реални ли са цените и рядкостта им е36 328

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: реални ли са цените и рядкостта им е36 328

Мнение от Alpina_fanatic » 29 Апр 2011, 16:07

Nukem написа:Какво му е на techno violet metallic-a :mhihi: , много е хубаво цветчето #299, даже Явор не се е оплакал на М3-та как хубаво стой!

Оплака се 8) и даже каза, че след събора става бело :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 29 Апр 2011, 16:25

Alpina_fanatic написа:
Nukem написа:Какво му е на techno violet metallic-a :mhihi: , много е хубаво цветчето #299, даже Явор не се е оплакал на М3-та как хубаво стой!

Оплака се 8) и даже каза, че след събора става бело :winky:

:shock: А стига бе!!!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Апр 2011, 18:10

Попрочетох темата и тук е момента да кажа ,че май колегата търсещ Е36 328 май не е сигурен в това дали иска такъв автомобил или просто иска БМВ за 7000 лв било то Е36 , Е39 или Е46 за малко повече ама с 3 литров мотор ... :roll:
Никога не съм можел да разбера хора ,които уж тръгват да търсят нещо нещо фенско ,което ги е запленило и започват да мислят първо и най-вече за парите и изведнъж се оказва ,че май "по-добре било за толкова пари малко по-модерна кола" :help:

Вижте какво , това ,че тук на тази територия която кръстосваме (не смея да я нарека държава) се излива цялата "пумия" на Европа и най-вече на Италия от което респективно цените са далеч от реалността и това ,че Е36-ци окапали като гробове има повече от Голфовете и Астричките взети заедно вече по пътищата не означава ,че Е36 е кола за 5000 лв. без значение на модел , оборудване и година на производство ! Той bum-bum правилно ви каза някои неща ,дано най-вече търсещия 328-ца да е проумял ,че Българския пазар на автомобили втора ръка не означава нищо и ,че той не може никога да бъде критерии за ценообразуването за хората търсещи истински автомобили поддържани както пише в книгите ! Дразня се когато някой ми заговори за Горубляне,Дупница , Димитровград и прочие населени места ,в които има главно скрап и тук-таме по някоя кола ... Дразня се защото аз се чувствам истински фен на марката и аз мен лично когато стои въпроса за избор на определен модел аз търся само този модел и нищо повече.Непонятно ми е какво е общото освен марката между Е36 мощно купе и Е39 дизел с екстри :dunno: Тамън та нищо :mhihi:

Aз съм видял и разбрал какво е да си купиш кола от България внос от онази държава дето палячовците карат за добро утро и лека нощ на заварка и после хвърлят таралясниците без да са сменяли масла дори , как километража сочи сто и нещо хиляди за успокоение на новия собственик а в действителност пробега е 430 000 км ,знам колко пари ми струва до момента това удоволствие и знам какво е да потърсиш истински пазен и гледан автомобил с пълна сервизна история поръчван от първия собственик без забележки и с възможно най-много екстри. Да , разликата е и в цената и тук е момента човек да си каже имам ли сърце и пари за моят мечтан модел или по-добре да си взема едно Е60 520d на 700 000 км ,произведено 2004 г. за 13 000 лв 'ама Е60 разбираш ли" ...

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 29 Апр 2011, 18:51

Сега последно за ежедневка ли се търси или... ?! Питам, 'щото се намесиха и М3ки и б25ци турбо и т.н. :roll: :dunno:
П.С. Мисля да сменям моята е46ца с е тая :arrow: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1, ама май нЕма ми стигнат парите :mhihi:
Едит... Може и т'ва :arrow: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1 :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Апр 2011, 19:32

Penchev написа:...

Ти си ясен, ама погледни и от на автора на темата гледната точка. Има човека някъв кеш 7-8к, набелязал си е 28-ца, но кешовицата не стига и се чуди кое БМВ да е сега, кое би било най-доброто за тези пари, поне аз така го разбрах. В темата има доста смислени мнения, та ако автора верно ще купува 28-ца може да се ориентира за какво иде/ще иде реч.

Иначе всеки иска да кара лачена и бърза 30-ка или 34-ка, но не всеки има финансите за як, запазен екземпляр, а при някои, които ги имат разумът надделява и пак се отлага за някой слънчев ден. Не знам що мислиш, че човек, ако не кара 20+ годишна запазена антика за ХХ ХХХ лв. определено не е ентусиаст.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 29 Апр 2011, 19:34

Аз не бих звънял. Евтино, евтино, ама тва е прекалено евтино, подозрително евтино как се казва.
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Апр 2011, 19:40

как изтърпях тая тема три дни... :dunno:
странен въпрос и странни отговори ама и глупостите дето ги изписахте :mhihi: :wave:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Извън Темата