За жените и бройкането :)
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Re: За жените и бройкането :)
Alpina_fanatic написа:Едно съм разбрал, универсално е и действа при всички жени - с подходящ финансов статус всичко се постига
така е ....икономиста си купува, а доктора получава всичко в натура

- Zvero Junior
- Потребител
-
- Кара: F25 20d, 2012
- Мечтае да кара: X6 M
- Детайли за колата: Мноооооого хубава :) :) :)
Мишел написа:Мъжете сте странни хора....
Като ви се падне да сте от 0-3, обикновено не оценявате човека и го изтървате.
Като минете в категорията 10+, вече заминало егото...![]()
Евала, най-накрая някой да го каже. Ако е от 0-3 няма достатъчно опит и не знае какво прави, после оле какво стана. Изключително се радвам, че сегашният ми партньор не е такъв.

Annabella написа:Интересно ми е мъжкото мнение, затова пуснах темата във форум с преобладаващи потребители от мъжки полМакар че и жени да се включат в темата пак няма да е излишно. Колко бройки за една жена cа прекалено много? Интересно ми е мъжете кога биха се "жегнали" като разберат бройките на гаджето си - ако е спала с 20, 30, 40... колко? Трябва ми горе долу точна цифра. Зависи и от възрастта разбира се, става въпрос за жена с приятна външност и образована на около 30 год. която не е бройкаджийка, но и не изгражда сериозни отношения лесно.
Има ли значение бройката , която казвате при положение , че винаги лъжете ?

Вие хубаво питате за бройката Анабела , обаче аз искам да питам , до кога само пари ще са ви в глвата? Щото 1 на 1000 вече не я блазнят парите

Самата дyма бройкане ми звyчи доста комплексарско. И както алх написа, не е до бройката.
Ако говорим за опит базиран на брой партньори, без оглед на качеството, всеки един партньор става взаимнозаменяем, всеки обект се явява еднократна употреба, няма нужда да инвестираш емоции и старание, просто слагаш поредната бройка в архива и се запътваш към следващата- така подведени от инерцията и разчитайки някак си серията от нискокачествено количество да се превърне в отцедено добро качество, но това няма как да стане и в един момент сексуалният опит се е превърнал в капан за емоциите ни. Забравили сме какво е да ги изявим, да ги контролираме, да поемем трудните последствия. Просто не сме свикнали да даваме.
Опитът не идва от това да си нечие сексуално средство. Той идва от това да сме си сексуално вдъхновение с партньорите. Сексът е продукт на връзката. Техниката не може да замести емоцията, но може да я заличи. Затова мозъкът си остава най-големия полов орган.
Ако говорим за опит базиран на брой партньори, без оглед на качеството, всеки един партньор става взаимнозаменяем, всеки обект се явява еднократна употреба, няма нужда да инвестираш емоции и старание, просто слагаш поредната бройка в архива и се запътваш към следващата- така подведени от инерцията и разчитайки някак си серията от нискокачествено количество да се превърне в отцедено добро качество, но това няма как да стане и в един момент сексуалният опит се е превърнал в капан за емоциите ни. Забравили сме какво е да ги изявим, да ги контролираме, да поемем трудните последствия. Просто не сме свикнали да даваме.
Опитът не идва от това да си нечие сексуално средство. Той идва от това да сме си сексуално вдъхновение с партньорите. Сексът е продукт на връзката. Техниката не може да замести емоцията, но може да я заличи. Затова мозъкът си остава най-големия полов орган.
Последна промяна krystal на 28 Апр 2011, 7:16, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишел написа:///peter написа: Честно ли си мислиш жена с 20 (двадесет) ще ти бъде вярна?![]()
Много по-голяма е вероятността, отколкото да се надяваш на вярност до живот от жена нищо не видяла....Както и за мъжете важи.
Голяма е вероятността на жената с малко бройки, ако на горния етаж няма никой и нихтс самоуважение, но тъжното е че бройката стана вече нещо за гордеене
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В живота винаги става така, че който много подбира и все намира косури, на края си взима или най-голямата кур*а или най-лигавия женкар
Това важи с пълна сила поне по мои наблюдения.
Истината е такава, че в нашата страна са предимно залатотърсачки и като маймунките, скачат от клон на клон докато не хванат дебелия,
А напоследък се наблюдава доста силен к**ва и при мъжете, не са един и два случаите в които мъжете преследват парите на татковците на бъдещите си жени

Това важи с пълна сила поне по мои наблюдения.
Истината е такава, че в нашата страна са предимно залатотърсачки и като маймунките, скачат от клон на клон докато не хванат дебелия,
А напоследък се наблюдава доста силен к**ва и при мъжете, не са един и два случаите в които мъжете преследват парите на татковците на бъдещите си жени

alx написа:
к-у-рвалъка е манталитет- не бройка. виждам съм девествени к-у-рви и жени на място дето не си помнят бройката.
По точно не може да бъде казано.
- Alpina_fanatic
-
-
krystal написа:Самата дyма бройкане ми звyчи доста комплексарско. И както алх написа, не е до бройката.
Това е женската гледна точка!

При мъжете нещата стоят по друг начин, защото просто не влагат подобни емоции, "бройката" е повод за гордост и не изпитват угризения от забежките си!

