Върнете софийското жителство ,София се препълни!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
Върнете софийското жителство ,София се препълни!
Изглежда цяла България живее в София,не може ли нещо да се направи по въпроса,няма работни места в столицата ,задръствания,няма място за хората в градския транспорт и ми писна да слушам,"ко мъ напрай въ чуек" "е оти да не седнем" и такива изрази,Във Фейсбук има група "Върнете Софийското жителство" нека се обединим и да направим София приятна за живеене, както беше през последните 3 дни
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
- Alpina_fanatic
-
-
Re: Върнете софийското жителство ,София се препълни!
Ха ха ха
Не казваш какви са причините "цяла България да живее в София", а само какви са последиците

Не казваш какви са причините "цяла България да живее в София", а само какви са последиците

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Към автора на темата : колкото ми е трудно да разбирам изрази като "оти да не седнем", толкова ми е трудно и да ти чета мнението.
Нищо лично.
Нищо лично.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Поредния смешко плаче
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Красимир! написа:Към автора на темата : колкото ми е трудно да разбирам изрази като "оти да не седнем", толкова ми е трудно и да ти чета мнението.
Нищо лично.
ти пък не си ли свикнал да четеш изречения дълги по 7-10 реда

================================================
Я да обсъдим к'во ще се получи ако желанието на автора се осъществи един ден и в софия останат само софиянците и другите си отидат по родните места...
Аз залагам на следното положение:
Кратка версия- е*а ви се мамата като си отидат селяните на село и останете само софиянците...
Подробна версия- е*а ви се мамата по всички параграфи като си отидат селяните на село и останете само софиянците...
Ако държите мога и да ви обясня що, ама нали сте софиянци и сте умни глави, все ще се сетите и сами...
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
явно мислим различно,за мен последните 3 дни бяха супер.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Колега ако всички "селяни" напуснат София тогава градът ще опустее.
Иначе аз нямам против хората само дето понякога ми липсва опция да включа субтитри ама и с това се свиква.
А иначе за работата... абе до акъл е не е до произход.
И за задръстванията, все пак смятам че е нещо нормално в такъв град с таква население да има задръствания.
И накрая (понеже аз съм си кореняк от Софето
) не смятам че софиянци сме по култирни на улицата, в парка и в къщите си за да са ни проблема другите.
И все пак да сложа точката - доката има деление на от София, от Пловдив, Варна, Бургас и т.н. ще продължавам да мисля, че си е по-хубаво да си от село поне тогава ти казват селянин и товае, не те питат, ама от кое точно село и в кой край!
Поздрави и стига комплекси с това жителство.
Иначе аз нямам против хората само дето понякога ми липсва опция да включа субтитри ама и с това се свиква.
А иначе за работата... абе до акъл е не е до произход.
И за задръстванията, все пак смятам че е нещо нормално в такъв град с таква население да има задръствания.
И накрая (понеже аз съм си кореняк от Софето

И все пак да сложа точката - доката има деление на от София, от Пловдив, Варна, Бургас и т.н. ще продължавам да мисля, че си е по-хубаво да си от село поне тогава ти казват селянин и товае, не те питат, ама от кое точно село и в кой край!

Поздрави и стига комплекси с това жителство.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- Alpina_fanatic
-
-
Bmw325is написа:явно мислим различно,за мен последните 3 дни бяха супер.
Ти ако мислеше, нямаше да стигнеш до такива неземни висоти на човешката глупост

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
убаво беше-свърши! кой се радвАл-радвАл се! има там неква харта за правата на човека ,дето викат, че треало да има свобода на придвижване и прочие и е правилно. никой не е крив къде се е родил. крива е политиката на държавата ,че прееба бизнеса на село и хората се юрнаха у големото село. преди 20г никой не драпаше толко да се дига у софия. само разни фички ,за да се оженат за жителство....! са вече е свирено. а и сички май сме дошли от африка. па и колегата мосюстеф ако затвори варна за софиянци/ не че аз съм бил там/ и друг затвори бургас, ще трябва да ходиме на солун на море...! така ,че работата е кофти, но мърдане нема...! колко по-мърдаме - толку по-народ се намества в навалицата!
а ,че беше хубаво тия 4дни -беше...
а ,че беше хубаво тия 4дни -беше...
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Bmw325is написа:явно мислим различно,за мен последните 3 дни бяха супер.
И за несофиянците са били супер

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Нещо колегата се е объркал, аз масово наблюдавам обратната тенденция, махане от София на доста мой приятели, даже другата седмица един приятел ще ходят до София да съберат багажа на гаджето му и да се махат, много хора си наравиха сметката че от средната заплата като извадят наема или вноската за доживотния кредит, бензина за задръстванията и по-скъпите цени не им остава повече отколкото в по-малкия град, сега ако си от някое забравено от бога село или градче от селски тип, много ясно че ще драпаш само и само да останеш в София!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
SKISA написа:убаво беше-свърши! кой се радвАл-радвАл се! има там неква харта за правата на човека ,дето викат, че треало да има свобода на придвижване и прочие и е правилно....
че на кой му дреме за разните там харти и глупости...
SKISA написа:... крива е политиката на държавата ,че прееба бизнеса на село и хората се юрнаха у големото село. преди 20г никой не драпаше толко да се дига у софия. само разни фички ,за да се оженат за жителство...
прав си ма'а му стара...
SKISA написа: па и колегата мосюстеф ако затвори варна за софиянци/ не че аз съм бил там/ и друг затвори бургас, ще трябва да ходиме на солун на море...
ти мазохист ли си да ходиш на море по БГ курорти

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3