следващия viper ще напомня на alfa romeo 8c competizione
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: следващия viper ще напомня на alfa romeo 8c competizione
K.Laloff написа:Ето официална снимка на тестово "муле" на бъдещият Dodge Viper, който ще се появи през 2013-а.
Очаква се новият модел да се задвижва от 8,4-литров V10, оборудван с технологията MultiAir. По неофициални данни, мощността му ще достига 608 к.с. и 760 Нм.
Тва за 8C Competizione, че може да се окажа база за новият Viper е все още несигурно, тъй като преди време засякоха друг прототип на модела, но в "кожата" на SLS AMG
тестово муле? аз това на снимката не мога да го различа от текущия вайпър... та не знам какво му е тестовото...
608 коня? ми че то сегашния е толкова и е доста лек та не мисля, че новия ще е по-лек. 760 нм въртящ момент? не.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Ma7e4k0 написа:ммм возил съм се поне за разлика от теб...а и поразрови се в ютуб малко![]()
В сравнение с корвет C6 примерно, viper-a се кара като камион.
Както почти всички американски коли с малки изключения, viper-a ще си остане една позьорска пумияМечтата на 4 годишните в децката градина
Добре че поне отзад не е на ресьори като мустанга![]()
![]()
... а ти защо не правиш каквото съветваш другите?

иди прочети и погледай малко. вайпъра е много по-лесен за каране от един зр1 с тоя бесен компресор. другите корвети не ги броя защото не са дори в същата категория като числа. и като говориме за числа- "камиона" за които говориш е по-бърз, по-динамичен, по-добре спиращ и по-добре завиващ от ... така като се замисля всички европейски супер спортисти до към х2 цената му.
въпросната "позьорска помия" е най-страшната сток кола до $250к която можеш да срещнеш на улицата.. и може би най-опасната на пистата без оглед на цената- иди виж на ринга като махнеш разните екзотики дето ги има по един два броя- коя кола е с най-добро време...
и още нещо. мустанга отзад е с амортесьори. корветите (включително ц6) са с листов ресьор (в което няма нищо лошо)

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Американска мечта ... и българска простотия.
Пожелавам на всички поне веднъж в живота си да се докоснат макар и за малко до истиски американски автомобил (нямам предвид "Шевролет Лачети"
) и тогава да пишат глупости.
Вярно е, че сме в БМВ форум, но .... аре моля Ви се.
Пожелавам на всички поне веднъж в живота си да се докоснат макар и за малко до истиски американски автомобил (нямам предвид "Шевролет Лачети"

Вярно е, че сме в БМВ форум, но .... аре моля Ви се.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
K.Laloff написа:Тва за 8C Competizione, че може да се окажа база за новият Viper е все още несигурно, тъй като преди време засякоха друг прототип на модела, но в "кожата" на SLS AMG
това е наследство от преди от бенц да се отърват от крайслер... преди време е 2007 някъде. стара ти е информацията. освен това не беше вайпър в кожата на слс, а обратното. а бе то какво стана като онзи виц за волгата дето била москвич

иначе слуха беше, че слс частично е базиран на неосъщественият нов модел на вайпър и това беше новото в цялата история.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
и в крайна сметка на къде текат нещата
ще има ли нов вайпър
по принцип стария много ми харесва, а гледам по нета се продава на доста народни цени като втора употреба
има ли причина притежателите на вайпър да искат да се отърват от тази кола ?
предполагам, че с появата на новия модел, стария ще поевтинее още..
с две думи: вайпър на старо?
ще има ли нов вайпър
по принцип стария много ми харесва, а гледам по нета се продава на доста народни цени като втора употреба
No bling at the Ring
BadAngel написа:и в крайна сметка на къде текат нещата
ще има ли нов вайпър
цените на ген 1 и ген 2 са това което ще са. от тука ще вървят само нагоре или юе си седят същите.
ген 3 е доста неуспешен и ще падат още. ген 4 ще паднат още малко и ще спрат там...
хората си продават вайпърите по същата причина поради която си продават другите коли... с едно малко изключение- не съм видял до сега някой да си го продава за да се отърве от него- обикновено причините са защото са им омръзнали и искат да сменят за нещо по-различно.
вайпър на старо? разбира се. колата е проста и е много лесно да се разбере дали е читава или не. аз лично обаче преди 2002 не бих търсил защото абс е абсолютно задължителен за този автомобил а до 2002-ра нямат абс.
най-голямата "далавера" са последните ген 2 (2002-ра) а ако ти харесва новата форма - 2004-та и нагоре. 2003 са първите ген 3 и имат проблеми.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
На мен лично много ми допада Вайпъра ,от първия до последния.Един от малкото останали истински американски мускули,двигател от камион, готов да къса гуми.Това ,че не може да завива е пълна глупост,американците доста си подобриха управлението,също така цените им са много добри ,сравнение с европейските бегачки.Наскоро даваха завода на Вайпър по National Geographic и хората ,който ги правиха си личеше ,че си обичат колата и са големи фенове ,както ние сме на BMW.Дано го пуснат отново,но да е истински американец,както е бил винаги.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
какви проблеми имат ген 3?
предполагам, че в рамките на гаранционното обслужване всичко нечитаво им е било отстранено или става дума за друго
по отношение на мотора ли са проблемите, защото до колктоо виждам той остава непроменен и при следващото поколение
като подръжка какво е положението, това че колата е максимално опростена трябва да говори за ниски експоатационни разходи (масло и гуми да го наречем)
има ли си ги неудобствата на останалите американци в европа?
предполагам, че в рамките на гаранционното обслужване всичко нечитаво им е било отстранено или става дума за друго
по отношение на мотора ли са проблемите, защото до колктоо виждам той остава непроменен и при следващото поколение
като подръжка какво е положението, това че колата е максимално опростена трябва да говори за ниски експоатационни разходи (масло и гуми да го наречем)
има ли си ги неудобствата на останалите американци в европа?
No bling at the Ring
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2