естествен камък - откъде
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
естествен камък - откъде
правя лек ремонт у нас. искам да налепя на едната стена естествен камък (не изкуствен!) някой правил ли е наскоро такова чудо? има ли представа откъде в София да купя и как вървят цените на кв.м.?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Re: естествен камък - откъде
Eдна позната се занимава с такова нещо с мъжа си, знам, че вкарват дори камъни. Такива по-интересните. Намират се горе на околовръстното до А2 автокъщата, между Симеоновско и Дракалевци. Но тел. нямам да ти кажа, не са ми кой знае колко близки, но ако искаш ще и поискам.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да,на околовръстното има истински камъни за декорация,макар аз в нас съм си сложил изкувствен ли не знам как се води и стана добре, мога да снимам и да видиш за какво става въпрос.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
my mods:
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
на симеоновско има като отиваш от ловния парк нагоре към околовръстното по средата между светофара до зоологическата и А2. тва е преди хотел Брод от дясната страна. след улица екатерина ненчева. на самият булевард е склада.
не винаги има всички видове ,но може да попиташ и да ти докарат .
цената на начупени парчета гнайс -точно за редене на стена беше 5лв на ред върху пале! на едно пале има около 30 реда -демек палето е 150лв
за една стена около 3/2,7м ми отидоха 2 палета, но щото пробирах да са еднакви на цвят и вид. иначе 1 пале стига. реди се на височини от по 30-50см и оставяш да втвърди ,защото иначе може да ти се изсипе в краката на края! за около 5 дни я направих цялата стена! дебелината на парчетата е около 4-5см.
не винаги има всички видове ,но може да попиташ и да ти докарат .
цената на начупени парчета гнайс -точно за редене на стена беше 5лв на ред върху пале! на едно пале има около 30 реда -демек палето е 150лв
за една стена около 3/2,7м ми отидоха 2 палета, но щото пробирах да са еднакви на цвят и вид. иначе 1 пале стига. реди се на височини от по 30-50см и оставяш да втвърди ,защото иначе може да ти се изсипе в краката на края! за около 5 дни я направих цялата стена! дебелината на парчетата е около 4-5см.
6 мнения
• Страница 1 от 1