реални ли са цените и рядкостта им е36 328
Модератор: Общи модератори
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: реални ли са цените и рядкостта им е36 328
Просто давах пример.Аз също не съм фен,но ми трябваше евридейка,щото 3.0 и 4.9 не са икономични мотори.
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
от 1.6 до 2.5 моторите не ме кефят ако ще е бмв да е 2.8+ след 1996г +
явно ще трябва да се продава бмв-то ..... за да взема др

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Махай я тая куцобайка и си събери пари за Е36 М3. 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Като казахме е36 М3 има в мобилето една сива, обръщана англичанка за 17к просто е уникална, ако можех да я продада моята на някаква сносна цена веднага щах да я прилапам! Също тази златната 330-ка която сте я дали по-горе на линка има много готина стойка и е на много добра цена, трябва и както беше казал колегата по-горе едно салонче и е кукла!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bmwe46m3
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ф30 328и
- Мечтае да кара: ф30 340и
- Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)
накрая една стара е32ка
735 че м30 мотора е доста хубав и здрав и лесен за подръжка
но доста голям разход вади
ще продам старата (не че е стара колата а просто искам нова което не значи чисто нова а просто по мощна , старата кола е 2005г а новата ще е 96+ но годините не са важни а това което ти носи удоволствие от шофирането и да зн че под капака се крие нещо голямп
)

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
До тук не видях 1 смислен коментар
Имало коли за 5000лв имало и за 10к е36. Ми има де, те хубавите са си скъпи, защото е вложен труд, мерак и средства в тях, и често се продават защото собственика е закъсал финансово иначе нямаше да я даде никога. Ама аз не бих си купил кола след 2000г. Само ако ми я подаряват. Този голф дето разправяш с 6-те хиляди вложени в него ако го пуснеш за 6000лв ти давам гаранция, че ще го отнесе някой за 1 седмица. Особено ако си пазиш фактурите и няма ръжди по него.
Събери пари за е36 м50В25 с м-пакет и много екстри. Гледай да е без ръжди и след това отвори проектите и виж slavianko какво си е направил с мотора. Всичко ще ти стъпи на някакви 10- 12к лв (заедно с купуването на колата) и ще си далеч над 300кс предлагани от е36 м3.
И колегите, които ти предлагат м3 (и то от Англия) замисляли ли са се за това, че една смяна на масло е над 300лв? Не коментирам останалите неща по мотора и окачването, които като се строшат и почваш да плачеш. А м50 е ясен от всякъде и държи на извращения. Доказано е от практиката.
Поздрави

Събери пари за е36 м50В25 с м-пакет и много екстри. Гледай да е без ръжди и след това отвори проектите и виж slavianko какво си е направил с мотора. Всичко ще ти стъпи на някакви 10- 12к лв (заедно с купуването на колата) и ще си далеч над 300кс предлагани от е36 м3.
И колегите, които ти предлагат м3 (и то от Англия) замисляли ли са се за това, че една смяна на масло е над 300лв? Не коментирам останалите неща по мотора и окачването, които като се строшат и почваш да плачеш. А м50 е ясен от всякъде и държи на извращения. Доказано е от практиката.
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Книжката не кара колата и не е работа само да купиш машината - и поддръжка трябва. Хем салам от месо искаш, хем ако може до 3-3.50 килото .. еми няма го тоя филм. Може да са ни български заплатите, ама цените си остават европейски.
Ако не си забелязал БМВ-тата държат цените на пазара. А щом продавача и иска толкова пари, значи той така е преценил и има вложено в нея.
По-добре да се бръкнеш от начало и да си купиш читав екземпляр, отколкото после да обикаляш магазините с голЕм списък в ръка
И не си купувай кола от човек, дето се хвали как "много здрава била, нищо не се чупило (съответно нищо не е сменяно) "и т.н.
Ако не си забелязал БМВ-тата държат цените на пазара. А щом продавача и иска толкова пари, значи той така е преценил и има вложено в нея.
По-добре да се бръкнеш от начало и да си купиш читав екземпляр, отколкото после да обикаляш магазините с голЕм списък в ръка

И не си купувай кола от човек, дето се хвали как "много здрава била, нищо не се чупило (съответно нищо не е сменяно) "и т.н.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
то па нали има неква гаранция, че като я платиш дебело ше е читава.... 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
zazomazo написа:то па нали има неква гаранция, че като я платиш дебело ше е читава....
Eми .. има няква логическа гаранция. Едно на ръка, че си личи по много неща дали е читава.
Друго - дай 4-5 000 лева за нещо дето при равни други обстоятелства върви 7-8 000 и си мисли че всичко е супер, а цената е такава, само щото продавача е видял красотата на очите ти

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- batvlady79
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525dA '09
- Мечтае да кара: ново БМВ
zazomazo написа:то па нали има неква гаранция, че като я платиш дебело ше е читава....
Да, вярно е че няма никаква гаранция, но ако попаднеш на хубав и пазен екземпляр, няма да имаш ядове. Аз моята 318ка дето е от последните екземпляри (1998 г.) броих на продавача 8300 лв. преди 3 години и тогава пак бяха много пари за този модел...Да ама оттогава досега, 3 години не съм бутал нищо по мотора

Та относно 328ците - над 10к е реална цена ако е пазена колата. Цената не е висока, просто ние сме бедни, а никой няма да си даде подарък колата, като знае как я е поддържал и си пази цялата сервизна история.
Когато прочетох за вредата от алкохола, се отказах от четенето..
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
28-ца в добро състояние си заслужава парите
Но смятам, че ако запазена и добре гледана 28-ца струва 10000лв. да речем, то запазена и добре гледана 20-ка трябва да струва поне 7000-8000лв. Говорим за еднакаво ниво на оборудване (М-пакет интериор и т.н.), изключвам двигателя
Моята до момента ми струва към 12000+ лв., а я взех в хич не лошо състояние и добър външен вид. В тия пари включвам разбира се първоначалната й цена + допълнителните глезотии към нея и разбира се работа и подменени части. Но е хубаво когато даваш парите и виждаш резултата 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
ogata написа:zazomazo написа:то па нали има неква гаранция, че като я платиш дебело ше е читава....
Eми .. има няква логическа гаранция. Едно на ръка, че си личи по много неща дали е читава.
........
мхм....така си мислеше и Скиса като наброи 7000 евра за е30 у немско...
ма я се зачети из темите кво се случи

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
zazomazo написа:ogata написа:zazomazo написа:то па нали има неква гаранция, че като я платиш дебело ше е читава....
........
мхм....така си мислеше и Скиса като наброи 7000 евра за е30 у немско...
ма я се зачети из темите кво се случи
ама сега е лоша много след още толкова евра

You said: "Time will change!" What if it changes you?
бе нема спор,
ма примера ми беше, че струваше чанта пара, а се оказа гроб
демек нема гаранция, че като е цифра е читава

ма примера ми беше, че струваше чанта пара, а се оказа гроб
демек нема гаранция, че като е цифра е читава

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае случва се мисля да има и читави бройки на по-ниска цена... ей примерно тая синята, дето се продаваше тук и мисля didko1 я взе... колата изглеждаше много прилична... нека той да каже как е...