Въпрос за марка джанти
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за марка джанти
Здравейте,
Предлагат ми на прилична цена 17" джанти Alessio, италиански. Oт много хора съм чувал недобри отзиви за италианските джанти, но все пак ако някой е карал точно с тази марка джанти нека каже дали се кривят лесно, имал ли е някакви проблеми и т.н. Благодаря!
Предлагат ми на прилична цена 17" джанти Alessio, италиански. Oт много хора съм чувал недобри отзиви за италианските джанти, но все пак ако някой е карал точно с тази марка джанти нека каже дали се кривят лесно, имал ли е някакви проблеми и т.н. Благодаря!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Аз карам с такива. Моите са произведени '98 и от тогава са на колата. Карани са предполагам от '99 до '01 в Италия, от '01 до '03 в Германия (сестра ми живееше там) и от '03 досега в София. Пътували са 4-5 пъти до Германия и обратно. Досега са здрави, въпреки, че един лайнар в една гумаджийница много искаше да счупи едната с един чук.
Удряни са два пъти звееерски в бордюри (единия път с ~40km/h, другия с ~20km/h) нищо не им личи!
Сравнително твърди са, не се кривят много лесно, но все пак ги изправям по веднъж на 7-8 месеца. Трябва да се изправят много внимателно и само на машина, че с чука няма да издържат.
15ки са, забравих. Карат се на 195/50/15, ЦЕЛОГОДИШНО...
Друго?

Сравнително твърди са, не се кривят много лесно, но все пак ги изправям по веднъж на 7-8 месеца. Трябва да се изправят много внимателно и само на машина, че с чука няма да издържат.

15ки са, забравих. Карат се на 195/50/15, ЦЕЛОГОДИШНО...

Друго?

като говорим за здравина, нека не обсъждаме 15ки защото с толкова гума от страни какво може да им стане?
) Има риск за 17 и нагоре цола джанти.
Според мен въпроса е в какви и колко дупки влизаш. Със сигурност има такива при коиото и най-марковите джанти не биха издъжали.
п.с. аз съм взел Момо и още не съм ги слагал, но като знам дупките наоколо, се чудя дали да не си поръчам една 5-та резервна джанта

Според мен въпроса е в какви и колко дупки влизаш. Със сигурност има такива при коиото и най-марковите джанти не биха издъжали.
п.с. аз съм взел Момо и още не съм ги слагал, но като знам дупките наоколо, се чудя дали да не си поръчам една 5-та резервна джанта

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
ами мойте са 16" и пак казвам че съм много доволен със гуми 205/55/16 съм но сега като ги изтъркам мисля да сложа 215 или 225/50 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2