Пушите ли още ?
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
никога не съм пушил и никога няма да пропуша
един от многото пороци, и една от многото глупости които съм успял да избегна в краткия си животец, за разлика от доста други
преди да вдигнат цените на цигарите спетявах около 500лв. годишно от цигари, а сега спестявам по над 1000лв.... а ако вдигнат цените още 2х напрао ще стана милионер
П.С. най-гадното обаче е че всички пушачи казват "ебал съм му майката който е около мене ще се съобразява, не ми пука" и т.н.
и в един момент се случва така че в една компания от 10 човека 9 не пушат ама се ходи само по задимени места заради един единствен човек и заради зависимостта му от цигарите и слабостта му щот разбираш ли начи той горкия жив да го оплачеш толкоз му е гадно и толкоз е слаб и така му се пуши и така не може без цигари че 9 човека правят жертва може би доста по-трудна и голяма за да му угодят... ма кво да прави такъв е живота явно....
а ние нали сме търпеливи... и в един момент се оказва че на човек който не е изпушил и една цигара през живота си белия му дроб е станал на лайна... и никой не може да му го върне....

преди да вдигнат цените на цигарите спетявах около 500лв. годишно от цигари, а сега спестявам по над 1000лв.... а ако вдигнат цените още 2х напрао ще стана милионер

П.С. най-гадното обаче е че всички пушачи казват "ебал съм му майката който е около мене ще се съобразява, не ми пука" и т.н.
и в един момент се случва така че в една компания от 10 човека 9 не пушат ама се ходи само по задимени места заради един единствен човек и заради зависимостта му от цигарите и слабостта му щот разбираш ли начи той горкия жив да го оплачеш толкоз му е гадно и толкоз е слаб и така му се пуши и така не може без цигари че 9 човека правят жертва може би доста по-трудна и голяма за да му угодят... ма кво да прави такъв е живота явно....
а ние нали сме търпеливи... и в един момент се оказва че на човек който не е изпушил и една цигара през живота си белия му дроб е станал на лайна... и никой не може да му го върне....

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
DEFLEPPARD написа:... и в един момент се оказва че на човек който не е изпушил и една цигара през живота си белия му дроб е станал на лайна... и никой не може да му го върне....![]()
Е това е най-гадното нещо- не пушиш и умираш от рак на белите дробове.... Аз затова и си пуша де- поне да знам от какво ще умра един ден... Но вдигнат ли още цигарите ги спирам. Аз така казах и тоя път, ама айде от мен да мине- не ги спрях...
пуша яко едно време като бяха ефтини цигарите пушех по 2-3 кутий щото съм кисел газар
сега като станаха 2.60лв пуша само по 2 кутий 5.20 секи ден като отче наш .. ама такава е тя ..
немам кола немам жена немам деца нема за кой да мисла
пук и не мисла да живея до 100 години
сега като станаха 2.60лв пуша само по 2 кутий 5.20 секи ден като отче наш .. ама такава е тя ..
немам кола немам жена немам деца нема за кой да мисла

пук и не мисла да живея до 100 години
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
DEFLEPPARD написа:в една компания от 10 човека 9 не пушат
Това е невъзможно поне в БГ. Виж обратния вариант - 9 пушат, а един е въздържател е по-верятен

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
X-citer написа:DEFLEPPARD написа:в една компания от 10 човека 9 не пушат
Това е невъзможно поне в БГ. Виж обратния вариант - 9 пушат, а един е въздържател е по-верятен

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Все още не сам мислил по въпроса, ама определено ме блазни идеята кинтите за цигари да го оращам в бензин
, ма тва ще е като ми върнат книжката за сега ше си пуша !!!

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
година и половина от както ги отказах пущините и не съм палил .. след 10 годишен стаж по кутийка на ден средно .. сега ми е много по добре ,а спестения разход определено се усеща и с кеф си ги давам по колата за някое ремонтче или бензинец .. 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Аз никога не съм пушил,но баща ми пуши като за мен и него.Поне обеща,че ако земе 520-ка ще спре

ТДС - Турбо Див Селянин
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4