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Alpina_fanatic написа:krystal написа:Самата дyма бройкане ми звyчи доста комплексарско. И както алх написа, не е до бройката.
Това е женската гледна точка!![]()
При мъжете нещата стоят по друг начин, защото просто не влагат подобни емоции, "бройката" е повод за гордост и не изпитват угризения от забежките си!
колега, при мъжете на каква възраст

кристъл мн хубаво го е написала горе за емоциите, практически всички мъже и жени с които общувам са се овълчили и не допускат никаква близост ... на един колега мацката му го беше зарязала, защото след 3 месеца отношения и казал, че я обича ...
и в тоя контекст мен лично повече ме притеснява бройката на сериозните емоционални ангажименти, защото след тях остава все по-малко желание за близост и идва една апатия ... иначе другото не се изтърква, да

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Както казват братята Хамериканци - it's not about the quantity, it's about the quality. Точно затва не съм съгласен, че човек(мъж) трябва да си взема жена къде е чупила 10+ пишки, щото видиш ли била видяла вече всичко, не било сапун да се изтърка и т.н. Всъщност е точно обратното - миндила е като вълка, козината си мени нрава не. Свикнала тя веднъж да хойка, да сменя пишката на две на три и изведнъж ще се затвори вкъщи само с един. Мдааа блажени са вярващите. Шоколада, мармота, станиола и нататък го знаете.
Познавам доста приятелки/колежки и т.н., къде са имали 3-4 дългогодишни партньора, като впоследствие последния или следващия обикновено им става съпруг. Да не споменавам, че има случаи, като мои общи приятели тръгват на по 14-15 като първи гаджета и миналата година се ожениха - тя на 24 той на 25. Та не е задължително да "ходиш, да видиш и т.н." с 20+ жени. Преспокойно можеш да го направиш и с един единствен човек.
BTW всичко написано горе се отнася и за женската част, да не ми скочат сега "редовните опонентки"
Познавам доста приятелки/колежки и т.н., къде са имали 3-4 дългогодишни партньора, като впоследствие последния или следващия обикновено им става съпруг. Да не споменавам, че има случаи, като мои общи приятели тръгват на по 14-15 като първи гаджета и миналата година се ожениха - тя на 24 той на 25. Та не е задължително да "ходиш, да видиш и т.н." с 20+ жени. Преспокойно можеш да го направиш и с един единствен човек.
BTW всичко написано горе се отнася и за женската част, да не ми скочат сега "редовните опонентки"

- Alpina_fanatic
-
-
_galio_ написа:и в тоя контекст мен лично повече ме притеснява бройката на сериозните емоционални ангажименти, защото след тях остава все по-малко желание за близост и идва една апатия ... иначе другото не се изтърква, да
Това за мъжете ли става въпрос - "сериозни емоционални ангажименти"

Я сега кажете честно ако срещнете "жената на живота си", но знаете че има километраж, дали няма сериозно да премислите подобна връзка и дали изобщо бихте предложили брак на подобна дама

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Alpina_fanatic написа:_galio_ написа:и в тоя контекст мен лично повече ме притеснява бройката на сериозните емоционални ангажименти, защото след тях остава все по-малко желание за близост и идва една апатия ... иначе другото не се изтърква, да
Това за мъжете ли става въпрос - "сериозни емоционални ангажименти"![]()
Я сега кажете честно ако срещнете "жената на живота си", но знаете че има километраж, дали няма сериозно да премислите подобна връзка и дали изобщо бихте предложили брак на подобна дама
не ти е влизала жена под кожата ли?
дефинирай "жената на живота си" - как точно я разпознваш? иначе като знам, че е имала 1-2 преди мен, ми е ясно, че ще си поиграем и ще си ходи, та там сериозни неща няма и не може да има ... след сериозна връзка и мъжете и жените често го удрят през просото, та не знам и това "километраж" как го дефинираш - една точна жена знае как да си ги подбира дискретни ... и нали ти е ясно, че жена на 25 ... си ги е въртяла и нея са я въртели и те така

@xpl0d - има и фактор "либидо", което ако се разминава следват драми, но пък ако и двамата не ги влече сексът, им е доста по-лесно

- Alpina_fanatic
-
-
_galio_ написа:...
Аз, от позицията на житейския ми опит, мога да кажа че НЯМА формули в тази област.

Направило ми е впечатление обаче едно нещо - една жена може да се "научи" да обича един мъж. Докато един мъж или обича или не и (по мое мнение) ИСТИНСКИ се влюбва един път в живота

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
_galio_ написа:@xpl0d - има и фактор "либидо", което ако се разминава следват драми, но пък ако и двамата не ги влече сексът, им е доста по-лесноа хората с 10-годишни връзки често се разделят за повече или по-малко, имат успоредни връзки или кръшкат серийно и прочие ... та вероятно за тези двамцата има неща, които не знаеш
To тва е едно на ръка, все пак не живея под един покрив с тях

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
Alpina_fanatic написа:_galio_ написа:...
Направило ми е впечатление обаче едно нещо - една жена може да се "научи" да обича един мъж.
и аз така пробвах, ама нещо ... трудно се учат