За триене
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
Re: Изгубено мъжко куче - коли, София, Лозенец
бум_бум това дето си казал е колосална глупост... незнам дали го осъзнаваш.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И лайна съм събирал и на оборки съм ходил.. десетки години наред, а напредък няма. Вместо това си плащам данък смет на празно място, дето няма и път до него, камо ли контейнер или камион да минава да събира нещо..
По белият свят виждам как са 100 пъти по-големи свине от нас и мърлят много повече, а в същото време е много по-чисто. Защото службите за чистота служат за това за което са създадени, а не за да пълнят партийни касички.
По белият свят виждам как са 100 пъти по-големи свине от нас и мърлят много повече, а в същото време е много по-чисто. Защото службите за чистота служат за това за което са създадени, а не за да пълнят партийни касички.
- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
Така е прав си... но не мисля ,че трябва и ние нормалните и хората които държим да вивеем в едно по-добро и чисто място ..да оставяме каузата защото има и свинИЕ... аз лично съм имал удоволствието да замерям хора с лайната на кучетата им от пред входната врата на къщата и да ти кажа повече помага отколкото да оставя и моито куче да си праска фашкиите наляво надясно..
Иначе понеже и аз съм от Лозенец , докато минавах преди 5 мин по Въпзаров видях едно коли и понамалих да видя дали не е на колегата ... но уви..
Иначе понеже и аз съм от Лозенец , докато минавах преди 5 мин по Въпзаров видях едно коли и понамалих да видя дали не е на колегата ... но уви..

bum_bum написа:И лайна съм събирал и на оборки съм ходил.. десетки години наред, а напредък няма. Вместо това си плащам данък смет на празно място, дето няма и път до него, камо ли контейнер или камион да минава да събира нещо..
батка, механизъма е друг.
свинарника е свинарник не защото не го чистят фермерите а защото в него живеят свине
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Няма как да се съглася, защото в свинарник в който се чисти е чист, независимо от свинете. Там, където не се чисти от свинаря, независимо, че половината свине са съвестни и чистят и на останалите пак е свинщина.
Борисовата градина я кръстосвам от началото на седмицата от началото до края и все се надявам да видя кучето на колегата, но уви.
Борисовата градина я кръстосвам от началото на седмицата от началото до края и все се надявам да видя кучето на колегата, но уви.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bum_bum написа:Няма как да се съглася, защото в свинарник в който се чисти е чист, независимо от свинете. Там, където не се чисти от свинаря, независимо, че половината свине са съвестни и чистят и на останалите пак е свинщина.
Подкрепям те на 100%, по-голяма простотия от кампанията на bTV и общината не бях виждал.
Седнах и се замислих, какво всъщност прави общината? Пътища в кварталите няма, спирки няма като хората, транспорт няма като хората, детски площадки построени от общината няма, осветление няма, тротоари няма, не се чисти нито сняг нито покрай блоковете, коси се съвсем малко, за поддръжка на дръвчета да не говорим, е аджеба какво се прави и за какво се плаща всичко?
Подобни на вълка да си карат бугатита ли?
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
mercrullz написа:Иначе понеже и аз съм от Лозенец , докато минавах преди 5 мин по Въпзаров видях едно коли и понамалих да видя дали не е на колегата ... но уви..
bum_bum написа:Борисовата градина я кръстосвам от началото на седмицата от началото до края и все се надявам да видя кучето на колегата, но уви.
Благодаря ви колеги !
по вашия offtopic - 3 години съм живял в Германия и там събота и неделя центъра става свинщина до колене счупени бутилки от бира и пикня , ама като казвам пинкня те си пикаят направо от спирките, фасове, презервативи и други хубавини ... в 4 ч сутринта в понеделник се пускат едни малки камиончета дето са 15 в 1 прохусмукачка, миалня, смукалня, сушуар и т.н. и излизват всичко до прашинка на всеки сантиметър от центъра ... и така настава чистото до следващия Wochenende

тука вълци-мълци се гушат а ние сами си чистим...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ходя да тичам всяка сутрин там, ако е някъде из парка има голяма вероятност да го видя.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
///peter написа:bum_bum написа:Няма как да се съглася, защото в свинарник в който се чисти е чист, независимо от свинете. Там, където не се чисти от свинаря, независимо, че половината свине са съвестни и чистят и на останалите пак е свинщина.
Подкрепям те на 100%, по-голяма простотия от кампанията на bTV и общината не бях виждал.
Седнах и се замислих, какво всъщност прави общината? Пътища в кварталите няма, спирки няма като хората, транспорт няма като хората, детски площадки построени от общината няма, осветление няма, тротоари няма, не се чисти нито сняг нито покрай блоковете, коси се съвсем малко, за поддръжка на дръвчета да не говорим, е аджеба какво се прави и за какво се плаща всичко?
Ок, длъжна е държавата , не е като в Германия и т.н. НО-
Пред блок със 100 човека има най-много 100 кв ....обаче не, всички чакат някой да изчисти ...
Съгласен ли си?
Наблизо до нас има сборно място за млади майки - то е плюене на семки , хвърляне на салфетки, памперси ,опаковки сякакви и половината от тях живеят в близкия блок ...някой път такива майни ще им сложа ...и това е топ център ...
Към колегата изгубил кучето си - колега , при всички положения пиши ако го намериш
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
klintan66 написа:///peter написа:bum_bum написа:Няма как да се съглася, защото в свинарник в който се чисти е чист, независимо от свинете. Там, където не се чисти от свинаря, независимо, че половината свине са съвестни и чистят и на останалите пак е свинщина.
Ок, длъжна е държавата , не е като в Германия и т.н. НО-
Пред блок със 100 човека има най-много 100 кв ....обаче не, всички чакат някой да изчисти ...
Съгласен ли си?
Наблизо до нас има сборно място за млади майки - то е плюене на семки , хвърляне на салфетки, памперси ,опаковки сякакви и половината от тях живеят в близкия блок ...някой път такива майни ще им сложа ...и това е топ център ...
Към колегата изгубил кучето си - колега , при всички положения пиши ако го намериш
Прав си, но виж в New York как са реши проблема, на ден се чисти по 3 пъти

За да не сме само офтопик, аз също обикалям района за кученцето

- tin
- младши ентусиаст
-
Намерихме кучето ! Един тинейджър ни се обади днес в 5ч сутринта
Админите триите или заключете моля

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
БРАВО !!!
Ето защо не трябва никога да се губи надежда!
Ето защо не трябва никога да се губи надежда!
- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега, разкажи по-подробно ...
По улиците ли е било ,намерено ?
По улиците ли е било ,намерено ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- tin
- младши ентусиаст
-
tin написа:Намерихме кучето ! Един тинейджър ни се обади днес в 5ч сутринта
еми нз дали е било по улиците , младежа ми се обади в 6ч сутринта в понеделник от уличен телефон и каза че го е намерил "до църквата не Неделя а тая другата" а той ни чакаше на кръстовището на сливница и х.ботев.
преди това в 2ч преди това получих смс от интернет, че кучето го видели на дондуков
иначе кучо беше ослабнал доста и с белеща кожа на лапичките

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2