Какво БМВ карате и защо избрахте този модел?
Модератор: Общи модератори
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
 www.avto-bg.eu
 www.recipes.free.bg
 www.kotaracite.com
Е36
1-Взехме го от приятел.
2-Откраднаха ни колата от паркинг в София и гледахме нещо евтино, докато не ни дадат парите от застраховката .
 .
3-Имали сме БМВ Е30 доста време и знаем(семейството ми и аз), че тази марка е една от най-добрите. За кола на 23 години, която вдигаше 180, както по книжка, без да се раздрънка каквото и да било и без да се усети... какво друго да изберем ?
 ?
Само разходът е проблем, но не чак толкова голям .
 .

1-Взехме го от приятел.
2-Откраднаха ни колата от паркинг в София и гледахме нещо евтино, докато не ни дадат парите от застраховката
 .
 .
3-Имали сме БМВ Е30 доста време и знаем(семейството ми и аз), че тази марка е една от най-добрите. За кола на 23 години, която вдигаше 180, както по книжка, без да се раздрънка каквото и да било и без да се усети... какво друго да изберем
 ?
 ?
Само разходът е проблем, но не чак толкова голям
 .
 .- liort
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Kарам Е36 316 малко ми е слабо . Ама като за първа кола е добре. 
Купе задължително , защото сам луд по купетат . Иска ми се по якичко , но за сега и на това съм доволен . От гледна точка на двигател говоря .Забравих да кажа , че е и на ГАЗ ама така я докараха, от чужбината
			Купе задължително , защото сам луд по купетат . Иска ми се по якичко , но за сега и на това съм доволен . От гледна точка на двигател говоря .Забравих да кажа , че е и на ГАЗ ама така я докараха, от чужбината

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
		-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
- 

Нищо лично, но на тея газови, ако не са точкови инжекциони, единствения им плюс са нищожните вредни емисии.
  Нищо лично, но на тея газови, ако не са точкови инжекциони, единствения им плюс са нищожните вредни емисии.Дай 102% от себе си! Винаги...
		- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
- 

- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
6 цилиндъра защото съм гъзар
е 30 защото съм спортен гъзар
кабрио защото слънцето е част от гъзарията
бмв защото знам че съм гъзар
			е 30 защото съм спортен гъзар
кабрио защото слънцето е част от гъзарията
бмв защото знам че съм гъзар

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- michev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
имах първо Е12, след това Е21, после Е28, а сега Е36, но винаги съм искал Е30, но просто не открих перфектно такова. Дори и сега съм страшно изкушен точно от Е30 въпреки наличното Е36 и понякога изкушен от старата мечта се замислям за стъпка назад, та ако се появя по форумите с оферта за бартер не се чудете. А лично за мен последните истински BMW са Е30, и дори по-скоро Е21.

Още на сватбата на брат ми 88г. той се вози с Е21 320i. Тогава това си беше лукс. От тогава марката ма кефи. Минаха 10 години и работех на паркинг с невероятни автомобили. Карах какво ли не, но най ми допадаха Баварките, особено след карането на едно Е34 540, а още нямах книжка.  . 2001г. обикалях с целта да си купя Passat, а се прибрах с Е30 316i М40(ама и хич си не разбирах, просто се влюбих). Имаше и Е36 ама два пъти по-скъпи, а това не можех да си го позволя. Вече 4,5 години го карам и въобще не съжалявам. Добре, че е брат'чеда от Кубратово, та да го праи от време на време.
 . 2001г. обикалях с целта да си купя Passat, а се прибрах с Е30 316i М40(ама и хич си не разбирах, просто се влюбих). Имаше и Е36 ама два пъти по-скъпи, а това не можех да си го позволя. Вече 4,5 години го карам и въобще не съжалявам. Добре, че е брат'чеда от Кубратово, та да го праи от време на време.  

Следващото ми МПС ще е 5-ца, не знам к'ва, зависи от финансовото ми състояние.

. 2001г. обикалях с целта да си купя Passat, а се прибрах с Е30 316i М40(ама и хич си не разбирах, просто се влюбих). Имаше и Е36 ама два пъти по-скъпи, а това не можех да си го позволя. Вече 4,5 години го карам и въобще не съжалявам. Добре, че е брат'чеда от Кубратово, та да го праи от време на време.

Следващото ми МПС ще е 5-ца, не знам к'ва, зависи от финансовото ми състояние.
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
- 

Аз карам едно служебно 330 xi. Преди карах Ford Crown Victoria' 90. Сега много, много не я ползвам, щото много трудно се паркира 

- ///Milen_bmw
- Drinker
- 

- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- BMW lover
- Любовника
- 

- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Cobra ми се струва че хич не е в час и хич не знае какво да кара   

Избора ти е адски подходящ, имаики в предвид условията за шофиране, които ни предлага страната

Избора ти е адски подходящ, имаики в предвид условията за шофиране, които ни предлага страната

- П И Л Е Н Ц Е
- Потребител
- 

- Кара: Е46 320
баща ми ми я купи за рожденния ден.
тои знаеше че ми се кара бмв но явно беше че аз разбирам повече от него защото когато го попитах колко цилиндъра е тои вдигна рамене.
исках да е с 6,но и сега съм горда

тои знаеше че ми се кара бмв но явно беше че аз разбирам повече от него защото когато го попитах колко цилиндъра е тои вдигна рамене.
исках да е с 6,но и сега съм горда