За жените и бройкането :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: За жените и бройкането :)

Мнение от ineedmoney » 27 Апр 2011, 23:39

Alpina_fanatic написа:Едно съм разбрал, универсално е и действа при всички жени - с подходящ финансов статус всичко се постига :bchug:

така е ....икономиста си купува, а доктора получава всичко в натура :winky: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Потребител
Аватар
Кара: F25 20d, 2012
Мечтае да кара: X6 M
Детайли за колата: Мноооооого хубава :) :) :)

Мнение от Zvero Junior » 28 Апр 2011, 0:03

Мишел написа:Мъжете сте странни хора....
Като ви се падне да сте от 0-3, обикновено не оценявате човека и го изтървате.
Като минете в категорията 10+, вече заминало егото... :roll:
:bchug:

Евала, най-накрая някой да го каже. Ако е от 0-3 няма достатъчно опит и не знае какво прави, после оле какво стана. Изключително се радвам, че сегашният ми партньор не е такъв. :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от Tzveto » 28 Апр 2011, 3:17

Annabella написа:Интересно ми е мъжкото мнение, затова пуснах темата във форум с преобладаващи потребители от мъжки пол :) Макар че и жени да се включат в темата пак няма да е излишно. Колко бройки за една жена cа прекалено много? Интересно ми е мъжете кога биха се "жегнали" като разберат бройките на гаджето си - ако е спала с 20, 30, 40... колко? Трябва ми горе долу точна цифра. Зависи и от възрастта разбира се, става въпрос за жена с приятна външност и образована на около 30 год. която не е бройкаджийка, но и не изгражда сериозни отношения лесно. :roll:

Има ли значение бройката , която казвате при положение , че винаги лъжете ? :dunno: А и "колко" е една доста разтеглива величина , по-скоро си зависи от човека , а не от бройката :)

Вие хубаво питате за бройката Анабела , обаче аз искам да питам , до кога само пари ще са ви в глвата? Щото 1 на 1000 вече не я блазнят парите :D Или май беше 1 на 10000 ? :roll: :ranting:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Апр 2011, 6:47

Самата дyма бройкане ми звyчи доста комплексарско. И както алх написа, не е до бройката.
Ако говорим за опит базиран на брой партньори, без оглед на качеството, всеки един партньор става взаимнозаменяем, всеки обект се явява еднократна употреба, няма нужда да инвестираш емоции и старание, просто слагаш поредната бройка в архива и се запътваш към следващата- така подведени от инерцията и разчитайки някак си серията от нискокачествено количество да се превърне в отцедено добро качество, но това няма как да стане и в един момент сексуалният опит се е превърнал в капан за емоциите ни. Забравили сме какво е да ги изявим, да ги контролираме, да поемем трудните последствия. Просто не сме свикнали да даваме.

Опитът не идва от това да си нечие сексуално средство. Той идва от това да сме си сексуално вдъхновение с партньорите. Сексът е продукт на връзката. Техниката не може да замести емоцията, но може да я заличи. Затова мозъкът си остава най-големия полов орган.
Последна промяна krystal на 28 Апр 2011, 7:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Апр 2011, 7:14

Мишел написа:
///peter написа: Честно ли си мислиш жена с 20 (двадесет) ще ти бъде вярна? :mhihi:

Много по-голяма е вероятността, отколкото да се надяваш на вярност до живот от жена нищо не видяла.... ;) Както и за мъжете важи.

Голяма е вероятността на жената с малко бройки, ако на горния етаж няма никой и нихтс самоуважение, но тъжното е че бройката стана вече нещо за гордеене

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Апр 2011, 9:46

В живота винаги става така, че който много подбира и все намира косури, на края си взима или най-голямата кур*а или най-лигавия женкар :!:
Това важи с пълна сила поне по мои наблюдения.
Истината е такава, че в нашата страна са предимно залатотърсачки и като маймунките, скачат от клон на клон докато не хванат дебелия,
А напоследък се наблюдава доста силен к**ва и при мъжете, не са един и два случаите в които мъжете преследват парите на татковците на бъдещите си жени :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Naskosf » 28 Апр 2011, 10:54

alx написа:
к-у-рвалъка е манталитет- не бройка. виждам съм девествени к-у-рви и жени на място дето не си помнят бройката.

По точно не може да бъде казано.

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 28 Апр 2011, 11:08

krystal написа:Самата дyма бройкане ми звyчи доста комплексарско. И както алх написа, не е до бройката.
Ако говорим за опит базиран на брой партньори, без оглед на качеството, всеки един партньор става взаимнозаменяем, всеки обект се явява еднократна употреба, няма нужда да инвестираш емоции и старание, просто слагаш поредната бройка в архива и се запътваш към следващата- така подведени от инерцията и разчитайки някак си серията от нискокачествено количество да се превърне в отцедено добро качество, но това няма как да стане и в един момент сексуалният опит се е превърнал в капан за емоциите ни. Забравили сме какво е да ги изявим, да ги контролираме, да поемем трудните последствия. Просто не сме свикнали да даваме.

Опитът не идва от това да си нечие сексуално средство. Той идва от това да сме си сексуално вдъхновение с партньорите. Сексът е продукт на връзката. Техниката не може да замести емоцията, но може да я заличи. Затова мозъкът си остава най-големия полов орган.

Това е женската гледна точка! :yes:
При мъжете нещата стоят по друг начин, защото просто не влагат подобни емоции, "бройката" е повод за гордост и не изпитват угризения от забежките си! :lalala:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Апр 2011, 11:32

Alpina_fanatic написа:
krystal написа:Самата дyма бройкане ми звyчи доста комплексарско. И както алх написа, не е до бройката.

