Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Чисто теоретично да приемем, че може да се сблъскате с това:
///M Power написа:А ако цялата случка е на магистралата ? Кой е виновен ?
Като цяло сценарият е тъп

Какво ще направите ако убиете човек?

Това не можеш да го предвидиш и да се подготвиш

Просто е добре да

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ми аре да съм на различното мнение
измествам го в горичката и с чиста съвест продължавам нататък...
Супер тема нема що
измествам го в горичката и с чиста съвест продължавам нататък...
Супер тема нема що
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
SKISA написа:vld написа:СКИСА ако няма умрял е друго има варианти, но при наличие на жертва вината винаги е в шофьора на колата, ако ще и умрелия само да се е подпрял на нея в следствие на това да са му омекнали капачките и да е паднал и да си е разбил главата в бордюра, пак шофьора го отнася.
......
Който не си знае правата, и не иска да се бори за тях, при такава случка, при която пешеходец е виновен, шофъора го отнася да.Иначе...

Нека погледнем реално, макар че това за сега е само тема за размисъл....ако се случи на някой, слизаш, гледаш нещата седят така:
1. Човечеца е тотално мъртав (да кажем мозък по асфалта и липса на глава върху раменете)
2. Гледаш на колата ти и няма нищо (примерно драснат капак и счупен мигач, които даже имаш, същият цвят и са чакали подмяна заради забележки върху наличните).
3. Няма никакви свидетели на километри от инцидента.
4. Оказал си първа помощ! В случая и гореописаните от мен травми....съединил си главата към тялото и си се опитал някак си да го съживиш...безуспешно.
5. Абсолютно невинен си, карал си според закона, внимавал си, всичко ти е изрядно, просто той ти е изкочил супер изненадващо, докоснал си го само, той е паднал на мутиката която е носел от нивата и си е отсекал главата...
6. На 24-5 години си, с горе долу някакво бъдеще, положение, мечти, любими хора който зависят от теб.
7. Човека е на преклонна възраст, примерно (те обичат да правят такива номера и рядко имат реакцийте и концентрацията да избегнат такива ситуации), привършва така или иначе земният си живот...
При тези обстоятелсва, няма да остана там и да чакам полиция, просто дори някак си да не ме изкарат виновен, си е ходене по мъките за много дълъг период от време, много загуби и вероятно стремително разрушаване на живота ми в последствие. Нито ще го върна към живот, нито по какъвто и да е начин няма да го върна на близките му, както и няма да ми стане по-леко че съм отнел човешки живот, само единствено ще съсипя моя и на тези около мен. Но това само и единствено при гореописаните неща, ако има и процент шанс да живее, не мърдам от там!
1. Човечеца е тотално мъртав (да кажем мозък по асфалта и липса на глава върху раменете)
2. Гледаш на колата ти и няма нищо (примерно драснат капак и счупен мигач, които даже имаш, същият цвят и са чакали подмяна заради забележки върху наличните).
3. Няма никакви свидетели на километри от инцидента.
4. Оказал си първа помощ! В случая и гореописаните от мен травми....съединил си главата към тялото и си се опитал някак си да го съживиш...безуспешно.
5. Абсолютно невинен си, карал си според закона, внимавал си, всичко ти е изрядно, просто той ти е изкочил супер изненадващо, докоснал си го само, той е паднал на мутиката която е носел от нивата и си е отсекал главата...
6. На 24-5 години си, с горе долу някакво бъдеще, положение, мечти, любими хора който зависят от теб.
7. Човека е на преклонна възраст, примерно (те обичат да правят такива номера и рядко имат реакцийте и концентрацията да избегнат такива ситуации), привършва така или иначе земният си живот...
При тези обстоятелсва, няма да остана там и да чакам полиция, просто дори някак си да не ме изкарат виновен, си е ходене по мъките за много дълъг период от време, много загуби и вероятно стремително разрушаване на живота ми в последствие. Нито ще го върна към живот, нито по какъвто и да е начин няма да го върна на близките му, както и няма да ми стане по-леко че съм отнел човешки живот, само единствено ще съсипя моя и на тези около мен. Но това само и единствено при гореописаните неща, ако има и процент шанс да живее, не мърдам от там!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
тел.-112 , неми се иска да ме съдят по 2-3 члена.Дори и най-лошото да сее случило за мен има смекчаващи обстоятелства че до пристигане на БНМП ще направя всичко необходимо за оказване на 1 помощ и констатиране на смърт.Все пак съм в системата от 27-г. (Бягство и неоказване на 1 помощ)
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
колкото и тъпо да звучи ще избягам, аз съм си спазил всичко ограничения реагирал съм доколкото е възможно ... няа да лежа неговата грешка 

