реални ли са цените и рядкостта им е36 328
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: реални ли са цените и рядкостта им е36 328
vld написа:Сега като се замисля това да не е оная 323ка дето беше пусната тука във форума?
тушЕй!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
kOnPuBkA написа:бе не знам, ама аз си търся от известно време е36 328 кабрио, с изискванията да е с кожен салон, по възмжност рекаро, подгреви, ел. всичко и доста важното уточнение- цвят daytona violet и до сега да речем за около 7-8 месеца съм попаднала точно на два екземпляра, които отговаряха на всички условия, бяха в немско, но цената и на двата беше 7000 евро и малко отгоре, което за 15 + - годишна кола, някак си.... Така или иначе съм още в процес на събиране на кеша и в крайна сметка събера ли ги парите ще ги дам, нищо че реално са безумно много за толкова годишна кола...ама крастата си е краста![]()
![]()
![]()
та евтино или скъпо, въпроса е и на късмет да намериш точно това което търсиш, пък ако имаш шанса и да не ти съзадава много проблеми, още по-добре![]()
Aз обърнах България да търся Кабрио, което не е осрано. Той vld знае на какви кошове попадах. А дори нямах изисквания като теб. Просто да е читав автомобил. Останалото сам ще си го направя. Примерно претапицирането, големия борд, дигиталната клима, ала бала... Просто търсех здрав двигател М44 или М52 + здрава механично и да не е като войнишка манерка по ламарините, без значение ръчка, автомат, нищо не ме интересуваше. Нито лайстни, нито брони, нито подгреви, нищо... просто обикновена Е36.
Попаднах само на една, която ми хареса повече и трябваше да налея в нея още 5х.лв. да я направя добре... То нямаше нещо здраво по нея. Развалена рейка, тракащ ванос, сменяни гърнета с пърдялници, гюрука трябваше да се претапицира, половината пластмаси вътре надупчени, липсваха доста неща, някой изсипал един бидон вода в багажника, целия мокър... Амииии, реших да си търся Z3, Е36иците бяха в окаяно състояние.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Bavarcho написа:Читави коли търсете в Швейцарско...
Точно така!
Като стана дума нека и аз да попитам в темата. Гледам, че 2004/2005 е46 330Ci върват по над 20к в немското мобиле. Реални ли са тези цени и не може ли да се намери някое читаво с всичките му екстри до 16к?
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
kOnPuBkA написа:бе не знам, ама аз си търся от известно време е36 328 кабрио, с изискванията да е с кожен салон, по възмжност рекаро, подгреви, ел. всичко и доста важното уточнение- цвят daytona violet
Ако направиш компромис с цвета и рекарото ето ти обява:
http://www.autohan.nl/aanbod/382/BMW-32 ... t-EXE.html

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Bavarcho написа:Читави коли търсете в Швейцарско...
Айде сега пък- само в Швейцария ли има читави коли

Навсякъде се намират хубави коли, но никъде няма хубави и евтини- освен в БГ разбира се

deyan-enchev написа:kOnPuBkA написа:бе не знам, ама аз си търся от известно време е36 328 кабрио, с изискванията да е с кожен салон, по възмжност рекаро, подгреви, ел. всичко и доста важното уточнение- цвят daytona violet
рекарото ще го преживее, цената и нея все някак, но цвета- НЕ

- Alpina_fanatic
-
-
deyan-enchev написа:kOnPuBkA написа:бе не знам, ама аз си търся от известно време е36 328 кабрио, с изискванията да е с кожен салон, по възмжност рекаро, подгреви, ел. всичко и доста важното уточнение- цвят daytona violet

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
deyan-enchev написа:
хммм колата е в уникално запазено състояние, поне според видимото от снимките, но въпреки това тая цена за кола, без М пакети, с халогенни фарове, а и автоматик... не

Техно вайълета също бива, но на мен дейтоната ми е любовта, така че както каза мЪсЪ, трудно ще направя компромис с цвета!

А забравих да кажа и задължително с ръчни скорости!

Убедена съм, че все някой ден ще я намеря

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ms написа:Bavarcho написа:Читави коли търсете в Швейцарско...
Айде сега пък- само в Швейцария ли има читави коли![]()
Навсякъде се намират хубави коли, но никъде няма хубави и евтини- освен в БГ разбира се
Е че има има, но такива коли съм виждал швейцарки, че много са малко Германките дето са от тая класа, за Италия да не говориме...

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612

Колега има Е36 325 кабрио, на няма и 80k км. Той е първи собственик, купил го е 97 от Дару и само там го е "гледал".
Държано в гараж. Като го докара и аз така

Чудеше се дали да го продава, ама то доста постно... Май само халогени имаше. Иначе - като от завода! За пръв път виждам такова Е36, от времето, когато наистина можеха да се намерят "по магазините"

По темата, май наистина са доста редки, съответно е нормално да са скъпи. Малко като на E30 320is започват да ми приличат читавите "дваесеиосмици"
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
kOnPuBkA написа:Убедена съм, че все някой ден ще я намеря[/b][/color]
Щото бавно и полека всички отиваме към Надин

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
За 13900 евро ше я направил ръчно тая кола бре,какви са тея цени,може би с някакво немско гражданство ли или с гориво за 3-4 години+ консумативи
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Е в тоя сайт продават и е38 740и на 11 000км за над 28к Е ... и чесно да ти кажа продават страшно много коли напоследък.
Даже имаше е34 скоро при тях 525и и едно е30 купе
Даже имаше е34 скоро при тях 525и и едно е30 купе

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
Е.Димитров написа:За 13900 евро ше я направил ръчно тая кола бре,какви са тея цени,може би с някакво немско гражданство ли или с гориво за 3-4 години+ консумативи
+1 и тук не говорим за ///М а просто за запазено кабрио автомат с 2.8 мотор. колко пък може да е специалното на тази кола, че да струва 28 000 лева

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Какво му е на techno violet metallic-a

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!