От пушач към непушач
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Re: От пушач към непушач
аз ги спрях от ряз и ми е много добре.С тея 150лв дет ги давах за отрова започнах да си купувам инструменти 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Тука у фирмата забраниха да се пуши,обаче купиха на всички пушачи електронни цигари и ни ги раздадоха-ефект има,сега много рядко пуша истинска
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
A тия електронните каква глупост са
Пробвах нема такава смрад, като си дръпна и направо ми се доповръща
Имам чувството, че са ги направили да отказват хората.

Пробвах нема такава смрад, като си дръпна и направо ми се доповръща

- kr1sh0
- Потребител
-
- Кара: E91 335d, e46 330cd
Leudi написа:Аз пък ще ти препоръчам да не спираш цигарите, сериозно. Тия лафове, че цигарите били вредни ги разправят от политически и глобални съображения, не от здравословни. Единствения проблем на цигарите е че са адски скъпи, но и за това си има трикове (всеки знае циганките от пазара).
Иначе не виждам никакви здравословни минуси от цигарите, а само плюсове. Все пак ще откажеш цигарите и като заместител ще започнеш с кока-кола примерно, която е в пъти по-вредна. По селата има пенсионери на по 90 години, които цял живот пушат и нищо им няма. Аз пуша от 12 годишен и за нищо на света не бих ги спрял.
Има и нещо друго- като излезете в компания сте в сепарето примерно 10 човека с цигара и вие без, обаче от цигарите на другите си поемате пак дима. Това е пасивното пушене и реално ви вреди много повече отколкото ако си пушите сами по една цигарка.
Та поне като ще ми се хвалите че не пушите ограничавайте и пасивното пушене, иначе кел файда.
Пък и непушачите изглеждате някак си натруфено- "ето видите ли всички пушат, а аз съм специален и няма да запаля". Поне по мои наблюдения непушачите се отделят от компанията и не могат да станат лидери на групата.
Все едно на автогонки да дойде човек без книжка. Еми може да кара, но не е същото.
Аз пък ще ти препоръчам да си направиш разходка до Испания и да посетиш някоя комуна...
Цигарите пречат адски много.. спортувам и ми трябва въздух, издържливост, бързина, които цигарите ти отнемат.
Освен това се изнервях, държах се дори агресивно понякога, като не пушех...
Отделно че 1 кутия = 2 литра бензин

Общо взето за спирането на тия боклуци трябват воля, разнообразие, ангажираност, спорт,за да нямате време да мислите за цигара.. да си внушите че можете, че не ви трябват и ще има ефект. :}}
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
01.01.2004 беше последната, само инат и то доста, от тогава пуша пасивно, но псувам активно хора, които с треперещи ръчички вадят поредната златна цигарка от кутията, които ходят като призраци по нощите до денонощния магазин, които се правят на велики пред бебета, и малки деца, и мноооооого други.
Не знам дали са вредни, след поредните три кутии сутрин драйфах нещо черно, може и да е от бирата

Не е лесно, но УСПЕХ
Не знам дали са вредни, след поредните три кутии сутрин драйфах нещо черно, може и да е от бирата

Не е лесно, но УСПЕХ

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
+ са много..трябва да ги спрещ ,та да разбере6.... разликата...
и два савета от мен:
ако можеш...откажи ги постепенно-рязкото спиране е щок за тялото ти...
/при мене бе6е така,а ине сам опри мене/
2. воляяяяяяяяяяяя
п.с. никои не е споменал,но има голяма разлика в секса.....

и два савета от мен:
ако можеш...откажи ги постепенно-рязкото спиране е щок за тялото ти...
/при мене бе6е така,а ине сам опри мене/
2. воляяяяяяяяяяяя
п.с. никои не е споменал,но има голяма разлика в секса.....

- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Хората които са успели да спрат цигарите, които познавам(в това число и аз) е ставало само с воля. Трябва наистина да си решил/а да ихвърлиш тази отрова от живота си. Трябва да го решиш сериозно и да си държиш на думата.
Всички други, които се опитват с разни заместители или намаляване според мен са безхарактерни хора, които чакат някои или нещо да ги "оправи". Това е поредния случаи, в които е по-лесно да прехвърлиш вината на някакъв продукт, вместо да се смееш на себе си колко ти е слаба волята.
Всички други, които се опитват с разни заместители или намаляване според мен са безхарактерни хора, които чакат някои или нещо да ги "оправи". Това е поредния случаи, в които е по-лесно да прехвърлиш вината на някакъв продукт, вместо да се смееш на себе си колко ти е слаба волята.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
vld написа:A тия електронните каква глупост са![]()
Пробвах нема такава смрад, като си дръпна и направо ми се доповръща![]()
Аз ги спрях точно с електронна цигара преди 1 година.
Иначе доста хора са недоволни от ел-цигарите , но на мен лично ми помогна адски много. Първите 2 седмици е най-тежко.
Пуша от 9 клас и доста сериозно се бях пристрастил , но сега дори като си дръпна не ме кефи, незнам с какъв акъл съм ги започнал цигарите на времето
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз преди 6 годинки приллючих с тази цигарена драма, след почти седмица на легло станах и си викам ей ся едно кафенце с една цигарка(синьо виктори) как ше си дойдат на мястото, но след първото опъване от цигарата така ми се омота тиквата че хвърлих цигарата след нея кутията и казах край! От тогава до сега съм качил 20 кила и се чуствам страхотно а към цигарите имам голяма нетърпимост дано е постоянна 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
smg написа:Хората които са успели да спрат цигарите, които познавам(в това число и аз) е ставало само с воля. Трябва наистина да си решил/а да изхвърлиш тази отрова от живота си. Трябва да го решиш сериозно и да си държиш на думата.
+1

- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Трабва воля!Един ден по обяд ми свърши кутията и си казах това беше,отказвам цигарите.Всички си мислиха че се базикам като обикновенно и се смееха но вече 5 месеца не пуша.Трудни са първите 2/3 месеца после се посвиква,но още ми се пуши.
Постоянно си повтарям щом издържах до сега ще мога и за напред,това ми помага най много да не запаля!
Постоянно си повтарям щом издържах до сега ще мога и за напред,това ми помага най много да не запаля!

Bimmer_E36 написа:Трабва воля!Един ден по обяд ми свърши кутията и си казах това беше,отказвам цигарите.Всички си мислиха че се базикам като обикновенно и се смееха но вече 5 месеца не пуша.Трудни са първите 2/3 месеца после се посвиква,но още ми се пуши.
И мислиш ли, че това е нормалния начин, да не пyшиш, а да ти се пyши? Ми за мен ти се изчмъчваш два пъти повече! И защо всичко това, заради едната воля?.. Не е ли по лесно да се оттърсиш психически от цигарите и се кеф да не пyшиш

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
казваш и ги спираш ,аз така направих а и в крайна сметка пари на вятъра. Успех 

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4