Това е женската гледна точка! :yes:
При мъжете нещата стоят по друг начин, защото просто не влагат подобни емоции, "бройката" е повод за гордост и не изпитват угризения от забежките си! :lalala:

колега, при мъжете на каква възраст :) щото аз примерно като се замисля за жени и за 2-3 се сещам, което иде да ми подскаже, че останалите някак си не са ми били особено важни ... та бройката е относителна - някои се броят за 2, други за 5, трети хич не се и броят ...

кристъл мн хубаво го е написала горе за емоциите, практически всички мъже и жени с които общувам са се овълчили и не допускат никаква близост ... на един колега мацката му го беше зарязала, защото след 3 месеца отношения и казал, че я обича ...

и в тоя контекст мен лично повече ме притеснява бройката на сериозните емоционални ангажименти, защото след тях остава все по-малко желание за близост и идва една апатия ... иначе другото не се изтърква, да :)
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 28 Апр 2011, 11:39

Както казват братята Хамериканци - it's not about the quantity, it's about the quality. Точно затва не съм съгласен, че човек(мъж) трябва да си взема жена къде е чупила 10+ пишки, щото видиш ли била видяла вече всичко, не било сапун да се изтърка и т.н. Всъщност е точно обратното - миндила е като вълка, козината си мени нрава не. Свикнала тя веднъж да хойка, да сменя пишката на две на три и изведнъж ще се затвори вкъщи само с един. Мдааа блажени са вярващите. Шоколада, мармота, станиола и нататък го знаете.

Познавам доста приятелки/колежки и т.н., къде са имали 3-4 дългогодишни партньора, като впоследствие последния или следващия обикновено им става съпруг. Да не споменавам, че има случаи, като мои общи приятели тръгват на по 14-15 като първи гаджета и миналата година се ожениха - тя на 24 той на 25. Та не е задължително да "ходиш, да видиш и т.н." с 20+ жени. Преспокойно можеш да го направиш и с един единствен човек.

BTW всичко написано горе се отнася и за женската част, да не ми скочат сега "редовните опонентки" :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 28 Апр 2011, 11:50

_galio_ написа:и в тоя контекст мен лично повече ме притеснява бройката на сериозните емоционални ангажименти, защото след тях остава все по-малко желание за близост и идва една апатия ... иначе другото не се изтърква, да :)

Това за мъжете ли става въпрос - "сериозни емоционални ангажименти" :paranoid:

Я сега кажете честно ако срещнете "жената на живота си", но знаете че има километраж, дали няма сериозно да премислите подобна връзка и дали изобщо бихте предложили брак на подобна дама :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Апр 2011, 11:59

Alpina_fanatic написа:
_galio_ написа:и в тоя контекст мен лично повече ме притеснява бройката на сериозните емоционални ангажименти, защото след тях остава все по-малко желание за близост и идва една апатия ... иначе другото не се изтърква, да :)

Това за мъжете ли става въпрос - "сериозни емоционални ангажименти" :paranoid:

Я сега кажете честно ако срещнете "жената на живота си", но знаете че има километраж, дали няма сериозно да премислите подобна връзка и дали изобщо бихте предложили брак на подобна дама :roll:

не ти е влизала жена под кожата ли?

дефинирай "жената на живота си" - как точно я разпознваш? иначе като знам, че е имала 1-2 преди мен, ми е ясно, че ще си поиграем и ще си ходи, та там сериозни неща няма и не може да има ... след сериозна връзка и мъжете и жените често го удрят през просото, та не знам и това "километраж" как го дефинираш - една точна жена знае как да си ги подбира дискретни ... и нали ти е ясно, че жена на 25 ... си ги е въртяла и нея са я въртели и те така :) иначе и на мен мъже с опит са ми обеснявали, че от по-лесните на млада възраст жени стават прекрасни съпруги и майки, защото са се находили, не им е вече такъв приоритет и не са склонни да си развалят комфорта вкъщи с глупости ...

@xpl0d - има и фактор "либидо", което ако се разминава следват драми, но пък ако и двамата не ги влече сексът, им е доста по-лесно :) а хората с 10-годишни връзки често се разделят за повече или по-малко, имат успоредни връзки или кръшкат серийно и прочие ... та вероятно за тези двамцата има неща, които не знаеш ;)

Аватар

Мнение от Alpina_fanatic » 28 Апр 2011, 12:09

_galio_ написа:...

Аз, от позицията на житейския ми опит, мога да кажа че НЯМА формули в тази област. :mhihi:
Направило ми е впечатление обаче едно нещо - една жена може да се "научи" да обича един мъж. Докато един мъж или обича или не и (по мое мнение) ИСТИНСКИ се влюбва един път в живота :bchug: Сега ако испуснеш "птичето" цял живот може да се псуваш :winky:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 28 Апр 2011, 12:12

_galio_ написа:@xpl0d - има и фактор "либидо", което ако се разминава следват драми, но пък ако и двамата не ги влече сексът, им е доста по-лесно :) а хората с 10-годишни връзки често се разделят за повече или по-малко, имат успоредни връзки или кръшкат серийно и прочие ... та вероятно за тези двамцата има неща, които не знаеш ;)

To тва е едно на ръка, все пак не живея под един покрив с тях :mhihi: Аз ги дадох като пример просто, не се хващай за най-малкото сега. Въпреки тва обаче бих предпочел този вариант за връзка, отколкото обсъждания тук :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Апр 2011, 12:14

Alpina_fanatic написа:
_galio_ написа:...

Направило ми е впечатление обаче едно нещо - една жена може да се "научи" да обича един мъж.

и аз така пробвах, ама нещо ... трудно се учат :) жената сама идва и сама си тръгва и няма оправия :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата