Бракът - за или против ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Re: Бракът - за или против ?
bam-bam написа:интересно ми е какво мислите по въпроса че мен само ми дават зор .. и се чудя ко да прая ама все още одържам фронта
Ако решиш звънни за един пред брачен договор да не те боли глава после

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Ако смяташ,че си открил правилния човек-защо не

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: Бракът - за или против ?
bam-bam написа:интересно ми е какво мислите по въпроса че мен само ми дават зор .. и се чудя ко да прая ама все още одържам фронта
Ако след като се ожениш си намериш занимание и пускаш по-малко глупости съм с две ръце ЗА брака

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Turboman написа: Ще се оженя в момента когато излезна на дискотека и не мога да забия нищо,явно тогава ще ми е дошло вренето

това ми хареса батка
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Kakто вече казах съм ЗА брака , но искам да обърна внимание на думите казани от колегата денко, за това че е безмислено да се жени човек , като межел да живее с нея и още повече да изгради семейство
Та в този контекст да те питам , брат , ти как би се почувствал, да живеете заедно с твоята избранница, да ви се роди детенце /дай боже всеки му
/ и в един ден да се скарате.
Смятам знаеш при кой остава детето
То при женени хора , детето пак остава при МАМА, ада не говорим за противоположността
Така че мнението ми по въпроса е : ОК , живей си така без да се жениш, но роди ли ви се дете - СВАТБА
П.С. Запазвам правата си за лично мнение
П.С.2 А и като се замисли човек - Кое е най важната цел в живота му, поради коята се смята че е създаден - ПОКОЛЕНИЕТО

Та в този контекст да те питам , брат , ти как би се почувствал, да живеете заедно с твоята избранница, да ви се роди детенце /дай боже всеки му

Смятам знаеш при кой остава детето

То при женени хора , детето пак остава при МАМА, ада не говорим за противоположността

Така че мнението ми по въпроса е : ОК , живей си така без да се жениш, но роди ли ви се дете - СВАТБА

П.С. Запазвам правата си за лично мнение

П.С.2 А и като се замисли човек - Кое е най важната цел в живота му, поради коята се смята че е създаден - ПОКОЛЕНИЕТО

- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
denko написа:са кой кво разбрал ко чул![]()
важното е да има разбирателство нали колега![]()
аз не карал колело ма карам голф той гори колкото едно колело 1 фафла на 100 километра![]()
кулега са сакам да ми обисниш кво е брака ... пред кой даваш обет пред какво в името на какво и за кво се ей такива вапроси ...
а какво ми пречи да кажа на детето си че е извън брачно и не ти трябват много пари за да идеш в савета и да подпишеш
не бе майна,явно не си ме разбрал! Не става въпрос за даване на обет и така нататък...В БГ пред Христос,не знам си къде пред Алах,Буда...
Имам впредвид,че мъжа и жената се мъжат/женят от да речем 5-6000 години и това (според мен) след толкова много време е вече е генетично зададено(самото мъжене/женене,а не турсенето на партниор

Аз така ги разбирам нещата.
Може и да греша.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Против!
Ще ме прощават представителките на женския пол, но според мен
това е женска цел в голяма част от случаите продиктувана от материялното състояние на партньора!
Мъжката цел си е само секс
П.С. Интересна тема, но трябваше да е като анкета по добре

Ще ме прощават представителките на женския пол, но според мен
това е женска цел в голяма част от случаите продиктувана от материялното състояние на партньора!
Мъжката цел си е само секс

П.С. Интересна тема, но трябваше да е като анкета по добре

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
110% За!
Какво е това семейство ако не сте женени? Ако един мъж не е готов да се ожени за една жена, тогава какво вообще говориме за деца или семейство?
Какво е това семейство ако не сте женени? Ако един мъж не е готов да се ожени за една жена, тогава какво вообще говориме за деца или семейство?
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
PROSTAKA написа:ПРОТИВ
Един шибан подпис не е гаранция за щастлив семеен живот.
А липсата на подпис гаранция ли е за щастлив семеен живот тогава?
Ако размислиш малко по-дълбочко,ще се усетиш,че гаранция за щастие не може да ти даде абсолютно никой.А чрез подписа в съвета не се търсят гаранции и прочие,а с него признаваш еди коя си за своя законна съпруга,тя също.Така сте ангажирани един на друг пред закона.

Gentsa написа:PROSTAKA написа:ПРОТИВ
Един шибан подпис не е гаранция за щастлив семеен живот.
А липсата на подпис гаранция ли е за щастлив семеен живот тогава?
Ако размислиш малко по-дълбочко,ще се усетиш,че гаранция за щастие не може да ти даде абсолютно никой.А чрез подписа в съвета не се търсят гаранции и прочие,а с него признаваш еди коя си за своя законна съпруга,тя също.Така сте ангажирани един на друг пред закона.
Въпрос на вкус,нямам намерение да ангажирвам никой,което според мен е отнемане на личната свобода и не ме интересува шибаните им закони в тая шибана държава.Жената ще е отделна личност със собствено мислене и не мисля,че трябва да бъде залепена за мен с поксипол

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3