Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Re: Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:

Мнение от Christoff » 21 Апр 2011, 20:33

112
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 21 Апр 2011, 20:37

Преди имаше подобна тема и излезе, че всички биха спрели и обадили на ченгетата. :mhihi:
Друг въпрос, че на живо нещата стоят корено различни.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 21 Апр 2011, 21:25

Ми според нашето куцо законодателство, със сигурност ще си отнесеш некоя условна присъда 1-3 години. И после като тръгнеш да си търсиш работа, в свидетелството ти за съдимост, ще пише - осъждан (ходи се обяснявай после, че нямаш сестра нали ) .
От друга страна, ако си биеш камшика, но по някаква минимална теоритична вероятност те хванат, пак ще ти лепнат 1-3 години условно. Емииии ....... какъв е смисъла да звъниш на 112 ? :dunno:
Не Мы такие, Жизнь такая

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 21 Апр 2011, 21:49

за да не тежи на съвестта ми ще се обадя на 112 ако съм виновен да си понеса последствията... и при двата случая виновен или не не бих избягал...но в такива моменти не се знае как ще реагира човек...сега пред пц-то е лесно ама недай боже да се случи нз сигурно ще си изям ноктите :shock:
:)

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 21 Апр 2011, 22:08

Един мои доста заможен тогава (преди 5,6 години) познат, му се случи горе долу същата случка, избяга...3 км по-надоло го спряха, оказа се че след удара е спукал радиатора.....сега работи цяла седмица за да си плати тока и едвам едвам издържа себе си и семейството си. :nono:
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 21 Апр 2011, 22:22

Tоя форум почва да ме плаши :confused: .Първо "Как се маха кръв от боята?",а сега това....
Първо се моля никой да не изпада в подобна ситуация.Никога.Не ми се мисли какво бих направил в такава ситуация и как бих се чувствал след това,но съм убеден,че под действието на адреналина и паниката бих запалил гумите,както и много други.Сега може да си обмисляме "Ако избягам и не ме хванат......Ако избягам и ме хванат.....Ако извикам полиция......",но на място и на момента никой няма да има време и координация за такива мисли.Решението ще дойде за 1 секунда и ще е окончателно,без мислене и чудене.
И после "Знам какво направи миналото лято" :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///М

Мнение от ///M fanatik » 21 Апр 2011, 23:16

Вариант е и ако няма щети по колата,да се обадиш на 112 и да кажеш,че си го намерил така... :confused: :shock:
Are you /// M enough ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 22 Апр 2011, 0:06

по новините един ден казват, че се издирва някъв блъснал човек и избягал. друг ден четем - как да изтрия кръв от боя?, трети ден как блъскам човек и никой да не разбере?....

кво ни става, бе хора??? :shock:

по темата: не дай си боже да се случва. но тогава стават неща, които са първични и по-късно обмислени може и да са неразумни. внимавайте, че луди всекакви и това си е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 22 Апр 2011, 0:14

trance4life написа:за да не тежи на съвестта ми ще се обадя на 112 ако съм виновен да си понеса последствията... и при двата случая виновен или не не бих избягал...но в такива моменти не се знае как ще реагира човек...сега пред пц-то е лесно ама недай боже да се случи нз сигурно ще си изям ноктите :shock:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 22 Апр 2011, 0:18

веднага ще му направя кардио-пулмонална ресусцитация и ще се обадя на колегите от бърза помощ. Като дойдат ще кажа че съм колега и съм направил всичко по силите си да спася човека. Демек връзвам си гащите пред кукуте :conf:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 22 Апр 2011, 0:31

ineedmoney написа:веднага ще му направя кардио-пулмонална ресусцитация и ще се обадя на колегите от бърза помощ. Като дойдат ще кажа че съм колега и съм направил всичко по силите си да спася човека. Демек връзвам си гащите пред кукуте :conf:

В затвора не знам дали ще останеш с вързани гащи :paranoid:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Апр 2011, 0:32

играно...!
въпреки ,че сценарият беше по-различен. имайте впредвид, че трябва да звъннете от вашият телефон. независимо ,че след премятането в дърветата ,за да избегнете пешеходеца вашият е някъде из колата,гората или стъклата си го намерете и звънете от него....! това се оказа една от грешките ми....другата е ,да се качите задължително с пешеходеца в линейката ,въпреки ,че вие сте по-пострадал от него - не чакайте друга линейка ,каквото и да ви говорят полицаите ,че трябва да останете на местопроизшествието....

иначе се оказва ,че понякога има и законодателство ,та не гледайте толкова черногледо...! яд си е ,зор е ,но не винаги ядете дървото до край....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Мнение от mercrullz » 22 Апр 2011, 0:40

в форума - всички добри самаряни и примерни граждани...готови да поемат последствията и да им разпорат задника в панделата.
в реалноста - всички тръгват с мръсна гас треперейки и оглеждайки се на 100 посоки.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 22 Апр 2011, 1:36

по добре да се звънне на :cop: , а не после да не мога да заспивам и такива да тежи на съвеста ми :confused: дай боже нико му да е в такава ситуация :|
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата