Да ти развалят хубавият слънчев почивен ден.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Да ти развалят хубавият слънчев почивен ден.

Мнение от Pin2 » 01 Май 2011, 13:33

С жената и детето викаме малко да се пошматкаме в зоопарка в събота. Време перфектно, всичко 6. Трудно паркирваме колата на паркинга пред централният вход и понеже паркинга беше сложен, реших да щракна 2-те коли от двете ми страни, защото нещо ме човъркаше, че не можещите шофьори дебнат на всякъде.
Както се досещате, познах и след като си тръгнахме, калника на колата беше надран със следи от въпросният един автомобил. Имам каско и ще го оправим, но не е нормално. Повечето ще кажат да си оставим колите и да ходим пеша и няма да има този проблем, но да ви кажа с малко дете си е друго.

Ето кой е виновника. Пазете се !
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.

Аватар

Re: Да ти развалят хубавият слънчев почивен ден.

Мнение от Alpina_fanatic » 01 Май 2011, 13:38

Не ми стана ясно кое му е "сложното" на паркинга :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 01 Май 2011, 13:44

и на мен и ти със субаруто ли си?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 01 Май 2011, 13:55

Предполагам субаруто е виновника, интересно че има и парктроник :mhihi: Но най-добре колегата да разясни.
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 01 Май 2011, 13:56

като виждаш че си спрял така че хем да има място за кола ама хем като стре да ти запуши вратата, защо не спря по-към средата и да си нямаш ядове? Видял е място спрял е...ти нямаше ли да спреш ако беше на негово място?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 01 Май 2011, 14:08

Хич не четете обаче. Колегата ясно го е казал
Pin2 написа:Ето кой е виновника.

Тоест този със субаруто му е бил от едната страна, а колегата явно е бил с някоя от астрите - предполагам с тази от дясно
Pin2 написа:Както се досещате, познах и след като си тръгнахме, калника на колата беше надран със следи от въпросният един автомобил.

Явно тоя със субаруто е тръгнал да излиза назад, обаче рано е навъртял волана и със предната броня или калник е закачил калника на колегата ;)
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 01 Май 2011, 14:19

ogata написа:Хич не четете обаче. Колегата ясно го е казал
Pin2 написа:Ето кой е виновника.

Тоест този със субаруто му е бил от едната страна, а колегата явно е бил с някоя от астрите - предполагам с тази от дясно
Pin2 написа:Както се досещате, познах и след като си тръгнахме, калника на колата беше надран със следи от въпросният един автомобил.

Явно тоя със субаруто е тръгнал да излиза назад, обаче рано е навъртял волана и със предната броня или калник е закачил калника на колегата ;)

лявото е вектра дясното е астра :) ясно и мен така ме жулнаха като посрещах баба ми от централна гара - както ти си го обяснил ... и аз бях паркирал на няма и педя от съседния. И вече ми е за урок.

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 01 Май 2011, 14:29

И мен са ме жулили така точно пред зоопарка, обаче имах късмет и го видях точно как ми облизва калника един чичка с един зигнил форд и оп айде 100кинта напред+ каското щета на паркинг и те така. Оправих колата и пара за къркане остана даже. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 01 Май 2011, 14:30

Бе то си зависи от задкормилното у-во. Аз като ходя примерно до кауфланд винаги се намира някой дето да спре на такова разстояние, че само да мога да се шмугна в колата и то със зор . Понякога и през пасажерската врата съм влизал, ама до ся деруги след себе си не съм оставял.

За тези които се чудят "как" се измъква от този момент - колкото по-малко място имате, толкова повече трябва да се изнесете назад преди да завъртите волана.В идиалния случай, когато можете да си отворите вратата спокойно и да влезете, трябва да започнете да навивате волана, когато се изравните със задната врата на колата до вас ;)

Като цяло тука формула не може да има - просто трябва да си знаете габарита и да сте що-годе уравновесена личност ... особено при боравено със газ/съединител и волан :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 01 Май 2011, 15:00

Добре де, и ние бяхме събота в зоологическата, с две деца, паркирахме на майната си, точно защото знам какво става в лютеницата по паркингите :kuku:

Не че е супер яко да мъкнеш децата 5мин до входа, ама защо си го причинявате :roll:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 01 Май 2011, 15:05

Мойта кола, като я паркирам до работата ми и редовно виждам, как я подпират, "чукват" и тн.. Не ми се занимава да се разправям с некадърници. Като я паркирам по встрани, пък ме запушват.
Имаш каско.. ще ти я оправят. Така е в София. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 01 Май 2011, 15:07

пълно е с некадърници, аз и в моловете като паркирам винаги гледам да е някъде където ще е само мойта кола :mhihi:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw'fan » 01 Май 2011, 15:19

ogata написа:Бе то си зависи от задкормилното у-во. Аз като ходя примерно до кауфланд винаги се намира някой дето да спре на такова разстояние, че само да мога да се шмугна в колата и то със зор . Понякога и през пасажерската врата съм влизал, ама до ся деруги след себе си не съм оставял.

За тези които се чудят "как" се измъква от този момент - колкото по-малко място имате, толкова повече трябва да се изнесете назад преди да завъртите волана.В идиалния случай, когато можете да си отворите вратата спокойно и да влезете, трябва да започнете да навивате волана, когато се изравните със задната врата на колата до вас ;)

Като цяло тука формула не може да има - просто трябва да си знаете габарита и да сте що-годе уравновесена личност ... особено при боравено със газ/съединител и волан :mhihi:

А стига ве, съмнява ме че има такъв във форума. :mhihi:

Иначе аз винаги си имам 1 на ум като паркирам на места, където има повечко жени (хипермаркетите най-вече, молове, на Зоопарка сигурно също). Нищо лично към тях, ама просто като видя, че паркират около мен, винаги изчаквам на тръни как ще го направи и как ще слезе после, че на някои им е много трудно да преценят колко да си отворят вратата, че да не се спре в моята. :bang: Вече много ме е яд, че като я взех я дадох на бояджия за да ми направи боята перфектна, ако нямаш гараж, това се оказва безсмислено. :(

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 01 Май 2011, 15:29

Че като имаш гараж с тебе ли го мъкнеш да я паркираш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Трябва ти едно паркиране в центъра и си дотам :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 01 Май 2011, 15:36

може някой друг след тоя да се е пробвал да паркира и като те одрал да е възнал

Следваща

Назад към Извън Темата