Търся кола за сватба
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Търся кола за сватба
Колеги, сестра ми се омъжва на 21 май тази година и ми се ще да и намеря някоя сносна кола за този ден. Изисквания почти няма - да е някоя по - нова и лъскава, без значение модел,мотор, цвят, джип или лека. Колата ще е нужна само от 15 до 19 часа. Маршрута е от хотел "Силвър хаус" на Симеоновско шосе до Света Неделя и обратно. Разбира се за предпочитане е колата да е БМВ, но приемам предложения за всякакви марки.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Re: Търся кола за сватба
Всичко вече е уредено - само колата остана. Не че не може и с мойта да се отиде, но ми се ще да е по-лачена колата!
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Еми на събора си харесваш някоя лачена кола,изчакваш собственика,пазариш го и ето ти кола по твой избор.

zzuzi написа:Еми на събора си харесваш някоя лачена кола,изчакваш собственика,пазариш го и ето ти кола по твой избор.
Нали не мислеш че на събора ще обикалям колите и ще издирвам собствениците! Написъл съм за кога, за къде и за колко време ми трябва. Който има какво да предложи просто да пише

- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
да се наредя и аз освен.... 

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
9 мнения
• Страница 1 от 1