномощно(не натуриално заверено) и сканирана лична карта?Ако отиде собственика да ги взема на деня ли се дават?
- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Аз като вадих преди няколко месеца си ми ги дадоха веднага - цялата лудница в КАТ и то в София ми отне около 1 час с все опашките и чакането. До колкото джамбаза каза тия неща се правят лично и не става някой да ти изкара, но с пълномощно ако е заверено пред нотариус може и да мине номера.
Think. Believe. Dream. Dare...
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2