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
да изменим лееееко темата - ако удареният човек се окаже не човек, а мангал, как бихте постъпили тогава?

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Механджията написа:да изменим лееееко темата - ако удареният човек се окаже не човек, а мангал, как бихте постъпили тогава?![]()
![]()
К'во ти пука

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
Механджията написа:да изменим лееееко темата - ако удареният човек се окаже не човек, а мангал, как бихте постъпили тогава?![]()
![]()
спирачкиииииииииииии ... задна АСЦ офф 1-ва ...... и подгрявка на сликовете :Д
![]()
Бих го прегазил отново да съм 100% сигурен

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
Ееее ама сте расисти
Аз веднага бих се притекъл на помощ на горкия ром,даже ще го доубия да не се мъчи.И да не съм го ударил пак ще го доубия. 

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
То като взе така да се изменя по малко темата-
КОЛКО ОТ ВАС, ПИШЕЩИТЕ ТУК СА БИЛИ В ЗАТВОРА?
Я някой да земе да се замисли. Колко ли пъти ще погледне чаршафа, дали става за въже с примка, докато си бърше кървящият задник..
Затова кво ще стане е ясно, без значение кво е написано. И автора на темата го знае. Шофьора е виновен и ще лежи, със сигурност, ако има някво провинение преди това. За да не лежи или трябва да е наркобарон или депутат. Кофти тема.
КОЛКО ОТ ВАС, ПИШЕЩИТЕ ТУК СА БИЛИ В ЗАТВОРА?
Я някой да земе да се замисли. Колко ли пъти ще погледне чаршафа, дали става за въже с примка, докато си бърше кървящият задник..
Затова кво ще стане е ясно, без значение кво е написано. И автора на темата го знае. Шофьора е виновен и ще лежи, със сигурност, ако има някво провинение преди това. За да не лежи или трябва да е наркобарон или депутат. Кофти тема.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Колеги предварително моля да бъда извинен за черният си хумор...
Хмммм... зависи... ако е жена и е хубава "била"... докато е топла..... после в канавката и газ да ме няма...
Иначе подобно нещо почти ми се случи след като едно пиянде се блъсна в колата залитайки и скачайки от тротоара се челостра в шофйорската врата (разбирайте "удря" ме той
) спрях, видях че си е разбил главата не разбрах в врата или като вече беше паднал, викнах си полиция линейка .... писах обяснения имаше си свидетели и се подписаха, че е станало както аз съм написал. След това няколко пъти да пиша обяснения защото онзи беше решил да ме съди веселба дето се вика де 
Аз викам - ползвай жокер - Обади се на приятел не е редно само вие да се забавлявате ...
Хмммм... зависи... ако е жена и е хубава "била"... докато е топла..... после в канавката и газ да ме няма...
Иначе подобно нещо почти ми се случи след като едно пиянде се блъсна в колата залитайки и скачайки от тротоара се челостра в шофйорската врата (разбирайте "удря" ме той

Ma7e4k0 написа:Механджията написа:да изменим лееееко темата - ако удареният човек се окаже не човек, а мангал, как бихте постъпили тогава?![]()
![]()
Бих го прегазил отново да съм 100% сигурен![]()
![]()
Аз викам - ползвай жокер - Обади се на приятел не е редно само вие да се забавлявате ...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Ако е 100% мъртъв, и 200% няма свидетели и не съм виновен изчезвам. Наистина няма смисъл да се поема вината(особенно след като пиян убиец е с условна присъда и си кара на воля в москва).
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4