Кръгово и светофар...защо не
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Re: Кръгово и светофар...защо не
На сточна гара кръговото като има светофар, не става ли задръстване по Ситняково ?
Същото ще е и със слизащите от Цариградско, влизащите в кръговото от ГМ Димитров и Асен Йорданов...
Ставали са катастрофи там, но не помня някоя тежка, само брони и някой друг фар ...
Ако ще има светофар, трябва да е пуснат сутрин от 8.00 до 11.00 и вечер от 17.00 до 20.00. През останалото време трябва да мига жълто... Но ще видим какво стане... аз съм твърдо против светофар, колко от кръговите в Европа са със светофари?
Същото ще е и със слизащите от Цариградско, влизащите в кръговото от ГМ Димитров и Асен Йорданов...
Ставали са катастрофи там, но не помня някоя тежка, само брони и някой друг фар ...
Ако ще има светофар, трябва да е пуснат сутрин от 8.00 до 11.00 и вечер от 17.00 до 20.00. През останалото време трябва да мига жълто... Но ще видим какво стане... аз съм твърдо против светофар, колко от кръговите в Европа са със светофари?
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
рядко има кръгови там на толкова натоварени кръстовища
по-скоро из кварталчетата вместо да правят обикновено кръстовище завъртат едно кръгово с фонтан по средата
аз лично съм навит на светофара, поне да се опита, щото ми писна от олигофрени
със светофата ще се изравнят възможностите на карачите и возачите
ясно е, че задръстване ще си има отново, но идеята не е да изчезне трафика, а да се направи по-безопасен
всеки ден минавам по 10ина пъти по това кръгово
по-скоро из кварталчетата вместо да правят обикновено кръстовище завъртат едно кръгово с фонтан по средата
аз лично съм навит на светофара, поне да се опита, щото ми писна от олигофрени
със светофата ще се изравнят възможностите на карачите и возачите
ясно е, че задръстване ще си има отново, но идеята не е да изчезне трафика, а да се направи по-безопасен
всеки ден минавам по 10ина пъти по това кръгово
No bling at the Ring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
La4u написа:..., колко от кръговите в Европа са със светофари?
Във Варшава има поне 10-15 огромни кръстовища с кръгови, като има поне по 4 ленти и поне по 5 лъча които влизат в кръговото и всичките са със светофар

- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
ееее най после да сложат светофари на това кръгово......!!а съм се обадил на общината още миналата година
че ми беше писнало на това кръгово да важи правилото по-бързия печели.!!
аз със мойта малолитражка какво да кажа къде не мое да откине 

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
тва е любимото ми кръгово
никога не съм чакал повече от 2-3 мин на тва кръгово.. ама ся май ще се кисне доста повече...

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Аз пък никога не съм имал проблем на това кръстовище..
Нито ми е било толкова опасно, нито нищо. И преди като бях с 306-цата, дето трябваше да слизам да я бутам, не съм имал проблеми с включването в кръговото, разбира се без да съм създавал някакви кофти ситуации. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Мда, не е лошо да се сложи светофар... Повечето, които са в кръговото като те видят, че се опитваш да се включиш нарочно дават още толкова газ, за да не успееш. Но като съм с Паджерото навлизам смело и стой та гле'й как набиват спирачки и ни вопъл ни стон от клаксони
То горкото и без това е 100 коня на 2 тона, няма как иначе да се включиш човешки 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:Мда, не е лошо да се сложи светофар... Повечето, които са в кръговото като те видят, че се опитваш да се включиш нарочно дават още толкова газ, за да не успееш. Но като съм с Паджерото навлизам смело и стой та гле'й как набиват спирачки и ни вопъл ни стон от клаксониТо горкото и без това е 100 коня на 2 тона, няма как иначе да се включиш човешки
Е, мъжкар си, не може да ти се отрече.

И на мен не ми е било проблем никога включването, при това без да засичам никой, нз, може би аз съм късметлия, но и в най-натовареното време, винаги се намира подходящ момент да се включа, нито пък дават газ към мен да ме блъскат...
Иначе като гледам колко ПТПта стават, май наистина ще е по-безопасно със светофар заради минаващите за пръв път, макар, че ще чакам повече. Ако сте обърнали внимание повече от половината ПТПта там са с участието на автомобили с регистрация, различна от софийска.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
bmw'fan написа:
Е, мъжкар си, не може да ти се отрече.То и заради такива ги слагат де.
Може па да съм женкар де да знаиш

Лето две и седемнаесто.
- player123
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е91
Добре как неможете да се включите и чакате по 5 6 мин ? Как аз всеки път си влизам само вие неможете .. ако сложат светофари ще стане ебати хаоса ...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
bmw'fan написа:Nickelback написа:Мда, не е лошо да се сложи светофар... Повечето, които са в кръговото като те видят, че се опитваш да се включиш нарочно дават още толкова газ, за да не успееш. Но като съм с Паджерото навлизам смело и стой та гле'й как набиват спирачки и ни вопъл ни стон от клаксониТо горкото и без това е 100 коня на 2 тона, няма как иначе да се включиш човешки
И на мен не ми е било проблем никога включването, при това без да засичам никой, нз, може би аз съм късметлия, но и в най-натовареното време, винаги се намира подходящ момент да се включа, нито пък дават газ към мен да ме блъскат...
Иначе като гледам колко ПТПта стават, май наистина ще е по-безопасно със светофар заради минаващите за пръв път, макар, че ще чакам повече. Ако сте обърнали внимание повече от половината ПТПта там са с участието на автомобили с регистрация, различна от софийска.
Ти сигурно спиш вътре в кръгчето и броиш...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
player123 написа:Добре как неможете да се включите и чакате по 5 6 мин ? Как аз всеки път си влизам само вие неможете .. ако сложат светофари ще стане ебати хаоса ...
Ааа, колега, ис-ката си върви как няма да се включиш лесно. Аз преди имах ис-ка и като минавах от там дори оставаше време за красиво поднасяне там

Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:bmw'fan написа:
Може па да съм женкар де да знаишНали това ти разправям, че нарочно дават газ и със светофар ще е по-добре. Не знам защо се заяждаш като ти казвам каква е реалната ситуация
Ма си прав регистрацията ше да е решаваща, дам...
![]()
Не се заяждам, ама ти засичаш Пенка, тя за да не те удари засича Генка и се блъскат заради теб. Че и Пенка сигурно е некадърна ясно, ама ти си виновен повече. Както писах, щом аз мога да се включа без да засичам (минавам от там след работа) и без да чакам 5-6 мин, що пък ти да не можеш? Толкоз ли по-кадърен съм от теб?
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Само времето и светофарите ще покажат дали има ефект...
Но ще е глупаво в 10 вечерта да киснеш на светофара, като няма кьорава кола в кръговото
Но ще е глупаво в 10 вечерта да киснеш на светофара, като няма кьорава кола в кръговото
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
klintan66 написа:Ти сигурно спиш вътре в кръгчето и броиш...
Не, като карам, колата я чувствам все едно ходя - във всеки един момент знам къде какво се случва около мен, просто си ползвам огледалат по предназначение - да не повярваш...
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3