Бракът - за или против ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 17 Фев 2006, 10:39

GaD написа:един МЪЖ за да е МЪЖ трябва не само да е постигнал финансово спокойство ами да е изградил и семейство.

:yes:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 17 Фев 2006, 14:33

Vra4anin написа:Има хора (мъж и жена), чиято разлика в годините е огромна, обществото ги гледа като... полезно изкопаемо, като атракцията на квартала, но те правят страхотен секс, общуват, между тях има искрица и тя нестихва с времето, дори напротив, разбират се прекрасно и живеят заедно и са щастливи един с друг в продължение на години без да има брак по между им. Аз казвам ЕВАЛА - пожелавам го на всеки !

Евала,браво аз съм така,много точно си го описал без нито една излишна дума :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Фев 2006, 14:59

абсолютно не

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 17 Фев 2006, 15:12

Turboman написа:
BMW lover написа:Аз сум ЗА бракуванено, но на подходяща за него - възраст ;)

И аз съм ЗА,но за подходяща жена( $$$ ),иначе е преебавка само
дупе да ти е яко,ожениш ли се за жена с пари ,тя командва парада.А пък тръгнеш ли да се развеждаш,може и на улицата да останеш.Общо взето като гледам мненията ,всичките сте тръгнали по грешен път.Човек преди да се ожени,трябва да е наясно с всичко
1-кой какви задължения трябва да има
2-при развод(това повечето не го уточняват)какво се дели и евентуално,ако има семейството деца ,кой ще ги гледа
Ей тия работи ако са уточнени предварително ,всичко ще е ок ,ама повечето хора това нещо го пропускат и сами се преебават.
Последна промяна evans на 17 Фев 2006, 15:21, променена общо 1 път

ВЕТЕРАНЪТ
Аватар

Мнение от roko » 17 Фев 2006, 15:17

GaD написа:ЗА!

Жал ми е за хората който са против. Или са прекалено зелени или избиват комплекси.

Може да съм малко старомоден, но за мен един МЪЖ за да е МЪЖ трябва не само да е постигнал финансово спокойство ами да е изградил и семейство.

:yes:
http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 18 Фев 2006, 3:29

denko,по твоята логика,що карате бмв-та,мноо скъпо излиза,изобщо що караме коли,като може да се придвижваме с колелета

май отдавна БМВ не е скъпа марка .. секо 2ро е на газ така че излиза по евтино и от едно тико :)

пусни анкета бе момче. така и така само се чудиш каква глупост да напишеш, отдели 2 мин. повече, за да го направиш както трябва

не знам как а и сам нов тука ... пак и темата е доста интересна както гледам не мисля че е глупост въпрос като тоя ;)

Ако решиш звънни за един пред брачен договор да не те боли глава после

ше те имам в предвид ама аз на мое име нищо неам така че ше ми земат после голия уи :mhihi:

Ако след като се ожениш си намериш занимание и пускаш по-малко глупости съм с две ръце ЗА брака

е ше те разочаровам ... единствения ти шанс е да идваш и да ми крадеш бушона и да имаш фас пауза докато си намеря нов :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Въпрос на вкус,нямам намерение да ангажирвам никой,което според мен е отнемане на личната свобода и не ме интересува шибаните им закони в тая шибана държава.Жената ще е отделна личност със собствено мислене и не мисля,че трябва да бъде залепена за мен с поксипол

е то пак ако поксипол лепи аз сам трамваи ... даи с тфа другото по добре как беше забрих му името :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 19 Фев 2006, 16:36

denko написа:Аз съм против брака . 2-ма души могат да живеят заедно и да гледат деца без да са женат бракат какво е .. подписваш даваш обет пред бога и фурляш много пари ...
един път пари за брак втори път пари за развот :mhihi:

Веднъж и аз да съм на твойто мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

аиде и аз

Мнение от turboto » 19 Фев 2006, 18:52

По принцип не съм против брака. Но! Това голямо но... Някой по-горе беше споменал думата за извънбрачното дете и как то щяло да расте и т. на т. Не ми се струва че документа ще формира личността на едно дете било то извънбрачно или не?! Само по-себе си тая идея ми простее. И в двата случая зависи само и единственноо от родителите му. Не съм си турил подписа под документа поради няколко причини. 1. финансовата в момента. 2. Направих си проста сметка че бихме изкрънкали повече екстри от държавата отколкото ако сме подписали. Щастливи сме и се радваме на "ЧААААВЕТО" :mhihi: и без подписа. Пък ако ни скимне в даден момент винаги можем да се БРАКУВАМЕ.

В заключение бих искЪл да кажа че (човек и добре да живее се жени = default ) че не е важно к'во пише на документа а как се чувстват двама души един с друг. Има ли уважение и разбирателсво... синхрон помежду им, тогава е все тая подписали ли са или не.

Всеки сам си прави избора!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 19 Фев 2006, 21:59

Според мен , темата е мако :confused: . bam-bam ти сам трябва да си решиш , ако търсиш одговори тук според мен не би намерил.
Тук всеки би си дал личното мнение , А то ли ще определиа живота ти за напред с тази жен ?

Не цели да те убидя ;) .

Тия нещта според мен човек сам трябва да си ги решо , разбирасе при наличието на половинка :mhihi: .
Защото ти сам знаеш как се чувстваш в нейно присъствие .
Лично мнение.
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Фев 2006, 5:29

liort ....

споко лесно нема да ме убидиш колко и да искаш :lol:
просто седях и си мислех по темата .. и реших да видя мнението на хората от клуба за това я пуснах .. то ясно че ако тръгна да слушам които и да било нема да стане .. тфа се едно да земеш да ги слушаш като си избираш кола ... пак същото наи много да се откажеш накрая с изказвания от рода на ... 16 не е кола .. печката не върви ... тфа е куц кон ... тфа е скопена кобила и .... мога да ги изброявам цела нощ и без тфа нема ко да прая ама няма смисал просто виж фактите колко 16ки печки и газовки ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 20 Фев 2006, 11:18

За.Все пак е както си го направиш. :roll:
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

Предишна

Назад към Извън Темата