Честитка по пощата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: шестак

Re: Честитка по пощата

Мнение от mercrullz » 25 Апр 2011, 21:29

аз от кат като получавам честитки ..в нас си идват ..няма го тоз варианта с пощата.
Утре сподели каква е интифата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 25 Апр 2011, 22:49

дид0 написа:Мен ме бяха снимали с превишена и вместо по пощата, получих двама полицай в събота в 21:30 вкъщи (месец след снимката) :shock: :mhihi:

Това за полицайте дето са ти чукали на вратата за някаква глоба истина ли е или е някакъв майтап?
Те по закон имат ли въобще право да правят нещо такова, освен ако не дължиш някакви луди суми?
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 25 Апр 2011, 23:52

Това за полицайте дето са ти чукали на вратата за някаква глоба истина ли е или е някакъв майтап?
Те по закон имат ли въобще право да правят нещо такова, освен ако не дължиш някакви луди суми?[/quote]

Не е майтап, в 21:30 ме посетиха за да ми връчат призовка и аз... :shock: Та така после с призовката при инспектор Х и в крайна сметка се оказа че ме били снимали..!?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 26 Апр 2011, 8:55

makaveli316 написа:Това за полицайте дето са ти чукали на вратата за някаква глоба истина ли е или е някакъв майтап?
Те по закон имат ли въобще право да правят нещо такова, освен ако не дължиш някакви луди суми?

Хич не е майтап- кварталния идва да ми връчи излязлото вече НП щото аз не бях отишъл да проверя накъде е... Да не съм луд сам да отида- талона си беше в мен и се скатавах, ама не мина номера :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 26 Апр 2011, 10:08

....ми той като ти чука и ти дава НП ти пак може да не му дадеш талона....не се сещаш къде ти е и това е! практически за това не може да те санкционира, защото ти реално си си У ВАС, е на зад волана....така че.....
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i

Мнение от NKolev » 26 Апр 2011, 17:56

Миналата седмица получих такова правоъгълно листче, че имам писмо и да отида в пощата. Предположих, че е нещо от КАТ във връзка с едно леко ПТП, но се оказа точно писъмце със снимка за превишена скорост. Посока Търново, на Търновско шосе с gps координати. Оказа се че там ограничението било 50, аз карах със 76. Глобата беше 100 лв., но платих в 14 дневен срок само 70 лв. :yes: .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 26 Апр 2011, 20:28

NKolev написа:Миналата седмица получих такова правоъгълно листче, че имам писмо и да отида в пощата. Предположих, че е нещо от КАТ във връзка с едно леко ПТП, но се оказа точно писъмце със снимка за превишена скорост. Посока Търново, на Търновско шосе с gps координати. Оказа се че там ограничението било 50, аз карах със 76. Глобата беше 100 лв., но платих в 14 дневен срок само 70 лв. :yes: .

Е,значи я има тази практика.Абе на колко км. над,отчитат тия радари бе.Мен вече ме е страх да изпреваря,да не вдигна 60км :bang:
Иначе отидох да си взема писамцето-беше за някакви осигуровки за един ден,бла-бла...........
Тая глоба не е ли много за 26км. над ограничението :roll: :roll:
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 26 Апр 2011, 20:37

BorisMW написа:
NKolev написа:Миналата седмица получих такова правоъгълно листче, че имам писмо и да отида в пощата. Предположих, че е нещо от КАТ във връзка с едно леко ПТП, но се оказа точно писъмце със снимка за превишена скорост. Посока Търново, на Търновско шосе с gps координати. Оказа се че там ограничението било 50, аз карах със 76. Глобата беше 100 лв., но платих в 14 дневен срок само 70 лв. :yes: .

Е,значи я има тази практика.Абе на колко км. над,отчитат тия радари бе.Мен вече ме е страх да изпреваря,да не вдигна 60км :bang:
Иначе отидох да си взема писамцето-беше за някакви осигуровки за един ден,бла-бла...........
Тая глоба не е ли много за 26км. над ограничението :roll: :roll:

Не е много, даже е точно толкова. Мен като ме спряха март месец бях превишил с 20 и оня докато ми пишеше фиш ми извади един лист с някакви членове и закони и ми показа, че от 20 до 30км, глобата била 100 лева. Тогава обаче ми написа фиш за 50, незнам защо, явно от 21 нагоре е 100 лева или нещо такова.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Предишна

Назад към Извън Темата