Трудно се намира работа в днешно време
Модератор: Общи модератори
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Re: Трудно се намира работа в днешно време
Виж ако ги питаш за намаление на минималната заплата 100 % от тях ще са съгласни
.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
с увеличаване на безработните се увеличават и луксозните автомобили по пътищата!
значи криза е,ама не съвсем....
значи криза е,ама не съвсем....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
за някои е криза
- Alpina_fanatic
-
-
Bareck написа:Виж ако ги питаш за намаление на минималната заплата 100 % от тях ще са съгласни![]()
![]()
.

Добра идея

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Един случай от днес: Едно приятелче (бачкаше като гумаджия 2-3 години) обаче затвориха сервиза, в който бачкаше и сега търси работа пак като гумаджия. Та ходил той на интервю за работа в някъв си там сервиз(не от големите, средна работа), ония му провели нещо като изпит- изправи тая джанта, балансирай тая гума и тн....... , та всичко минало ок, обаче накрая- ама ти имаш само средно образовяние, опит умения ок, обаче имаме изисквания- више техническо оброзование
. Той направо блокаж- вика да се смея ли да плача ли, какво вишу ве брат ми- по всичките гумаджииници да не бачкат вишисти само
......... И така като чух тоя разказ съм се смял с глас- мангалите по кварталните сервизи имат по 2 вишУта и са с препоръки от сервизи на бмв германия
. По голям смях от нашата държава няма- да ти искат више, за което си учил и наливал пари сумати години и то за някъква работа, която си е направо черна и не добре платена, за опит ок, ама за гумаджия или секретарка више.................... 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
едва ли се майтапи...
отивам на интервю за шофьор- изискването е 5+г. книжка В кат.и добро познаване на града... с моите към 15г. стаж, от които около 10-на години съм бил бакшиш + импровизирана проверка кое къде се намира (100% успеваемост) някак не им покрих критериите... около месец по-късно засичам кола на фирмата да се кара от 20 годишно хлапе
отивам на интервю за шофьор- изискването е 5+г. книжка В кат.и добро познаване на града... с моите към 15г. стаж, от които около 10-на години съм бил бакшиш + импровизирана проверка кое къде се намира (100% успеваемост) някак не им покрих критериите... около месец по-късно засичам кола на фирмата да се кара от 20 годишно хлапе

- Alpina_fanatic
-
-
Масови съкращения на работници започнаха във Великотърновска област. Загубата на пазари заради кризата в арабския свят принуждава военният завод "Аркус" в Лясковец да изпрати на борсата 300 души. В предприятието остават 1700 работници.
От ръководството на завода са уведомили официално бюрото по труда и инспекцията по труда във Велико Търново за предприетите съкращения.
Над 70 души си тръгват и от фабриката за вафли "Ден и нощ" в Горна Оряховица.Кариери - Икономедия

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Разбира се всичко това е напълно случайно и има някакво научно обяснение предполагам
Да бъдем Българи и да потънем заедно с кораба

Да бъдем Българи и да потънем заедно с кораба

- Alpina_fanatic
-
-
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Е тия Евро 07 са за убиване с тая обява значи, а се имат за сериозна фирма лидер на пазара с авточасти.
Нямам думи, спирам да пиша по тая тема, че ще ида да наритам някой такъв работодател най- накрая!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми това е нищо миналия ден гледам обява в job-са за област хасково, търсеха човек за работа с еврофондовете за общината с английски и перфектен турски!!!:) е какво да се каже повече!
Иначе за това намира ли се работа трудно, бих казал "не", виж хубава работа се намира трудно, имам предвид с добро работно време, вчера ми предложиха работа за 1000лв с работно време, докато има работа, често до 10 вечерта а понякога и до 2 през ноща, е заслужава ли си
, да си скапеш метаболизма и здравето за стотинки!
Иначе за това намира ли се работа трудно, бих казал "не", виж хубава работа се намира трудно, имам предвид с добро работно време, вчера ми предложиха работа за 1000лв с работно време, докато има работа, често до 10 вечерта а понякога и до 2 през ноща, е заслужава ли си

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Абе на моя приятелка майка й от Хасково я връщат от интервю с думите : Не е тая работа за Българи 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Т.е. кво, ако си търся работа в Хасково трябва да ходя с потури и чалма на интервюто ли? 

- Alpina_fanatic
-
-
bum_bum написа:Т.е. кво, ако си търся работа в Хасково трябва да ходя с потури и чалма на интервюто ли?
Без мустак и броеница къде си тръгнал