М3 / М5 / 6-та серия под наем
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
М3 / М5 / 6-та серия под наем
Колеги, накратко: приятелката ми завършва тази година
Години наред я возя в моето е36 328 и тя много се кефи, но аз все си я увещавам, че един ден ще седнем в истинско бмв с много, ама много коне
. Баловете идват и аз реших да и направя подарък ( както и на себе си разбира се ). Търся да наема бързичка кола, разбира се с притежателя и, който ще си я кара, за няколко часа колкото да минат празненствата, крясъците и т.н Търся М3 е46/е90, М5 е60, и която и да е от 6 - та серия. Много ще бъда благодарен ако някой има познати, приятели, знае къде дават такива коли под наем ( СОФИЯ ) и въобще нещо, което може да ми помогне. Оферти и предложения очаквам на 0899336900 или на ЛС
Предварително се извинявам ако не съм пуснал темата в правилния раздел. Моля модераторите да я преместят ако е необходимо

Предварително се извинявам ако не съм пуснал темата в правилния раздел. Моля модераторите да я преместят ако е необходимо
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: М3 / М5 / 6-та серия под наем
ТРАКТОР има Е60 М5, добро сърце и обича младите абитюрентки

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
и хора с М3-ки има, а гаранция всички харесват абитуриентки- все ще се намери превоз 

Мерси Kroki, ще потърся въпросния колега, дано се смили. То има още доста време, но аз обичам да си организирам нещата по от рано
Междувременно ще си търся и М3

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
paf написа:Колеги, накратко: приятелката ми завършва тази годинаГодини наред я возя в моето е36 328 и тя много се кефи, но аз все си я увещавам, че един ден ще седнем в истинско бмв с много, ама много коне
. Баловете идват и аз реших да и направя подарък ( както и на себе си разбира се ). Търся да наема бързичка кола, разбира се с притежателя и, който ще си я кара, за няколко часа колкото да минат празненствата, крясъците и т.н Търся М3 е46/е90, М5 е60, и която и да е от 6 - та серия. Много ще бъда благодарен ако някой има познати, приятели, знае къде дават такива коли под наем ( СОФИЯ ) и въобще нещо, което може да ми помогне. Оферти и предложения очаквам на 0899336900 или на ЛС
Ам че колега Е36 328i си е едно много истинско БМВ. Но както и да е...

Иначе звънни на Тони - http://www.tonnyrent-a-car.com/bulgarian/contact.php
Все ще измисли някоя "лимузина"

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Аз мога да предложа едно е60 изглеждащо като м5
И то за абитурентки, който иска да пише.

И то за абитурентки, който иска да пише.
7 мнения
• Страница 1 от 1